Keresés

Magic Motion intelligens szexjátékszerek

Az okos vibrátorokról már több cikkünkben is olvashattál. Ezek jellemzője, hogy Bluetooth kapcsolaton keresztül képesek kommunikálni a mobiltelefonnal. A telefonra letölthető alkalmazás segítségével, pedig számtalan izgalmas lehetőség válik elérhetővé.

Természetesen a funkciók sora leginkább az applikációtól függ, hiszen valljuk be nem maga a vibrátor az “okos”, hanem a mobil applikáció teszi azzá. Az alkalmazások segítségével a mobiltelefonunk átveheti a távirányító szerepét, és rendkívül praktikusan vezérelhető vele a vibrátor. Egyszerűen válthatunk a különböző rezgésminták között, de egyedi rezgésképeket is beállíthatunk. De ezek csak alapfunkciók! Ezen kívül létezik hangvezérlés, zenei vezérlés, vagy a vibrátor irányítását áthatjuk partnerünknek.

Magic Motion intelligens vibrátorok

A Magic Motion kényeztetők, rendkívül népszerűek, hiszen a mobiltelefonos irányítást, és az okos technológiát igen pénztárcabarát áron kínálják. Most a Magic Motion applikáción keresztül szeretnénk szemléltetni, hogy mi minden tudnak ezek az “okos vibrátorok”.

Ha vásárolsz egy intelligens szexjátékszert, akkor természetesen ingyenesen letöltheted hozzá a mobiltelefonos alkalmazást. Ezt általában mind Androidos és mind IPhone készülékekre megtalálhatod. Nincs ez másként a Magic Motion kényeztetőknél sem. 

Magic Motion intelligens vibrátorok

A vibrátor vezérlése okostelefonról

A kényeztetők használata nincs az alkalmazáshoz kötve. Alap funkciókat önmagukban is képesek ellátni, de a mobiltelefonos alkalmazás teszi őket igazán izgalmas szexjátékszerekké.

A Magic Motion alkalmazás rendkívül könnyen használható. A megszokott mobil applikációs sémát követi, a bal felső sarokban található menü gomb segítségével lehet megnyitni a lehetőségek listáját.

Első lépésként a vibrátort és az alkalmazást kell összepárosítanod. Ehhez a “Connect to device” lehetőséget kell választanod. Be kell kapcsolnod a vibrátort, majd a Connect gombra kell tapiznod. A kapcsolat pillanatok alatt létrejön. Az aktív kapcsolatot egy zöld pont jelzi a Connect to device feliratnál. Ha a párosítás megtörtént, máris a kezedben a vibrátor vezérlése.

Zenei vezérlés (Music Mode) *

Ha ezt az opciót választod, a vibrátorodat a telefonodon lejátszott zene, vagy videó hangja fogja vezérelni. Nincs más dolgod mint elindítani a kedvenc számodat, és így a zenét már nem csak a füleddel élvezheted! 😉

* Ez a mód kizárólag Androidos telefonokon érhető el

Hangvezérlés (Voice)

A vibrátor képes a környezeti hangokra is reagálni. A hangvezérlés módban a mobiltelefon mikrofonja érzékeli a hangokat, és ezek alapján szabályozza a vibrátor rezgéseit. Ez a funkció kifejezetten izgalmas lehet a “titkos kényeztetőknél” (vibációs tojás, vibrobugyi) hiszen akár zenés szórakozóhelyen is bekapcsolható ez a funkció. 😉

Rezgésminták (Pattern)

A vibrátorok általában több rezgésmintát ismernek. Alap esetben ezek között a vibrátor gombjaival tudsz válogatni. De ezek a gombok nem mindig esnek kézre. A “Pattern” funkció segítségivel könnyedén választhatsz kilenc különböző rezgésminta között, és egyszerűen beállíthatod a rezgések erősségét is.

Egyedi rezgésminta (Custom)

Az előre beállított kilenc mintát egyedi rezgésképpel is kiegészítheted. csúszkák segítségével állíthatod be a számodra legmegfelelőbb mintát. A módosítást természetesen azonnal érzed is, hiszen a kényeztető rögtön reagál a beállításokra. Ezzel a funkcióval személyre szabhatod a vibrátorod működését.

ChatControl

Hívd meg a barátodat egy közös huncutkodásra! Ezzel a funkcióval átadhatod a vibrátor irányítását másnak. Az alkalmazás egy meghívót küld a kiválasztott ismerősödnek (emailben, Messengeren, Skypeon), aki csatlakozhat a privát chat szobádhoz. Itt azon túl hogy beszélgethettek, a partnered át is veheti a kényeztetőd irányítását. Így, bár Ő akár a világ másik részén is lehet, mégis saját kezűleg tud eljuttatni a csúcsra! Ezzel a funkcióval egy új dimenzióba emelhetitek a sexting fogalmát! 😉

Magic Motion ChatControl