Keresés

Tóparti szexkaland - egy furcsa hármas

A legutóbb megosztottam veletek egy titkos fantáziámat. Nagyon izgi volt leírni, minden percét élveztem. (Szó szerint! 😉 ) Most, hogy a szóbelire érettségire tanulok, úgy gondoltam egy kis lazítás rám fér. Leírom egy élményemet, ami nem rég történt velem.

Az érettségire készülve Adri barátnőmmel megbeszéltük, hogy lemegyünk a közeli tóra. Úgy terveztük napozunk, tanulunk, ha jó a víz csobbanunk egyet. Mindenképpen kellemesebb lesz mint a meleg lakásban. Úgyhogy összepakoltam a hátizsákba, pokróc, ücsi, naptej és átgurultam Adriékhoz. Mire odaértem ö is kész volt, és együtt indultunk a tópartra. Nem messze tőlünk, van egy aranyos kis tó, ide nyáron is sokszor le szoktunk ruccanni. Mivel még nincs nyári szünet, és hétköznap van reméltük hogy nem lesz lent senki (max egy két horgász) és találunk egy jó nyugis helyet, ahol nap is van, árnyék is van és a vízbe is be lehet menni.

Kábé így is volt. Nem volt szinte senki tónál. Mivel szerettünk volna monokinizni, olyan helyet kerestünk ahová nem látnak az útról. Sikerült is találni egy nyugodt partszakaszt. Lecuccoltunk. levetkőztünk, és kifeküdtünk a napra tanulni. És kábé itt is lett volna vége a kalandnak, ha nem csörren meg Adri telója. Laci volt Adri egyik haverja. Megbeszélték hogy ő is utánunk fog jönni. (Szóval a monokininek lőttek…)

Gyorsan vissza is vetem a bikini felsőmet. Laci jófej srác, de csupaszkodni nem akartam előtte. Adri is felvette a felsőjét. Már jó ideje húzzák egymás agyát de még nem történ köztük semmi. Tudtommal.

Hamarosan megjött Laci is. Lecuccolt hozzánk. Egy közös plédünk volt, odafeküdt mellénk. Beszélgettünk, viccelődtünk. Szóba került a szex is. Adrival persze sok mindent megosztunk egymással, és szoktunk a szexről is beszélni. Azt is tudom hogy rá van indulva a srácra, és hogy neki is bejön Adri. De eddig kimaradtam a kettejük játszadozásaiból. Ismét elkezdték egymást “húzni”, és egyre egyértelműbb, célzásokat tettek. Kicsit furcsa volt hogy ott vagyok a közepében, de persze izgi is. Én közben próbáltam a könyvemre is figyelni, de Adriék egyre kevésbé feszélyezték magukat.

Amúgy eddig monokiniben toltuk – mondta Adri. A hülye is láthatta hogy ez egy feladott labda és arra vár hogy lecsapják.

Hiszem ha látom! – Mondta Laci. – Amúgy én is úgy vagyok, szóval simán ledobhatjátok

Bocsi én kihagyom – mondtam én, de Adrit nem nagyon kellet győzködni. Persze kérette még magát egy kicsit, de én láttam hogy teljesen be van indulva és egyértelmű volt hogy hamarosan leveszi, és mindez csak a játék része.

Így is volt. Ledobta a bikini felsőjét, és azzal a lendülettel be is szaladt a vízbe, (biztos valami filmben látta) Laci meg persze utána. Hívtak engem is, de egyértelmű volt, hogy nem fognak megharagudni ha nem megyek. A partról néztem ahogy birkóznak. Adri sikongatott és úgy vigyorgott, mint akit kúrni visznek. Hogy mi folyt a víz alatta azt nem láttam de el tudtam képzelni. Mikor kijöttek a vízből Adrinak keményen álltak a bimbói – gondolom a hideg víztől – De hogy Laci farkára is ilyen hatással volt a hideg víz! 😀

Én hason feküdtem a tör könyvet olvasva. Lefeküdtek mellém a pokrócra. Laci ráhajolt Adrira és megcsókolta. Először csak finoman, de ahogy Adri visszacsókolt, egyre hevesebben. Őrült csókolózásba kezdtek közvetlenül mellettem.

Na de gyerekek.. – Szóltam rájuk, de ők csak nevettek és folytatták.

Egyre nehezebben tudtam a történelemre koncentrálni. Hallottam ahogy nyalakodnak mellettem,ahogy Adri halkan nyögdécsel. Furcsa érzés volt. Egyrészt egy kicsit zavart. Nem igazán értettem miért kell ezt mellettem csinálni, de ugyanakkor éreztem hogy kezdek én is felizgulni. Olvastam tovább. Vagyis inkább úgy csináltam.

