Keresés

Lefeküdtem anyám pasijával

Mint már írtam, anyám pasijának a laptopján találtam meg ezt az oldalt véletlenül. Zsolt (hívjuk így 🙂 ) nagyon szexi pasi. Jól karban tartott negyvenes. Sármos, izmos, jóképű és humoros. Igazából még sosem gondoltam rá “úgy”, de ahogy észrevettem az oldalon az amatőr punci rovatot, valahogy belém bújt a kisördög. A gondolattól napokig nem tudtam szabadulni, és akárhányszor eszembe jutott mindig felizgultam. Így egyszer előkaptam a telóm és megcsináltam! Lefotóztam magam és feltöltöttem a képeimet az Amatőr Punciba. Már attól is iszonyatosan felizgultam, ha csak eszembe jutott, hogy Zsolt talán néhány nap múlva megláthatja a képeimet.

Nem tudtam hogy felismer e. Vagyis hát miért ismert volna fel. Nem volt a fotón semmi jellegzetes, de valahogy belül még mindig dolgozott a kisördög, és szerettem volna ha mégis… Napokon keresztül figyeltem a reakcióit. Kerestem a tekintetét. Tudni akartam hogy látta e a képeket. Amikor csak tehettem leültem a gépe elé, néztem az előzményeket. Járt az oldalon, látta a fotóimat? És ha látta mit gondolt?

Azt láttam hogy járt az oldalon, ás hogy megnézte azt a lapot is ahol a puncimról készült fotók is vannak. De semmi jelét nem adta, hogy magára vagy hogy rám ismert volna. Én persze egyfolytában vizslattam, sőt ha úgy hozta a szitu apró kis célzásokat is elejtettem. Persze csak finoman, játékosan. Ilyenkor mindig felizgultam. Éreztem ahogy nedvesedni kezdek, és néha teljesen eláztam. AKARTAM hogy észre vegye! Azt AKARTAM hogy tudja, érezze milyen nedves vagyok. Egyre egyértelműbb célzásokat tetem, egyszer mellékesen még az oldalt is megemlítettem. És úgy láttam, mintha lassan venné a lapot.

Aznap amikor az utolsó írásbelit is letudtuk, ezt egy kicsit megünnepeltük az osztálytársakkal. Este mikor hazaértem, egy kicsit spicces voltam, felszabadult és jó kedvem volt hogy ezen a részén már végre túl vagyunk. Zsolt nálunk volt, amin kissé meg is lepődtem mert anyu éjszakás volt aznap. A meglepődést hamar felváltotta valami más. Igen a kisördög újra megmozdult, és rögtön éreztem hogy elönt a forróság. Zsolt valami filmet nézett. Egy pár szót beszélgettünk, gratulált hogy túl vagyok az írásbelin, és javasolta hogy ünnepeljük meg és igyunk valamit. Mintha ebben az “ünneplés” szóban lett volna valami… a fantáziám abban a pillanatban meglódult, és bugyim szinte azonnal átázott. Örült ötletem támadt és szinte rögtön tudtam, hogy meg is fogom csinálni.

Mondtam hogy töltsön nekem is egy whiskyit, én pedig felszaladtam gyorsan a fürdőbe. Ledobtam magmaról a harisnyát, és a nedves bugyimat. Levettem a melltartómat is a matróz blúzom alól. De a blúzt visszavettem mintha nem is “történt volna semmi”. A felső gombot azért mindegy véletlenül kigomboltam. Így mentem vissza a nappaliba. Miközben jöttem le a lépcsőn, a miniszoknyám kissé feljebb csúszott mint ahogy illendő lett volna. Zsolt ott állt a lépcső aljában kezében a két pohár itallal. Azt nem tudtam hogy mennyi villan ki belőlem, de az biztos hogy én mindent megtettem, hogy a lehető legtöbbet láthasson, ha akar.

