Keresés

ÚJDONSÁG: Satisfyer levegőhullámos csiklóizgatók

"A következő szexuális forradalom"

A léghullámos, (levegő, vagy hanghullámos) szexjátékszerek már jó pár éve hódítanak. Aki kipróbálta őket, szinte kivétel nélkül különleges élményről és/vagy extra nagy orgazmusokról számolt be. Így az sem véletlen hogy egyre többen ismerik és keresik ezeket a kényeztetőket, és hogy egyre több gyártó rukkol elő a saját léghullámos csiklózgatójával.

A piac eddigi vezetője, kétség kívül a Womanizer volt. Borsos ára ellenére az utóbbi évek egyik legsikeresebb szexjátékszere lett, de most méltó kihívója érkezett az új generációs Satisfyer levegőhullámos csiklóizgatók személyében.

Ha eddig úgy gondoltad hogy nem engedhetsz meg magadnak egy Womanizert, vagy csak szimplán sajnáltál kiadni ennyi pénzt egy szexjátékszerre, most jó hírünk van! Az új Satisfyer csiklóizgatók hasonló elven működnek, hasonló ígéretekkel, és csak töredékébe kerülnek mint a “nagy testvér” modelljei.

A Satisfyer palettája rendkívül változatos. Nem csak hagyományos csiklóizgatókat találhatunk a kínálatban, gondoltak azokra is akik léghullámos technikával keresnének hagyományos csiklóizgatós vibrátort, esetleg párvibrátort, vagy utazó vibrátort szeretnének. Sőt! A legegyszerűbb, legolcsóbb változatok elemmel működnek. Az igaz, hogy egy aksis vibrátor sokkal kényelmesebb és praktikusabb megoldás, de jóval borsosabb is az ára. Így aki megelégszik az elemes verzióval, még olcsóbban juthat hozzá a Satisfyer léghullámos csiklóizgatóhoz.

Satisfyer levegőhullámos csiklóizgatók

Levegőhullámokkal a csúcsra

A Satisfyer kényeztetők egytől egyig bőrbarát szilikonból, és kiváló minőségű ABS műanyagból készülnek. Használatuk egyszerű, csak az apró szilikon harangot kell a csiklód köré illesztened, és máris élvezheted a levegőhullámok kényeztetésest. A készülékek közvetlen érintés nélkül, kizárólag a pulzáló levegő által keltett impulzusokkal Mindegyik csiklóizgató 11 különböző léghullám ritmust ismer. Némelyik ezen kívül külön vibrációval is rendelkezik.

A Satisfyer csiklóizgatók a legkimerítőbb nap után után is képesek feltölteni, és ellazítani fáradt tested. Akár a forró fürdőbe is magaddal viheted, hiszen vízálló kialakításuknak köszönhetően akár 30 percig is bírják a víz alatt. A készülékekről a bőrbarát szilikonból készült praktikus rátét könnyen eltávolítható és azt enyhe szappannal és vízzel egészen egyszerűen lemoshatod, és eszköztisztítóval megtisztíthatod.

A Womanizer már bizonyított, hiszen felénk is több vásárló jelezte elégedettséget, de remélhetőleg hamarosan Satisfyer csiklóizgatókról is szolgálhatunk tesztekkel, és első kézből érkező információkkal. (Ha esetleg neked már van vele tapasztalatod,kialakult véleményed, ne tartsd magadban! Oszd meg velünk és olvasóinkkal 🙂 )

A Satisfyer csiklóizgatók megvásárolhatók egy év garanciával az Erotika.Shop webáruházban!