Keresés

Lökő vibrátor

A vibrátorokról szinte mindenkinek a “klasszikus” rúdvibrátor jut az eszébe. De természetesen számtalan egyéb formájú és funkciójú vibrátor létezik. Ezek közül, most a lökő vibrátorokat szeretnénk bemutatni.

A lökő (vagy fel-le) mozgású vibrátorok különlegessége, hogy a vibráció mellet – vagy egyes típusoknál a vibráció helyett – lökő mozgást is végez. Ezzel imitálva a valódi szex élményét, a pénisz ki-be mozgása által keltett stimulációt.

Persze most megkérdezheted, hogy mi értelme van ennek a funkciónak, hiszen a vibrációval ellentétben a ki-be mozgás egy apró csuklómozdulattal megoldható, olyan sebességgel, erősséggel és mozgási hosszal, ahogy éppen az adott pillanat megkívánja. De természetesen ennek a funkciónak is megvannak az előnyei. Azzal, hogy ezt a vibrátor saját magától csinálja, kényelmesebbé válik a használata, ugyanakkor az automatikus ki-be mozgás által az élmény még inkább hasonlít egy nagy “dugáshoz”. A lökő vibrátorok igazából olyanok, mint egy apró szexgép, semmivel sem kell foglalkoznod, csak átadnod magad a vibrátor fáradhatatlan “pumpálásának” és élvezni a kényeztetést!

Csiklóizgatós lökő vibrátor

Csiklóizgatós lökő vibrátor

Ugyanakkor léteznek egyes vibrátor típusok, melyeknél kifejezetten hasznos lehet ez a funkció. A Csiklóizgátós (klitoriszkaros) vibrátorok egyszerre képesek izgatni a csiklót és a hüvely falát, vagy G-pontot is. Ugyanakkor a csiklóizgató karnak köszönhetően a vibrátorok behelyezése hossza korlátozott. Amíg egy hagyományos vibri akár 18-23 cm-es behelyezhető hosszal is rendelkezhet, addig a csiklóizgatós vibrátorokból általában 12-13 cm használható. Tehát igazából kicsi a hasznos méretük, és ki-be mozgatáskor a csiklóizgató kar elmozdulhat a klitoriszról, ami egyeseknek zavaró lehet. Ezzel szemben a lökő-csiklóizgatós vibrátorok úgy tudják visszaadni a ki-be mozgás élményét, hogy közben egy pillanatra sem szűnik meg a csikló stimulálása. Ugyanakkor a behelyezési hosszuk is megnő, hiszen a lökő mozgásnak köszönhetően akár 3-5cm-el mélyebbre képesek hatolni, mint hagyományos tárasaik.