Keresés

Újra együtt (2.rész)

Miután feleszméltem rá, hogy csupa lucsok vagyok és vibrál az altestem, Ő még mindig a lábujjaimat szopkodta, egyre vadabbul és erotikával túlfűtve. Majszolta, mint egy finom tábla tejcsokoládét, két kezével körbe fonta a lábam, kapaszkodott belé, mint valami fa törzsébe. A szemüvege rajta maradt – Istenem! Libabőrös leszek, ha behunyom a szemem és a fantáziámban megjelenik az az elmosódott kép, amint a szemüvege mögül les rám a szemeivel. Megbabonázott. A kis huncut nem vette le. Az egész együttlét alatt nem számítottam semmire. Nem voltak elvárásaim. Átadtam magam a pillanatnak és Neki: szépen megfordított, hogy hassal az ágynak legyek. Szájával és kezeivel fel-fel haladt a testemen és vonalain, közben pedig két kezével a fenekem masszírozta, markolászta. Olyan finoman kerekedett felém, mint egy lágy, selyem hálóing, körbefonta a testem. Vagy fél óra telt el így….azokban a pillanatokban, amikor nem éppen a kéj borította el az agyam, átfutott a kérdés az agyamon: Ezt hol tanulta? Ezt honnan vette? Honnan, honnan, honnan?!

A válasz nem más, mint a Multiorgazmusos pár című könyv, amit előtte egy héttel adtam neki át és beleolvasásra. Úgy gondoltam, képes lesz hasznosítani számunkra belőle technikákat, amitől a szex és a szeretkezés fogalma új értelmet nyer. Sikerült. 🙂

Miután megkarmolászta a hátam és egy két fenékre csapás is elcsattant, egymással szemben voltunk ismét. A lábaimmal magamhoz szorítottam az ülepét, lihegve azt súgtam a fülébe: Kívánlak!Kívánlak! A fülcimpám nyalogatta, harapdálta.De ő a csók után ismét a nyakamra tévedt és kezével alul matatott….finoman megcsókolta a csiklóm, és amint a nyelve odaért a kis pontocskához, éreztem, hogy elindultam felfelé….másik két ujjával a hüvelyemben matatott, egyre erősebben és erősebben, közben a puncim majszolta…nyalta oldalt, nyalta felül, a nyelvével megdugta a lyukam. Éreztem, hogy közeledek felfelé…és azt is tudtam, hogy ezt még annak előtte nem próbáltuk ki. Fejét a lehető legemberibb tempóban jobbra és balra mozgatta, miközben a puncim nyalta….a szakállát pedig odadörgölte a csiklómhoz…először vadabbul…aztán lassabban. Kezével már a combjaimban kapaszkodott és olyan lendülettel falta a pinám, hogy a melleimet markolásztam. Beletúrtam a hajamba az egyik kezemmel, a másikkal a melleimet szorítottam, miközben ő megállás nélkül imádott ott lent. A szobát pára és testnedv keverékbe lengte be.

Egy idő után azonban nem bírtam magammal, a kezeimmel a fejét beletoltam a csupaszra borotvált puncimba – na jó, egy kis vékonyka vonalban szőr borítja – és szavak nélkül is megértette, hogy ha folytatja, elélvezek. Éreztem hogy közel járok, melegség, forróság borította el a testem, képtelen voltam gondolkodni….a szívem egyre hevesebben vert…kezeimmel a lepedőt markolásztam és felnyögtem. Szaggatott hangon nyögdécseltem fel, egyre inkább és hangosabban. Tudom, hogy számára ez nagyon ingerlő. Felizgatja. Már – már ordítottam a gyönyörtől!

Miután alaposan kinyalt, felém emelkedett, egymás szemébe néztünk és a maszatos szájával megcsókolt. Éreztem a számban a puncim ízért…ez még jobban felkorbácsolta a vágyaimat. A vad, heves pillanatokat a lassú, romantikus gesztusok váltották fel. Tetőtől talpig végigcsókolt….a bal combom elkezdett remegni. Ez annak volt a jele, hogy volt.

Nem kellett győzködnünk a másikat, hogy előkerüljön az óvszer. Felhúzta és lassan, finoman szétnyitotta a combjaim. Mivel elég nedves és tág voltam, könnyedén be tudott hatolni. Kezemmel a csípőjét fogtam és betoltam lassan a farkát a meleg lyukba. Az együttlétünk bő negyed órán át tartott. A könyvben olvasottakat alkalmazta: mélyen vette a levegőt, miközben összeszorította a PC izmait. Egyre mélyebb és mélyebbeket döfött, nagy, erős farkával. A ritmust felvettem én is, és köröztem a csípőmmel. Alig pár pillanatra váltunk szét: folyamatosan csókolóztunk. Egy pillanatra meg is haraptam erősebben és felszisszent, de láthatóan ez csak még jobban feltüzelte. Úgy faltuk egymást, mint a kamaszok, akiknek nincs hova menniük kielégülni. Boldogság töltött el, hogy azt a meleg szempárt ami megbujt a szemgödrében, magamon tudhattam. A szokásos pózokat vettük fel…csípőink szikrát csiholtak. Miközben megjáratta a farkát bennem, hogy csillapodjon, a nyakamhoz hajolt és szelíden megcirógatta az orrával, kedves szavakat futtogva a fülembe. A végéhez közeledve megkapaszkodott az ágy támlájában…éreztem, hogy hamarosan el fog élvezni…. a szája megremegett és összeszorította szemeit, és hangosan felnyögött, mint előtte még soha….közben megállíthatatlanul mozgatva bennem a farkát. Egyszerre élveztünk el. Alighanem az első alkalommal, sok hónap után.

Miután megtörtént a csoda, a mellkasomra borult, s én csak annyit tudtam kinyögni a zihálástól, hogy: Köszönöm! Ő az izzadtságában fürödve levegő után kapkodott, hiszen gyors tempót diktáltunk, s kisvártatva azt mondta: Nem kell köszönnöd. Ez jár neked. A hormonok forgószélként tomboltak bennem és vigyor ült ki az arcomra. Amint lecsillapodtam, viszont éreztem, hogy a bal lábam megállás nélkül remeg. Orgazmusom volt.

Ez az első pillanattól fogva szeretkezés volt. Minden pillanatát élveztem.