Keresés

Szexjáték tippek otthonra I.

Változatosságra vágysz? Forróbbá akarod varázsolni szexuális életeteket? Tabuk nélkül szeretnél játszadozni partnereddel? Néhány tipp amikből válogathatsz.

1. Titkos üzenet

Ha szégyenlős vagy és nem szívesen beszélsz pikáns dolgokról a barátodnak, akkor ez a játék neked való. Itt ugyanis minden perverz és titkos vágyadat felfedheted anélkül, hogy egy szót is szólnál. Engedd szabadjára a fantáziádat és áruld el titkaidat. Készítsetek elő néhány cetlit. Első körben olyan szavakat írjatok a kis lapokra, amiket nagyon szerettek, hajtsátok össze és rakjátok be őket egy kosárkába. A maradék lapokra testrészeket írjatok, például váll, mell, pénisz, ajak vagy láb, ezeket tegyétek egy másik kosárba. Keverjétek meg jól a cetliket és indulhat a játék! Felváltva húzzatok mindkét kosárból egy-egy lapot, ezeket kombináljátok össze és teljesítsétek a másik kívánságát. Egy a lényeg: a játék alatt egy szót se szóljatok!

2. Szex a hotelben

Ha a lakás minden pontján szexeltetek már, itt az ideje, hogy váltsatok. A mosógép, a kanapé, de még az étkező asztal is unalmasnak tűnhet egy idő után, bármennyire is egymásra vagytok izgulva. Ne várjatok tovább, irány egy szálloda!

3. Légy a gésája

Ez az erotikus szerep, arra jó, hogy játssz a partnereddel. Adj elő egy táncot, amely akár sztriptízbe is fordulhat. Olvass erotikus történeteket, verset, vagy egyszerűen csak szórakoztasd őt étellel és a társaságoddal. Készíts elő olyan ételeket és italokat, amelyeket a kezedből adhatsz neki. Viselj könnyű, érzéki ruhát, amelyet könnyen levehetsz, és időről időre hagyd, hogy egy pillantást vethessen előbukkanó melleidre, a válladra, vagy a combodra. Lehet, hogy ezután szeretne megérinteni, először azonban húzódj el tőle. Masszírozd meg a nyakát és a hátát, kényeztesd őt. Bármit kér tőled, teljesítsd a kívánságait.

4. Nézzétek egymást maszturbálás közben

Partnered figyelése maszturbálás közben nagyon izgató – eljuthattok a csúcsra egyszerre is, de várhatsz is és nézheted is, ahogy kedvesed elélvez. Örvendeztesd meg őt egy erotikus show-val úgy, hogy ő is jól lásson mindent. Ennek érdekében próbálj ki különböző testhelyzeteket. Tovább fokozhatjátok az élvezeteket, ha különböző szexuális játékszereket is bevettek közben.

5. Telefonszex

Ezt a játékot akkor válasszátok, ha pár napig nem vagytok együtt. Csupán egy telefon kell hozzá, egy kényelmes ágy és a képzeleted. Meséljétek el egymásnak, mi van rajtatok. Csukjátok be a szemeiteket és képzeljétek el a másikat meztelenül. Mondjátok el egymásnak, mit szeretnétek csinálni a másikkal. Tüzeljétek fel egymást, használjatok pajzán, szexi szavakat, duruzsoljatok. Áruljátok el minden titkos vágyatokat.

folyt köv…