Keresés

Szexjáték tippek otthonra II.

Változatosságra vágysz? Forróbbá akarod varázsolni szexuális életeteket? Tabuk nélkül szeretnél játszadozni partnereddel? Néhány tipp amikből válogathatsz.

6. Hűsítő kedveskedés

Kissé hűtsd le magad és izgasd kedvesedet a bőrén keltett különböző érzetekkel. Ehhez használj jeget, sőt jégkrémet is. Csapj le a jégkocka tartóra, és a szexuális masszázs során csúsztass végig egy jégkockát a homlokán, majd rajzolj különböző mintákat a mellbimbója körül, körözz izgatóan a hasán, a combja belső részén és a nemi szervén. Jégkásával, kisebb jégdarabokkal a szádban folytasd a játékot orális szexszel – ez a módszer késlelteti az orgazmust, mégis rendkívül izgató lehet.

7. Vetkőzős póker

A póker manapság nagy divat, de fűszerezd meg egy kicsit. A vesztes levetkőzik, a győztes meg gyönyörködhet a látványban. Ha nem szereted a pókert, bármilyen más kártyajátékkal is játszhatod. Ha egyáltalán nem szereted a kártyát, sakkal is csinálhatjátok. A játék végével kezdődik csak igazán a játék. A nyertes választ póz a szeretkezéshez. Még tovább fűszerezhetitek az erotikus póker játszmát, ha speciális zsetonokat használtok.

De ha nem jön be nektek a póker, számos egyéb erotikus társasjáték közül választhattok. Az egyszerű szexkockától, az egész estét betöltő táblás játékokig.

8. Mi ez itt?

A partnered feküdjön le bekötött szemmel. Kend be a különböző testrészeidet. Érintsd őt meg mindig más testrésszel, neki pedig ki kell találnia mely csodás részed ért hozzá. Ha sikerül neki, akkor neked azzal a testrésszel valamilyen erotikus dolgot kell művelned a párodon.

9. Sztriptíz

A pasik megőrülnek a sztriptízért, ez nem titok. Ne törődj azzal, ha az alakod nem olyan tökéletes, egy a lényeg: dobáld le a ruháidat és csábítsd. A pasi feküdjön kényelmesen. Kapcsold be a zenét, de csak halkan. Készülj fel a táncra. Olyan ruhákat válassz, amiket könnyen le tudsz dobni magadról. Legyél szexi és ellenállhatatlan. Tovább fokozhatod a hatást szexi fehérneműk, erotikus ruhák bevetésével.

Sztriptíz

10. Használjatok szexuális segédeszközöket!

Segédeszközökkel akkor is feldobhatod szexuális életedet, ha van párod. Finoman izgathatod vele a párodat is, arról nem is beszélve, hogy mekkora élvezet lesz neki, amikor saját magadat izgatod az ő társaságában. Hagyd, hogy partnered figyelje, hogyan izgatod magad, vagy engedd, hogy ő izgasson téged.