Keresés

Szexbaba evolúció 2.

Egy régi cikkünkben olvashattál a szexbabák evolúciójáról. Bemutattuk a fejlődést legolcsóbb, felfújható, guminőktől, a bőrszerű anyagból készült 3D élethű szexbabákig. Most újabb szintre léptek, hamarosan érkeznek a mesterséges intelligenciával vezérelt RealDoll szexbabák.

Áprilisban mutatja be a gyártó legújabb Harmony szériáját. ezek a babák nem csak teljesen élethű megjelenésűek, hanem személyiséggel is rendelkeznek. A Realbotix fejlesztője és a RealDoll vezetője, Matt McMullen egy interjúban azt mondta, egy valódi párkapcsolatban az érzelmek tartják össze a párt, ezt próbálták meg szimulálni, intellektuális és érzelmi szintre emelve a robotszexet.

Ezeket a babákat már nem elég csak elővenni a “szekrényből” Meg kell őket hódítani! A vásárlók 12 különböző személyiség, és három különböző nehézségi szint közül választhatnak. „A mesterséges intelligenciát úgy tervezték, hogy szerelembe essen tulajdonosával. Az viszont, hogy ez mennyi időt vesz igénybe, már csak a felhasználó döntésein múlik.” A három nehézségi szint a baba meghódításának fokozatait jelenti. [instagram]

Tervek szerint olyan modellen is gondolkodnak, amelyet egy alkalmazáson keresztül, havonta folyamatosan új ismeretekkel lehetne felruházni. Persze előfizetési gíj fejében.

Ismerkedj meg Rebecca-val. Ő még az előző “buta” RealDoll2 szériából való

Még több fotót a RealDoll weboldalán találhatsz.