Nem szabad… – suttogta Adri – de ez minden volt csak tiltakozás nem. Félre pillantottam. Adri a hátán feküdt, mellbimbói keményen ágaskodtak, de most már nem a hideg víztől. Laci a mellért csókolgatta, a keze pedig Adri tangájában. Upsz! Mint ha ott sem lennék. Adri egyre hangosabban nyögdécselt ahogy Laci a punciját simogatta. Most már tényleg nem tudtam mit csináljak. Rájuk szóljak, vagy hagyjam ott őket? Úgy tűnt egyáltalán nem zavarja őket hogy ott vagyok. Én pedig kezdtem felizgulni. Felizgatott Adri nyögdécselése, és hogy mindez ott zajlik előttem. Éreztem hogy kezdek én is nedvesedni.

Oldalra fordultam. Már nem tettettem hogy olvasok. Adri kipirult arca alig fél méterre tőlem. Becsukott szemmel élvezi, ahogy Laci elindul lefelé a testét csókolgatva. Le egészen a combjai közé. Félre húzza a tangáját és az arcát a barátnőm puncijába fúrja. Mintha egy élő pornófilmbe csöppentem volna. Ekkor Laci benyúlt Adri fenek alá, hogy lehúzza a tangáját. Adri engedelmesen emelte fel a seggét. A kis ribanc! 🙂 A barátnőm ott feküdt mellettem alig pár centire, széttárt lábakkal, és zihálva élvezte ahogy Laci kényeztette, nyalta, szürcsölte a tocsogó punciját.

Dugj meg… – Ne bassz! Ezek tényleg itt fognak kefélni mellettem? Lacinak nem kellet kétszer mondani. Ledobta a fürdőgatyáját keményen állt a farka. Nem nagy, olyan pont jó méret. Adri fölé hajolt, nekitámasztotta a nunijának, és belecsusszant! És elkezdte dugni. Adri meg mint egy kurva nyüszített.

Húúú! Nagyon utáltam akkor! Miért csinálják ezt így előttem? Haragudtam rá, de ugyanakkor meg teljesen felizgultam. Benyúltam a bikinimbe, teljesen el voltam ázva. Nem foglalkoztak velem. Annyira nem, hogy most már Laci feküdt a hátán, Adri pedig ráguggolt a farkára. Mindent láthattam! Láttam hogy nyílnak szét a szemérem ajkai, és hogy csúszik belé tövig Laci fasza. Hallottam ahogy cuppog a puncija éreztem az illatát…

Nem foglalkoztak velem. Akkor foglalkozom én magammal! Simogattam a puncim és közben néztem ahogy kefélnek. Néztem ahogy eltűnik a barátnőmben Laci farka újra és újra. Nem kellett sok idő és én is ziháltam. Morzsolgattam a csiklóm, és néha be-be csúsztattam két ujjamat a puncimba. A végén már két kézzel csináltam. félrehúztam a bikinim, az egyikkel ujjaztam magam a másikkal a csiklóm izgattam. Nem érdekelt hogy látnak, vagy hogy mit szólnak. Elvégre ők kezdték az egészet!

Nem akartam volna Lacitól semmit. Meg sem fordult a fejemben, hogy én is kefélnék vele. Egyszerűen a szitu izgatott fel, de kegyetlenül. Ahogy látom ahogy a legjobb barátnőm ott baszik tőlem pár centire, hogy hallom ahogy élvezi, látom ahogy lovagol Laci farkán, cuppog a pinája, ahogy nyögdécsel…

Adrival egyszerre élveztem el. Aztán pár másodperc múlva Laci is elment. Én addigra már rendbe szedtem magam, és kezdtem magam nagyon kellemetlenül érezni. Amint lehűltek a kedélyek elég kínos lett a szitu. Nem volt erre felkészülve igazából egyikünk sem. Viszonylag rövid időn belül összepakoltam és hazajöttem.

Ők még maradtak a parton. Ahogy hazafelé tekertem, éreztem hogy még mindig tiszta lucsok vagyok. Alig vártam hogy hazaérjek. Otthon hatalmasat masztiztam, és őrült nagyot élveztem. Gondolatban végigpörgettem az egészet újra.

Azóta már rendbe raktuk ezt Adrival. Megbeszéltük. Lacival nem találkoztam, de egy ideig nem is szeretnék, viszont Adrival megegyeztünk, hogy Laci nélkül megismételjük…

Rita

Elmesélnéd a saját sztoridat?

Ha neked is van hasonló, megtörtént vagy kitalált történeted és szívesen megosztanád másokkal, töltsd fel az oldalra és mi megjelentetjük! Eddig kizárólag e-mailben tudtál nekünk szexsztorikat küldeni, most már közvetlenül az oldalon is megteheted!

Történet feltöltése....