Keresés

Újra együtt

Egy igazi nőnek mámorító érzés tud lenni, ha vágyják Őt a mindenségével együtt, és a szerelme tekintetében láthatja a szenvedély lángjának nyelveit. Vasárnap este olyan energiák, élmények szabadultak fel, olyan tapasztalásom volt, amit míg élek, nem felejtek el. Nem azért, mert annyira erősen “megbasztak”, “megdugtak“, hanem azért, mert NŐKÉNT bántak velem, NŐKÉNT tiszteltek az ágyban. Mindezt sikerült étterembe menetel és gyertyafény nélkül kivitelezni, csupán a sólámpa meleg, elmosódott fénye töltötte be kis szobánkat.

Az egész egy forró csókkal kezdődött… megfogta a nyakam, erősen magához húzott, szinte mágnesként vonzták egymást a testfelületeink. Megsimogatta az arcom, szemében újra az a tűz látszott lobogni, mint amikor kapcsoltunk legelején jártunk. Vágyott Engem, én pedig vágytam Őt. Tekinteteink ölelkeztek egymással, a legjobb barátok voltak megint. Vágytam Őt. Az összes ősz hajszálával, mellkasszőrével együtt, szívverésével, leheletével és izzadtságcseppjével. “Most Te leszel porondon! Kényeztetni foglak!” – mondta. Két kézbe fogtuk egymás arcát és egyszerre mondtuk: “Hiányoztál !! “Akkor még nem is sejtettem, hogy ez az együttlét kiemelkedő lesz a többi közül, nem csak azért, mert hetekig nem láttuk egymást és szenderültünk a másik nélkül álomra, hanem azért is, mert valóban én voltam az, aki kiszolgáltatottja voltam a másiknak, a szó legszerényebb értelmében. 🙂

Ajkaink le sem váltak egymásról, olyan heves csókban törtünk ki, hogy a fogaink is összetalálkoztak. Haraptuk egymást: az ajkain, a vállán, a karbelsőn, minden kis finom bőrfelületet megjelöltünk. Az elején még kéz a kézben voltunk egymással, egy keringőt jártunk …együtt pörögtünk, csaptunk oda a másiknak és téptük egymás haját. A csókok az arcomról a nyakamra, majd a melleimre tévedtek. Tudom, hogy rajongásig van a melleimért, mindig azt mondja, hogy én vagyok az a barátnője, akinek a legszebbek a mellei. Két kezével összetolta őket, és mint valami nagy falatot habzsolta és csókolta, csupa nyál borította a bimbóimat. Közben mélyen a szemembe nézett és tengerkék szemében olyan vágy izzott, aminek a látványától bódulatba estem.

Finom mozdulatokkal a derekamat átölelte, fejét a hasamra fektette közben puszikkal halmozott el. “Ne markolászd a hasam!” – szóltam rá. Tudja, hogy amióta felszöktek rám a kilók kevésbé vagyok magabiztosabb. “Csodásan nézel ki, még mindig. Ugyanúgy imádlak! Engedd, hadd’ szeresselek!” Hát ki tudna ellenállni ennek a tüneménynek?! Fittyet hányva az ostoba csacsogásomra, úgy zongorázott végig a meztelen testemen lefelé, egészen a lábujjamig, mint amikor a mester kezébe veszi hegedűjét, hogy több órás, fáradtságos munkája után megszólaltassa. Időközben ő is megszabadult a ruháitól. Ne kérdezzétek hogyan, olyan gyorsan történt minden! Sőt! 180 fokos fordulatot tettünk az ágyon….a préda és vadász szerepét vettük fel. És én azt akartam, hogy azon az este levadásszanak! Hogy birtokba vegyenek, mint egy darabka, élettel teli földet, amin újabb cserjék és fák sarjadnak…

Kisebb, finom szócsata közben erős mozdulatokkal próbáltam ellökni magamtól, hogy érezze, ez nem lesz egy könnyű menet – ami a becserkészésem illeti. Mindig azt mondja, erős nő vagyok, de tudom ilyenkor az erős szó alatt a lelki kitartásomat is érti, nemcsak a fizikumomat. Van valami báj abban, amikor egy intim levegővel teli térben a nő és férfi egymásnak feszül, anélkül, hogy behatolna egyik a másikba. Valami báj, ami abból fakad, ahogy a Nő és Férfi fitogtatja az erejét, olyan szépséggel és szenvedéllyel, ami mindet elsöprő erővel hat, amikor a pillanat beteljesedik.

A kisebb csata után finoman megcirógatta a lábfejem, és ujjaival a lábujj redőimet masszírozta, s mire elkaptam volna a kezéből, máris a szájában landolt az összes. Az ő, meleg, nedves szájában. Úgy szopta őket, mint én szoktam az ő férfiasságát, amikor kielégítem….a gerincem mentén olyan gyönyörérzet vándorolt fel az agyvelőmig, hogy ott csárdást járt bennem. A hevülettől nem bírtam, mert a nyelvek és ujjak találkozása olyan mámoros érzést váltottak ki belőlem, ha még egy fél pillanatig folytatta volna, a kórházban kötünk ki egy jókora monoklival a szeme alatt. Aztán a négy lábujj helyett, egyenként szeretgette meg őket. Kezdetektől fogva tudta, hogy lábfétisem van, és ez volt az első alkalom a kapcsolatunk alatt, amikor bekapta őket. Kígyóként tekergetem előtte, bűvölve és csalogatva vissza magamhoz egyre közelebb és közelebb. A bokámat csókolgatta, hol a jobb, hol a bal lábfejem kapta a sorozatos csókokat. Az idő haladtával pedig éreztem, ahogy a véráram egyre inkább összesűrűsödik az ölemben és megduzzad a csiklóm.

folyt.köv.