Leültünk a nappaliban. Iszogattuk a whiskyt, beszélgettünk, és közben ment a film. Én először illedelmesen ültem a fotelban, de később megpróbáltam kényelmesebb pozitúrát felvenni. De arra azért figyeltem hogy a fészkelődés közben mind feljebb csússzon a szoknya – természetesen véletlenül – és a puncim is megpillanthassa ha nagyon akarja. És akarta. Teljesen egyértelmű volt a helyzet, hogy a miniszoknya alatt nincs rajtam semmi. Közben teljesen semleges dolgokról beszélgettünk. Én ettől ha lehet még jobban felizgultam. Eleinte csak egy-egy “véletlen” mozdulat miatt villant ki a csupasz puncim, de most felhúztam ez egyik lábam, miközben a szoknyám szinte teljesen felcsúszott. Én közben a telómat nyomkodtam, mintha nem is tudnék az egészről. A mondata közepén Zsolt elakadt. Ott ültem előtte matróz blúzban, ami majd kiszúrtak a bimbóim, felhúzott lábbal és kitárulkozó, nedvesen csillogó puncival. Ezen már nemigazán volt mit félre érteni…

Nem is értette félre! Az agyamba még egy pillanatra bevillant hogy iszonyatos őrültséget csináltam. De mikor ott állt előttem keményen ágaskodó farokkal, már tudtam hogy nem fog beárulni anyunak.

Zsoltot is felizgatta a szituáció, hisz be sem fejezte a félbehagyott mondatát, odalépett hozzám, közben kigombolta a nadrágját és elővette keményen ágaskodó farkát. Felemelt a fotelból és úgy állva az ölébe vett. A farkát nekinyomta a lüktető és tocsogó puncimnak. Szinte magától találta meg a helyét. Ahogy belém csusszant én abban a pillanatban elélveztem. Annyira fel voltam izgulva, olyan sokat járt ez már az eszemben, hogy ahogy megéreztem a forró farkát magamban remegve élveztem el. Ő nekitámasztott háttal a falnak, a nyakamat csókolgatta és közben hol lassabban hol gyorsabban mozgott bennem. Éreztem a kemény farkának minden lüktetését. A makkját, ahogy minden lökésnél végigmasszírozza a hüvelyem. A puncim tocsogva, cuppogva fogadta be újra és újra. Éreztem hogy pillanatok alatt újra el fogok élvezni. Ő is egyre gyorsabban lélegzett. A forró lehelete felborzolta a tarkómat. – Élvezz belém! Mondtam neki. Egyre erősebbeket lökött, én szinte vinnyogtam a gyönyörtől. Aztán eldurrant! A forró sperma mint egy gejzír robbant belém, a farka lüktetve és újabb és újabb adagokat lőtt a hüvelyembe. Hangosan élveztem el.

Zsolt egyszer sem csókolt meg közben. Az nem lett volna helyes…

…mindez csak az én kis piszkos képzeletemben történt meg…

Itt ülök a törikönyv felett, és ahelyett hogy tanulnék ilyeneken fantáziálok. A bugyim teljesen elázott, a nunim lüktet. Amíg ezt leírtam háromszor masztiztam, annyira felhúztam magam. Nem tudom mit tennék ha az életben is így alakulna. Tudom, hogy nem is lenne szabad rá gondolom! Hisz az anyám pasija! De ha most belépne az ajtón, biztos nem gondolkodnék egy percet sem! (Éppen ezért remélem, hogy nem jön most haza…)

Kárpótlásul a kitalált sztoriért kattintottam nektek két képet 😉

Rita

Elmesélnéd a saját sztoridat?

Ha neked is van hasonló, megtörtént vagy kitalált történeted és szívesen megosztanád másokkal, töltsd fel az oldalra és mi megjelentetjük! Eddig kizárólag e-mailben tudtál nekünk szexsztorikat küldeni, most már közvetlenül az oldalon is megteheted!

Történet feltöltése....