Keresés

Legnépszerűbb szexshop termékek (3. rész)

Az első elképzelés szerint, most a legnépszerűbb férfi kényeztetőktől szerettünk volna írni. De végignézve a TOP100 terméket alig találtunk férfi kényeztetőt, közöttük. Természetesen vannak férfiaknak szánt eszközök, de ezek inkább páros segédeszközök (péniszgyűrűk, péniszköpenyek) maszturbátor viszont alig.

Gyorsan átfutva a legnépszerűbb termékeket azt vettük észre, hogy míg több mint 30 különféle vibrátor, dildó, és női kényeztető található a listában, addig összesen 4db férfiaknak szánt szexjáték.

Nézzük a statisztikát:

  • Női kényeztetők (dildók, vibrátorok, csiklóizgatók) több mit 30 termék
  • Potencia növelők, vágyfokozó készítmények: kb 15 termék
  • Síkosítók kb 10 termék
  • Péniszgyűrű, péniszköpeny 8-10 termék
  • Férfi kényeztető 4db(!)

Az tény hogy sokkal több, sokkal változatosabb, sokkal ötletgazdagabb szexjáték készül a hölgyek számára, de ez az arány azért elgondolkodtató. Talán a lányok kíváncsibbak, bevállalósabbak? Vagy a fiúk túl szégyenlősek?

A TOP100 szexshop termékbe bekerült férfi kényeztetők:

Nézzük mi az a 4db termék, ami helyet kapott a TOP100 termék között!

Vulcan – vibráló natúr vaginaVulcan – vibráló natúr vagina

A legkeresettebb műpunci a tusfürdőnek álcázott Vulcan vibrációs kényeztető. Teljesen valósághű érzést nyújtó, natúr színű, ultra-realisztikus anyagból készült kényeztető. Élethűen formált szeméremajkakkal, belül intenzíven stimuláló, masszírozó redőkkel. Az élményt fokozza a mellékelt minivibrátor, mely a termékbe helyezve, 6 különböző vibrációs ritmussal kényeztet.

Prosztata vibrátor - 10 fokozatú10 fokozatú Prosztata vibrátor

A prosztata vibrátorok kifejezetten a férfiak számára kifejlesztett kényeztetők. (A prosztata vibrátorokról egy régebbi cikkünkben bővebben olvashatsz) Ez a játékszer kiválóan alkalmas lehet arra, hogy felfedezd ezt a fajta örömöt. Kísérletezőknek ajánljuk, barátságos árfekvése miatt.

Bombázó hatalmas mellekkel - guminőBombázó hatalmas mellekkel

Hááát! Valakinek ez ugrik be a bombázókról? 🙂 Ez az életnagyságúra felfújható guminő három kéjnyílással (száj, hüvely, popsi), és hatalmas gumicicikkel rendelkezik, nyomtatott fotó arccal és hajjal. A guminők szinte kihagyhatatlan kellékei a legénybúcsúknak, valószínűleg ez segítette őket a TOP100 termék közé.

Brandy a bombázó - guminőBrandy a bombázó

És a másik gyönyörűség Brandy! Aki mellesleg szintén bombázó, és guminő! 🙂 Brandynek már 3D araca van.