Keresés

Szexbaba evolúció

1.) A felfújható vinilin babák

Olcsók, rondák és a legkevésbé sem hasonlítanak valódi lányokra. Típustól függően 2 vagy 3 kéjnyílással Áruk kb 6-8.000 Ft körül mozog. Elsősorban vicces ajándéktárgynak vásárolják, akárcsak a felfújható birkákat, teheneket, és szamarakat

2.) A latex babák

A latex szexbabák kissé realisztikusabbak, vízzel töltött testrészeket is tartalmazhatnak. Esetenként latex-allergiát okozhatnak, világpiaci áruk 100-200 dollár körül mozog.

3.) művaginák, műpuncik, műcicik, torzók…

Jelentős a különféle torzók, mesterséges vaginák piaca. Ezek léteznek vibrációs, vagy vibráció nélküli kivitelben. Egyes torzók ismert pornószínésznők “betűhív átiratai”, ezek tartoznak a luxuskategóriába. Ha szeretnél ágyba viheted Jessa Jane -t, Tori Black -et, Jenna Haze -t, vagy legalábbis a puncijukról, szájukról, popójukról formázott életfű Fleshlight kényeztetőket.

Természetesen a hölgyekre is gondolnak: Fuck me silly – mindig akcióra kész férfi torzó!

4.) Szilikon szexbabák

A szilikon babák a legrealisztikusabbak. Esetenként valódi hajjal készülnek. PVC- vagy fémvázzal rendelkeznek, különféle pozíciókba állíthatók be. Egyesek különleges anyagokat és különleges, elektronikus vibrátorokat is tartalmaznak, reagálnak, beszélnek. Világpiaci áruk 600-10000 dollár között mozog.

A nyugati szexbaba-szubkultúrát az Abyss Creations által gyártott Realdoll-kollekció uralja. A babák arca házilag cserélhető, a nagy számú női modell mellett férfi és transzvesztita változat is rendelhető. A babák ára 6-10 ezer dollár körüli.

A Realdoll női kínálata: 14 fejtípus, 5 bőrárnyalat, hat szemszín, különféle parókák és három különféle intimszőrzet-típus – és persze tízfajta, különféle formájú test. Egy riport a San Diegó-i gyárról arról számol be, hogy gyakorlatilag nincs két azonos baba.

A vállalkozás egy bizonyos McMullené, aki azzal kezdte, hogy a garázsában különféle maszkokat fröccsöntött. Szórakozásképpen készített egy női portrét, és miután közzétette a neten, azzal szembesült, hogy többen érdeklődtek, hogy a baba szexbaba és eladó-e. Az első szilikonbabákkal 1996-ban kezdett kísérletezni, azóta közel 10 ezret adott el belőlük.