Keresés

Szavazz a legszebb puncira!

Ki nyerje a versenyt?

Ezennel megnyitjuk a Vibrátor Info harmadik "Anonim Suna" szépségversenyt! Összesen hat érvényes nevezés érkezett, a többi "versenyzőnek" megugorhatatlan akadályt jelentett az igazoló címke elhelyezése a fotón. (Hogy ennek vajon mi lehetett az oka, azt mindenki döntse le :) ) De a célunkat elértük! Elvált a búza az ocsútól, így csakis valódi csajok valódi fotóira voksolhatsz!

Szavazz a kedvencedre hogy övé lehessen a versenyünk fődíja a Satisfyer Dual Love okos csiklóizgató! A legtöbb szavazatot kapott versenyző már akár a karácsonyfa alatt is élvezheti csiklóján a Satisfyer kényeztetését. 

Nem tudsz dönteni? Semmi baj, több képre is leadhatod a voksodat!

A szavazás december. 3.-től december 15. éjfélig tart. Ebben az időszakban tudsz szavazni a versenyzőkre. Egy jelöltre, naponta csak egy szavazatot adhatsz le. De másnap újra szavazhatsz!* A verseny állása, az eredmény kihirdetésig nem publikus. A képek a nevezések beérkezésének sorrendjében jelennek meg.

* Kérjük ne próbálj "trükközni" a szavazáskor! A szavazatok legkésőbb az eredmény kihirdetése előtt ellenőrzésre kerülnek, és amennyiben visszaélés gyanúja merül fel, az érintett szavazatok érvénytelenítésre kerülnek.

A szavazás lezárult!

Köszönjük a versenyzőknek a nevezést, a látogatóknak pedig a szavazatokat. A pontszámok összesítése után az alábbi sorrend alakult ki! 

1. Barbara: 473 szavazat
2. Ági: 254 szavazat
3. Hotmomwifey: 192 szavazat
4. Sziszi: 166 szavazat
5. Szuszmók69: 157 szavazat
5. Berni: 157 szavazat

Ezúton is gratulálunk a résztvevőknek, a győztesnek meg külön! Reméljük sok öröme telik majd az új játékszerben. Szavazatot ugyan már nem tudsz leadni, de  a versenyben részt vevő fotókat lejjebb megtekintheted.

Berni

Megmutatom nektek a mindig éhes puncikám! ;) Imádom ha a csiklómat kényeztetik, így nagyon tudnám élvezni a nyereményt!

Ha tetszenek neked Berni képei, szavazz rá!

A szavazás nem aktív!

Hotmomwifey

Szeretem a puncimat, mutogatni is.. És főleg ha használják.

Szeretned ha Hotmomwifey még mutogatná a punciját? ;) Szavazz!

A szavazás nem aktív!

Ági

Sziasztok Ági vagyok. Szeretem magam kényeztetni. Kézzel és vibrátorral is A csiklóm a legérzékenyebb pontom, ott jutok el leghamarabb a csúcsra.

Ha úgy gondolod, hogy Ági megérdemelné a csiklóizgatót! Adjál neki esélyt, szavazz rá!

A szavazás nem aktív!

Valósághű élmény - FLESHLIGHT Girls masztrubátorokkal

Sziszi

Nagyon szeretném megnyerni a csiklóizgatót. Szavazzatok rám és a puncimra.

Szerintem ez egyértelmű! ;) Szavazzatok Sziszire! (is) :)

A szavazás nem aktív!

Szuszmók69

Sziasztok nagyon szeretném megnyerni a versenyt mert fantasztikus örömöket élnék meg a kis játékkal és nagyon egyedi darabja lenne a gyűjteményemnek. Puszi ❤️

Tetszik Szuszmók69 puncija?  Szavazz rá!

A szavazás nem aktív!

Barbara

Sziasztok!
Utólag szeretnék nevezni, ha lehetséges!
Csak kíváncsiságból próbáljuk ki, a sok Twitteres követőnek hála! :)

Barbara elnézte a nevezési határidőd, így egy nappal később küldte el nekünk a képeit e-mailben. A szép punciból sosem elég, és mivel ezzel semmilyen extra előnyhöz nem jutott, úgy döntöttünk, hogy elfogadjuk az ő nevezését is. Szavazzatok rá, ha teszik amit láttok!

A szavazás nem aktív!

Nagy Karácsonyi Tombola játék