Keresés

Satisfyer Pro csiklóizgató - Olvasói teszt

Már régóta szemezgettem a levegőhullámos csiklóizgatókkal. Legelőször a Womanizereket nézegettem, de 40-50 ezer forintos áruk nem igazán nyerte el a tetszésem. Az addig rendben is lett volna, hogy igazából csupa jót olvastam róluk, de mégsem mertem beleugrani a vásárlásba. Mi van ha nekem mégsem válik be? Mi van ha túloznak a cikkek?

Szóval bárhogy is izgatott a téma, a vásárlás elmaradt. Így amikor megjelentek a szintén léghullámos elven működő Satisfyer csiklóizgatók, rögtön felkeltették az érdeklődésem. Hasonló eredményeket ígérnek, viszont töredéke áron. Míg a Womanizer esetében nem mertem megkockáztatni a vásárlást, a Satisfyerek baráti árai meggyőztek.

A választásom a Satisfyer Pro csiklóizgatóra esett. Ugyan nem ez a legolcsóbb modell, de úgy gondoltam hogy az elemekkel való bajlódást megspórolnám magamnak, és inkább egy olyat választok amiben beépített akkumulátor is van.

Satisfyer Pro csiklóizgató

Megrendeltem a kedvenc erotikus webáruházamból, és ahogy azt már megszoktam tőlük. másnap meg is érkezett a csomag. A szállítás napján egyedül voltam otthon, és már reggeltől izgatottan vártam a futár érkezésest. Elhatároztam, hogy amint megérkezik, azonnal ki is fogom próbálni. Tudtam, hogy az akkumulátort első használat előtt több órán keresztül illik tölteni, de reménykedtem, hogy van benne annyi szufla, hogy egy gyors próbára elég lesz.

A csiklóizgató csomagolása teljesen egyszerű, fehér kartondoboz rajta a készülék fotójával. Tényleg semmi extra. A dobozban a készülék, a mágneses töltő kábel és a több nyelvű használati utasítás található. (Persze ahogy megszokhattuk, magyar nyelven egy szó sincs benne, de szerencsére a webáruházból ez is letölthető.) Sajnos tároló tasak nem jár hozzá. Kézbe véve teljesen rendben lévőnek tűnik, bár súlyra meglepően könnyű. A megjelenése nem túl szexi, igazából sem a színe, sem az alakja nem jön be, de ez számomra sokad rangú szempont. A készülék váza műanyagból van, a levehető szívóharang pedig puha, selymes szilikon. (Éppen ezért kizárólag csak vízbázisú síkosítóval használható!)

A csiklóizgatót a kerek gombbal lehet bekapcsolni. A bekapcsoláshoz pár másodpercig folyamatosan nyomva kell tartani. Ha a készülék üzemel, akkor a gomb is világít. Összesen 11, egyre növekvő intenzitású szívóhullám stimuláció érhető el, amelyek között a másik gombbal (+/-) lehet lépkedni. Kikapcsolni szintén a kerek gomb hosszan nyomva tartásával lehet.

Megnyomtam a bekapcsoló gombot, a készülék szépen felberregett! Van benne még szufla! 🙂 Gyorsan áttörölgettem a készüléket egy kis tisztító folyadékkal, és már dobtam is le a bugyimat. A készülékhez ajánlják a vízbázisú síkosító használatát a kellemesebb élményért. Na arra nekem már nem volt szükségem… 😉 Kényelmesen elhelyezkedtem, a készüléket bekapcsoltam. Érdekes volt, hogy semmilyen rezgést nem ad át a kezemnek. Tudtam hogy ez nem egy vibrátor, de azért mégis meglepett, hiszen ez annyira különbözött az összes eddigi játékomtól. A legkisebb fokozattal kezdtem, és a szilikon harangot a csiklómra illesztettem. Kellet némi kísérletezés, mire megtaláltam a tökéletes pozíciót. A szeméremajkakat jól szét kell nyitni, hogy szorosan a csikló köré lehessen illeszteni, úgy hogy teljesen légmentesen zárjon. Amikor megtaláltam a tökéletes pozíciót, a készülék hangja megváltozott (tompábbá vált) és a csiklómon is azonnal éreztem, hogy mitől is más ez a kényeztető. Kicsit emeltem a fokozaton és élveztem a szívóhullám különleges érzését. Ha játék közben megmozdítjuk a készüléket, előfordulhat hogy néha megszakad a szívás, így újra vissza kell igazítani. Az első orgazmus szinte váratlanul tört elő. Ilyen gyorsan és ilyen intenzitással talán még sosem értem a csúcsra. De érdekes módon mégsem éreztem rá késztetést hogy abba hagyjam. A csiklóm szinte azonnal készen állt a folytatásra. Nem vált túlérzékennyé mint pl. egy vibrátor esetében. A gyári töltés kb. 10 perc játékra volt elég. ez idő alatt háromszor élveztem el.

A Satisfyer Pro minden eddigi szexjátékszeremtől különbözik. Tökélesen működik víz alatt is, ilyenkor nem a levegő, hanem a víz áramlása ingerli a csiklót. Azt nem tudom megmondani hogy jobb, vagy rosszabb érzés e, de mindenképpen egy kicsit más.

A tisztítása rendkívül egyszerű, hiszen a teljes készülék vízálló. A mágneses töltő segítségével kb. másfél óra alatt újratölthető, és elég sokáig bírja. (Leírás szerint kb 160 perc folyamatos használat.)

Mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani. Nem tudom, hogy egy Womanizer mivel tud többet, vagy mennyivel ad másabb érzést, mivel összehasonlítási alapom nincsen. De a Satifyer ára kifejezetten baráti, és a működésével 100%-ig meg vagyok elégedve.

És hogy a fiúknak is kedvezzek egy kicsit, kattintottam néhány képet használat közben 😉 Remélem ez is elnyeri a tetszéseteket.

Rita

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése