Keresés

Vibrátor Infó kvíz - indulj a 130e Ft nyereményért

Ahogy már mi is megírtuk, az Erotika Shop webáruház, idén ismét megrendezi a Nagy Karácsonyi Tombola nyereményjátékát. A tavalyi évhez hasonlóan ismét három nyeremény kerül kisorsolásra összesen több mint 130.000 forint értékben. A fődíj pedig egy közel 80.000 forintos luxus kategóriás LELO ENIGMA kényeztető lesz! 

Ezért a nyereményért megéri ringbe szállni! Főleg, hogy a játékban teljesen ingyenesen vehetsz részt! Nincs másra szükséged csak néhány tombola szelvényre.

Karácsonyi tombola nyereményjáték az Erotika Shop-on

A Karácsony még tényleg elég messze van, de most nem is a "Karácsonyon" van az igazi hangsúly! Mint már többször is beszámoltunk róla, az Erotika Shop webáruházban időről időre kisorsolnak valamilyen értékes és izgalmas játékszert a webshop vásárlói között. Eddig összesen közel 500.000 Ft értékben találtak gazdára szexjátékszerek. Az idei utolsó (karácsonyi) sorsolásukon újabb 130.000 Ft értékű nyeremény kerül a kalapba, melyet három szerencsés nyertes kaphat meg. [...]

Szerezz extra tombolákat a játékra, a Vibrátor Infó jóvoltából!

Játssz velünk, és 20 db tombolát kaphatsz a karácsonyi sorsolásra! Nem kell mást tenned. mint kitöltöd az alábbi, 5+1 kérdésből álló kvízünket. Keresd meg az oldalunkon a válaszokat a feltett kérdésekre, és ha mindet megtaláltad, máris tiéd lehet a 20 db tombolából álló csomag! (A kvízt kitölteni, és a tombolákat begyűjteni 2021. dec. 13.-ig van lehetőséged!)

A kérdéseket egymás után kapod meg, a válaszokat pedig megtalálhatod a cikkeink között. Keresd az alábbi ikont, hogy begyűjtsd a válaszokat! (segítségedre lehet oldalunk kereső funkciója is)

A játékban már nem tudsz részt venni!

A nyereményjátékunk kitöltési határideje 2021. december 13. volt, így a játékban már nem tudsz részt venni. Így sajnos lemaradtál a Karácsonyi nyereményekről. De ne búsulj! Ígérjük, hogy lesznek még hasonló játékaink.

Karácsnyi Tombola Sorsolás - Nyeremények 130e Ft értékben

További tombolákat vásárolhatsz az összegyűjtött hűségpontjaidból

A sorsoláson bárki részt vehet, aki legalább 5.000 Ft értékben vásárolt már az Erotika Shop szexshopban. A webáruház felhasználói minden vásárlásuk után hűségpontokat kapnak, melyeket kedvezményes vásárlásokra, vagy tombola szelvényekre is beválthatnak. Akár egy darab virtuális tombolával is esélyed lehet az értékes nyereményre! 

  1. Vásárolj az Erotika Shop online szexshopban legalább 5.000 Ft értékben! A játékban kizárólag a shop regisztrált felhasználói vehetnek részt, így szükséged lesz egy regisztrációra. (Ezt megteheted a vásárlás előtt, de akár vásárlás közben is regisztrálhatsz.) Ezer forintonként jár egy hűségpont, egy szelvényhez pedig öt pontra van szükséged.
  2. Látogass el a tombola sorsolás oldalára, és "vásárolj" szelvényeket a játékra. Te döntöd el mennyi hűségpontot váltasz be. Természetesen több szelvénnyel nagyobb eséllyel indulhatsz.
  3. A sorsolás után pedig e-mail értesítést kapsz a nyereményről, amennyiben te voltál a szerencsés.