Keresés

Vibrátor ajánló: You2toys lökő vibrátor

A valódi "jól megdugtak" élmény

Néhány éve új típusú vibrátorok jelentek meg a szexjátékok piacán. Ezek a lökő vibrátorok. A lökő vibrátorok a szexgépek egyszerűsített - és egyúttal jóárusított - verziói. Valljuk be, elég kevesen tehetik meg, hogy egy valódi dugógépet beszerezzenek. Nagy méretük miatt nehézkes a tárolásuk, és az áruk sem igazán pénztárcabarát. (Ezen kívül, az ötlet hogy valaki egy géppel dugjon sokak számára tűnhet kissé bizarrnak.)

A lökő vibrátorok sokkal populárisabbak. Méretük nem (sokkal) nagyobb mint egy hagyományos vibrátoré és az áruk is sokkal kedvezőbb.

Lökő vibrátor

A vibrátorokról szinte mindenkinek a “klasszikus” rúdvibrátor jut az eszébe. De természetesen számtalan egyéb formájú és funkciójú vibrátor létezik. Ezek közül, most a lökő vibrátorokat szeretnénk bemutatni. [...]

You2toys élethű vibrátor, lökő mozgással

A vibrátort azoknak ajánljuk, akik az élethű érzést keresik. A You2toys Natural teljesen valósághű megjelenésű, bőrszerű borítással. Tapadókorongos kialakításának köszönhetően fixen rögzíthető bármilyen sima felületen, így a kezeid szabadon maradhatnak. Újratölthető akkumulátorral rendelkezik, és rádiós távirányítással. Így a vezérlése rendkívül egyszerű akkor gyorsít, vagy lassít amikor te akarod.

You2toys lökő vibrátor

A vibrátor teljes hossza (herékkel, tapadókoronggal együtt)  21cm. Ebből  kb 16cm ami behelyezhető hossz, ami 19cm-re nő a vibrátor lökő mozgásának köszönhetően. A 3cm-es elmozdulás ugyan jócskán elmarad a szexgépek akár  10-15cm-es behatolásától, de egy kis csípőmunkával rásegítve a hiányosság pótolható.

A vibrátor 5 lökési fokozatban használható, de ha ez kevés lenne, vibrációra is képes 7 fokozatban. A lökések és a vibráció egymástól függetlenül vezérelhető.

A vibrátor vezérlése

  • A vibrátort a herék alján található gombbal tudod be- és kikapcsolni. A gomb hosszan lenyomva tartásával.
  • Ettől kezdve már vezérelhető a vezeték nélküli távirányítóval.
    • Középső gomb: rövid lenyomás bekapcsolás
    • Hullámjeles gomb: egyszeri rövid lenyomás rezgés elindítása és rezgésmódok közötti váltás. Hosszan lenyomva tartás, rezgés kikapcsolás.
    • Alsógomb: egyszeri rövid lenyomás lökés elindítása és lökésmódok közötti váltás.
  • A vibrátort távirányító nélkül is elindíthatod a bekapcsoló gomb újbóli lenyomásával, de ebben az esetvb nem tudod külön- külön vezérelni a lökési és rezgési ritmusokat.

A lovaglás, vagy a kutya póz szerelmeseinek biztos telitalálat lesz ez a kényeztető. 

Az erős tapadókorong segítségével szinte bármilyen sima felületen stabilan rögzíthető. Cuppantsd fel valahová, lovagold meg, vagy tolass rá kutya pózban. Hangold a mozgásodat a vibrátor lökéseihez és élvezd ahogy minden mozdulatra mélyebbre és mélyebbre hatol ez az élethű vibrátor. Akár egy igazi farok!