Keresés

Újdonságok - okos szexeszközök

Néhány napja mutattuk be az “okos” vibrobugyit, nem sokkal előtte pedig egy intelligens gésagolyót. És most újabb okos szexjátékszereket szernénk neked bemutatni.

Az új irány egyértelműnek látszik. Egyre nagyobb az okostelefonról vezérelhető, intelligens kényeztetők tábora. Ezek a játékszerek új szintre emelhetik a páros, vagy a magányos játszadozásokat. A szexjátékok egyes típusai kifejezetten a titkos izgalmak kedvelői számára lettek kifejlesztve. A vibrotojások, pillangóbugyik, vibrobugyik sok hölgy fantáziáját megmozgatták, hogy milyen is lehet ezeket nem a megszokott körülmények között használni. Milyen lehet egy titkos orgazmus séta közben, utazás közben, vagy akár a munkahelyen. Az eszközök vezérlését felváltotta a vezeték nélküli rádiós irányítás (így megszabadultunk a zavaró kábeltől) és most sorra jelennek meg a telefonról vezérlehető okos vibrátorok. A telefonokra feltelepíthető alkalmazások segítségével számos új funkció és lehetőség válik elérhetővé. Az új eszközök képesek képesek tanulni, alkalmazkodni a használójukhoz.

Ezen kívül az eszközök most már irányíthatók távolról, akár egy másik országból is. A párok sokszor tartják a kapcsolatot telefonon, lepik meg szeretteiket kedveskedő sms-sel, ajándékozzák meg egy-egy nekik szóló képpel. Miért ne helyeznénk egy következő szintre ezen technika alkalmazását és teret adnánk az intim örömszerzésnek, csúcstechnikával párosítva!

Gondoljunk bele, mennyi új izgalmas játékot rejthet ez a funkció! 

Magic Motion – intelligens vibrotojás

Ehhez tökéletes eszköz ez az újratölthető akkumulátorral rendelkező, intelligens csodatojás, mely képes SMARTPHONE applikációval kommunikálni, bluetooth-on, vagy a tereket áthidalva Wechat-en, Skype-on keresztül! A nem mindennapi applikáció lehetővé teszi, hogy kedvenc zenénk lüktető ritmusát érezhessük testünkben, vagy kedvesünk vezényelhesse a kényeztetést a szomszéd szobából, vagy akár egy másik országból.

LELO Luna – intelligens vibrotojás

Újdonság a LELO-tól! Mint ahogy már megszokhattuk a LELO kifejezetten a prémium minőségű kényeztetők piacát célozta meg. Ez a játékszer is a megszokott minőséget képviseli. Ami egyedülálló, az a CONTRACT & RELAX technológia. Itt nem egy okostelefon vezérli a “buta” vibrotojást, hanem maga az eszköz rendelkezik intelligens érzékelési és vezérlési funkciókkal.

Ezen szenzornak és technológiának köszönhetően a kis tojás vibrációja a hüvelyfal minden apró rezdülésére reagál és hagyja, hogy az 5 progresszív rezgésszint végigvezessen a gyönyörök csúcsáig, a garantált, akár hosszabb ideig tartó orgazmusig. Ezen felül a memóriájában eltárolja az orgazmus mértékét, idejét és a viro-rutint ennek megfelelően állítja be. A rutinok változnak, ahogy az edzés haladtával a hüvelyizmok erősödnek.