Keresés

Vibrációs bugyi - a csajok új kedvence

Tarolnak a titkos szexjátékszerek

Minden évnek megvan a nagy kedvence, idén úgy néz ki hogy vibrációs bugyik fognak tarolni! Ezek a titkos kényeztetők nem új keletűek a szexpiacon, mégis tűnik, hogy idén megbolondulnak érte a csajok! Egyre többen keresik, és vásárolnak olyan szexjátékszert, amik nem csak a hálószoba rejtekén használhatóak, hanem szó szerint BÁRHOL és BÁRMIKOR képesek orgazmussal megajándékozni tulajdonosukat.

A titkos szexuális kényeztetőket két kategóriába tudjuk sorolni. Az egyik típus a csikló izgatására alkalmas (vibrációs bugyi), a másik pedig belső kényeztető, tehát a hüvelybe helyezve lehet használni (vibrációs tojás). Hogy ki melyiket választja az leginkább attól függ melyik stimulációt részesíti előnyben.

A vibrációs tojások, és felcsatolható csiklózgatók már régóta megtalálhatók a szexshopok polcain. Kezdetben persze vezetékes távirányítóval voltak ellátva. A nagy méretű távirányító (ami általában az elemeket is tartalmazta) és a hozzá tartozó vezeték megnehezített ez ilyen eszközök használatát. Persze egy kis ötletességgel minden nehézség áthidalható…

Titkos szexjátékszer

De az igazi áttörést a vezeték nélkül távirányítóval ellátott játékszerek jelentették. Értelem szerűen, itt már nem kell bajlódni a kábellel, a távirányító elfér a táskában vagy a zsebben. Sőt! A játék tovább fokozható, ha a távirányítót valaki más kezeli. 😉

No de amióta megjelentek az okos vibrátorok, újabb dimenzióba emelkedtek ezek a játékszerek is. Hiszen a Bluetooth kapcsolat, és az Internet segítségével a huncut játékok lehetősége szinte végtelen! A játékszer most már irányítható a szomszéd szobából, vagy akár a világ másik részéről is. Az “okos” vibrobugyik és vibrációs tojások, a mobiltelefonos applikáció segítségével képesek a környezeti hangokra reagálni, így egy zenés szórakozóhelyen fergeteges élményben lehet részed!

Használati tippek távirányítós vibrátorokhoz

A titkos kényeztetők olyan távirányítós vibrátorok, amelyek észrevétlenül meglapulnak a bugyiba rejtve, vagy felhelyezve a punciba, popsiba. Ergonómiailag így lettek kialakítva, hogy használatuk semmiféle kényelmetlenséget ne okozzon, akár egész nap “viselhetők” legyenek, készen bármikor egy kis titkos huncutkodásra. [...]

Titkos kényeztetők vezetékes távirányítóval

A legolcsóbb ilyen típusú kényeztetők ebbe a kategóriába tartoznak. Mind vibrációs tojásból, mind pedig felcsatolható, vagy bugyiba rejthető csiklóizgatóból léteznek ilyen olcsóbb játékszerek. Igazából pár ezer forintért megvásárolhatóak. Ezek a kényeztetők, egytől egyig elemmel működnek, de hogy ezekkel át tudod e élni a titkos orgazmus izgalmát, az megint más kérdés. Egyrészt a vezetékes irányítás nem túl praktikus ebben az esetben, másrészt nem elég ha te magad képes vagy összeszorított fogakkal, hang nélkül átadni magad az élvezetnek, az sem árt ha a vibrációs bugyi, vagy a vibrotojás is diszkréten és halkan működik. Márpedig ez egy 3-4.000 forintos vibrátortól nem igazán várható el.

Vibrációs tojások

Titkos kényeztetők vezeték nélküli távirányítóval

Ezek között a játékszerek között, már találhatsz olyat, ami ténylegesen is alkalmas titkos játékokra. A távirányítós irányítás kifejezetten praktikus, hiszen nem kell a vibrátor vezetékével bajlódni. Léteznek közöttük elemmel működő, és akkumulátoros típusok is. Áruk, a funkciók függvényében elég változatos, kb 15-30.000 forint körül lehet ilyen játékszert vásárolni. De természetesens egy luxus kategóriás LELO vibrációs tojás ennél jóval magasabb áron vásárolható meg.

Távirányítós vibrációs bugyi

Okos vibrációs tojások, pillangóbugyik

A vibrációs bugyik, és a vibrotojások talán a leghuncutabb szexjátékszerek. És ha tényleg izgat annak a lehetősége, hogy a lehető legextrémebb helyeken élj át orgazmust, akkor ebben a kategóriában célszerű szétnézned! Igaz ezek a kényeztetők magasabb árat képviselnek, (18-45.000 Ft között) de minden tudnak amit egy ilyen játéknak tudnia kell. Ezek között már csak kizárólag prémium minőségű termékekkel találkozhatsz. Jellemző rájuk a csendes működés, a bőrbarát anyagok és ami nagyon fontos, távirányító nélkül, pusztán a mobiltelefonod segítségével képes vagy vezérelni őket. Az ingyenesen letölthető (Android, IOS) alkalmazásoknak köszönhetően rengeteg rezgéskép, és lehetőség a rendelkezésedre áll.

Okos pillangó vibrátor