Keresés

Satisfyer Wand masszírozó - Olvasói teszt

Legelőször ami az eszembe jutott az, hogy a Satisfyer Wand hatalmas! Amikor a kezembe vettem, akkor pedig a súlya lepett meg. Nagy és határozottan nehéz, masszív eszközről van szó. Aztán, mikor az első meglepetésemen átestem, persze tüzetesebben is megvizsgáltam.

De kezdjük az elején! A csomagolás rendkívül pofás, és igényes. A doboz "hermetikusan" le van zárva, csak a perforált rész feltépésével nyitható ki, de az ablakon keresztül megcsodálható a vibrátor. Már a dobozon is azt sugallja, hogy nem egy gagyi termék lapul benne. Mágnesesen záródik (ezen nagyon meglepődtem) simán használható a későbbi tároláshoz is.

Kibontás után, a masszírozót kézbe véve szembesültem igazán először a méretével. Nagy! Nem kicsit, hanem nagyon. Ha ez egy dildó, vagy hagyományos vibrátor lenne, valószínűleg sikítva menekültem volna. :D Természetesen a méretnek funkciója is van, hiszen ez egy masszírozó, ami erotikus játékokhoz (is) használható. De egy masszírozónál fontos az erős rezgés, a hosszú működés. Ehhez pedig nagy motorra, és nagy akkumulátorra van szükség. Nem mellesleg a hosszú nyele segítségével szinte  bárhová elér.

A méret és a súly után ami feltűnt az a minősége. Ránézésre és kézbe véve is prémium érzetet kelt. Nem tudom hogy egy 60-70 ezres wand vibrátor mennyivel tudhat többet, vagy mivel jobb a minősége, de az biztos hogy a Satsfyer masszírozóján egyáltalán nem érződik hogy alig több mint 15.000 Ft.

Satisfyer Wand masszírozó

Három kezelő gomb található rajta. A "hullámos" gombbal lehet ki-be kapcsolni a vibrátort. Ehhez kb 2 másodpercig kell nyomva tartani a gombot. Ha a vibrátor be van kapcsolva, ugyanezzel a gombbal lehet váltogatni a ritmusok között. Értelem szerűen a +/- gombok segítségével pedig az intenzitási szintet lehet beállítani. A Satisfyer Wand 10 különböző rezgésmódot ismer, és mindegyik mód 5 intenzitási szinten változtatható. Azaz 50 különböző kombináció érhető el.

A készülék elsősorba masszírozó. Az izmok ellazításra, vagy az erogén zónák, a csikló izgatására. (méretéből kifolyólag, igazából az egész punci izgatására) De elvileg használható hüvelyi vibrátorként is, aki szereti az egész méhet megremegtető vibrációt, és akinek a kb, 4,5cm-es vastagság nem okoz gondot. A vibrátor fején található egy szilikon sapka, ha azt levesszük róla valamivel kisebb lesz az átmérő, de még így is tekintélyes.

WAND masszírozó vibrátorok

A wand (pálca) vibrátorok napjainkban rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek. Ezeket az eszközöket eredendően kifejezetten testmasszázsra fejlesztették k [...]

A készülék teljesen vízálló. Aki próbált már nem vízálló vibrátort tisztítgatni, az tudja hogy ez mennyire nagy segítség. Simán folyó víz alatt, szappannal tisztítható. Nem kell tartani attól hogy beázik, tönkremegy. Arról nem is beszélve, hogy a kádba is magaddal tudod vinni. Egy fárasztó nap után a  forró fürdőben relaxáló masszázsra, vagy akár stresszoldó masztira. (Én mindkettőt gyakran igénybe is veszem ;) )

A vibrátornak jó nagy akkumulátora van, elég sokáig bírja. A töltés pedig egy mágneses USB kábel segítségével oldható meg. A teljes töltésig papírforma szerint 5 órára van szükség. A töltést egy villogó fény jelzi. Amikor a led folyamatosan világít, a készülék feltöltött.

Összességében, nagyon elégedett vagyok vele. Kiváló minőség és kiváló ár-érték arány jellemzi. Erős vibráció, változatos ritmusok. A hangja nem túl diszkrét, de valljuk be maga a kényeztető sem az, szóval ezt én nem tudom hibaként felróni. Nálam egyértelműen csillagos ötöst érdemel.

minőség: 
élmény faktor:
ár:

És hogy kinek ajánlanám? Mindenkinek! Nőknek, férfiaknak, pároknak. Ne rettenjen meg senki a hatalmas méretétől, hisz elsősorban nem "arra" való. De tökéletesen használható előjátékhoz, masszázshoz, maszturbáláshoz, de akár szex közben is adhat plusz stimulációt. Én is, és a párom is imádjuk!

C.

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése