Keresés

Szemezgetés a legnépszerűbb szexshop termékekből

Oldalunk nyíltan foglalkozik az intimitással, és a szexualitással. Nem titkolt célunk, hogy népszerűsítsük az erotikus segédeszközöket, felkeltsük azok érdeklődését akik még csak kíváncsian, vagy esetleg szégyenlősen ismerkednek a témával. Szeretnénk eloszlatni a hezitálók kételyiéit, és segédkezet szeretnénk nyújtani azoknak akik valamilyen szexjátékszer vásárlásán gondolkodnak.

A mostani cikksorozatunkban szeretnénk bemutatni a legkelendőbb, legnépszerűbb szexeszközöket.

Mitől lesz az egyik termék népszerűbb mint a másik? Ezt elég nehéz megválaszolni. Számos tényező befolyásolhatja a vásárlókat. A termék árától a megjelenésén át szinte bármi. De talán talán ami a legtöbbet nyom a latban az egy-egy pozitív kritika, az elégedett felhasználók véleménye. Most szemezgetünk egy kicsit a legnépszerűbb szexshop termékek közül. Ezek a termékek már bizonyítottak, hisz nem véletlenül a legkelendőbbek.

Az első körben nézzük a legnépszerűbb vibrátorokat!

Több mit ezer különböző vibrátor közül válogathatnak az érdeklődők. A választék szinte zavarba ejtő. És mégis, akadnak termékek, melyek népszerűségüket tekintve kiemelkednek a több közül. Most ezek közül szeretnénk néhányat bemutatni.

Ezüst szerelem vibrátor

Ezüst szerelem vibrátor

Klasszikus rúdvibrátor. Ezüst színű, kemény műanyagból készült vibrátor. fokozatmentesen állítható vibrációval. Egyszerű kezelhetőség olcsó vibrátor. Beugró szint, ideális választás kezdőknek, fiataloknak.

Lágy hullámok vibrátor

Lágy hullámok vibrátor

Beugró kategóriájú, hullámos felszínű rúdvibrátor, rugalmas borítással. Azoknak ajánljuk akik még csak kacérkodnak a vibrátor vásárlás gondolatával. Egyszerű, olcsó játékszer.

SMILE Happy – 7 fokozatú vibrátor

SMILE Happy – 7 fokozatú vibrátor

Közép kategóriás rúdvibrátor. Szintén kemény anyagból készül de ezen puha selymes kiváló minőségű szilikon borítás található. Arőteljes de halk. A vibráció nyomógombbal 7 különböző ritmusban változtatható. Ez magasabb árfekvésű az előző rúdvibrátoroknál, cserébe minőségi anyagokat, és egy megbízható kényeztetőt kapunk

Close2you: Harmónia vibrátor

Close2you: Harmónia vibrátor

Kiváló minőségű szilikon g-pont vibrátor. 8 különböző vibrációs ritmussal kényeztet, amit nyomógombbal tudsz változtatni. Vízálló, így zuhany alatt vagy akár fürdés közben is használható. A vibrátor mellé síkosítót is kapunk. A Close2you termékek egytől egyik minőségi hypoallergén szilikonból készülnek.

Pink Leaf szilikonvibrátor

Pink Leaf szilikonvibrátor

Egy rendkívül kedvező árfekvésű szilikon vibrátor. Szilikon borítással G-pont stimuláló fejjel, és csiklóizgató karral. A Pink Leaf vibrátorról Mrs. Black Widow jóvoltából már tesztet is olvashattál a weboldalunkon.