Keresés

8+1 TIPP Valentin napra

Valentin nap, a szerelmesek ünnepe. Most arra a napra szeretnénk a hagyományos meglepetések helyett néhány pajkos és izgalmas ötlettel szolgálni. Ha úgy gondolod, hogy párod többet is megérdemel, mint egy finom vacsora és egy doboz bonbon, nézzük meg hogyan fűzheted bele a szerelem napjába az erotikus meglepetések varázsát.

1. Ha ajándék, akkor az legyen izgalmas!

Szerintünk a Valentin-nap nem egy klasszik ajándékozós ünnep. Bár sokan szoktak ilyenkor is ajándékkal kedveskedni. Ha nálatok így van, ne egy nyakkendőt vagy sálat vásárolj a kedvesednek. Egy izgalmas "felnőtt" ajándék felkorbácsolja a vágyakat,  Valentin napra simán belefér egy szexi fehérnemű, de akár még egy szexjátékszer is. A lényeg, hogy ne elégedj meg a megszokott kisékkel. Legyél merész és kreatív!

2. Szexuális kellékek bevetése

Egy vibrátor, dildó vagy más szexjátékszer egészséges része lehet egy pár szexuális életének. Ne féljetek kísérletezni, és fedezzétek fel közösen az izgalmas játékokat. Ha a vibrátor vagy egy csiklóizgató túl merész ötletnek tűnik, válassz egy szexi plüss bilincset amellyel érzéki kalandokat élhettek át. A klasszikus pezsgő-eper kombót kiegészítheted mondjuk egy ízesített síkosítóval vagy érzéki masszázsolajjal. És ha stílusos szeretnél maradni akár a síkosító is lehet pezsgő-eper ízű!
A Valentin-nap remek alkalom lehet arra, hogy új kellékeket szerezzetek be!

3. Légy szexi! (tipp csajoknak)

A nők szeretik megmutatni szexi oldalukat, és a Valentin-nap kiváló alkalom erre. A combfix, a tűsarkú és a csipkés fehérneműk egész biztosan sikert aratnak a férfiaknál. Ha épp nincs az alaklomhoz megfelelő rucid, még van időd beszerezni egy érzékien szexi vagy akár egy vadítóan kurvás darabot. Egész biztos, hogy a párod sem fog megharagudni ha megleped magad (és persze Valentin-napon őt) egy új fehérneművel! ;)

4. Érzéki masszázs

Az erotikus masszázs ellazít, ugyanakkor felkorbácsolja a szenvedélyt. Csendes zene, romantikus környezet és egy minőségi masszázsolaj segíthetnek elmerülni a testi kapcsolatban és a kölcsönös örömökben. Nem kétséges, hogy a masszázs hatásos előjáték. Nemcsak felébreszti a vágyat, hanem segít elűzni a feszültséget okozó gondolatokat és ráhangol az este további részére.

Erotikus masszazs

5. Erotikus fotók készítése

Rengeteg pár titkos hobbija ez. Ha ti nem szoktatok ilyen fotókat készíteni, itt az ideje hogy kipróbáljátok. Készítsetek egymásról játékos, szexi vagy akár erotikus képeket, ahol a fotózás maga is része a szórakozásnak. Ez nemcsak a pillanatokat örökíti meg, hanem remek szórakozás és fokozza a szexuális vágyat is. 

6. Erotikus tánc

Ha szeretsz táncolni, örvendeztesd meg vele a párod! Egy erotikus tánc hangulatos zene mellett mindkettőtökben felébreszti a szenvedélyt. Egy szexi fehérnemű vagy dögös miniruha hozzáadhatja az izgalmat. Ez a szerepjáték segíthet abban, hogy újra vonzónak és kívánatosnak érezze magát a nő, míg a férfi ébren tartja ösztöneit. Tánc közben akár meg is szabadulhatsz a ruhadarabjaidtól. (Persze nem csak a hölgyek lejthetnek erotikus táncot. Férfiként meglepheted a párod egy erotikus Chippendale show-val.)

7. Izgalmas helyszín

Egy új környezet mindig új fantáziákat és izgalmakat hozhat. Egy hotelszoba vagy vidéki vendégház kiváló választás lehet egy felejthetetlen estéhez. Az új helyszín új fantáziákat ad az előjátékra és a vágyak kiélésére. Ha pedig valamilyen izgalmas, nem hétköznapi helyszínben gondolkodsz, szeretnénk a figyelmedbe ajánlani a titkos kényeztetőket. A bugyiba rejthető csiklóizgatók, vagy vibrációs tojások számtalan izgalmas szexélményt tartogatnak számotokra..

+1 tipp - Szerepjátékok

A szerepjátékokhoz nem kellenek különleges felszerelések, csak egy kis fantázia! Akár a fenti tippeket is elvihetitek szerepjátékos irányba. Eljátszhatjátok, hogy az egyikőtök a fotós másikótok a modell. De az erotikus táncot is tovább lehet gondolni. Persze bármilyen sztorit kitalálhattok és eljátszhattok. Használhattok különböző kiegészítőket, eszközöket, jelmezeket is.

Szerepjáték

Az izgalmas újdonságok maguktól csak a legritkább esetben találják meg az embert. Ha egyikőtök sem próbálta még az erotikus fotózást, a sztriptízt vagy a szerepjátékokat, valószínűleg ez első nekifutás nem lesz "tökéletes". Szinte egészen biztos, hogy az elején még egy kicsit zavarban is lesztek. A képek nem lesznek tökéletesek, a vetkőzésbe bele fog csúszni egy két baki, a szerepjáték közben pedig egészen biztosan el fogjátok nevetni magatokat. De ettől függetlenül mindig érdemes kísérletezgetni, újdonságokat kipróbálni!

A Valentin-nap pedig éppen tökéletes lehet ehhez. Lehetőséget kínál arra, hogy felfedezzétek egymás vágyait és élvezzétek a kölcsönös örömöket. Ne féljetek kreatívak lenni és igazi szenvedélyt csempésszetek az ünnepbe!

Ha pedig még több ajándék tippet szeretnél: