Keresés

WAND masszírozó vibrátorok

A wand (pálca) vibrátorok napjainkban rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek. Ezeket az eszközöket eredendően kifejezetten testmasszázsra fejlesztették ki. Nagy méretű robusztus készülékek hosszú szilárd nyéllel és egy gömb alakú szilikon (kezdetben inkább gumi) fejjel. A hosszú nyele segítségével könnyedén elérhető vele a test bármely pontja, a nagy méretű fej, pedig képes rá, hogy átmasszírozza az elgémberedett izmokat.

Masszírotó Wand vibrátor

Persze a hölgyek elég hamar rájöttek, hogy a készülék nem csak a munka közben elfáradt, testrészek masszírozására használható. A megfelelő helyen alkalmazva a masszírozót, egészen másfajta élvezeteket adhat. Sőt, feltehetően a legtöbb ilyen “ártalmatlannak” tűnő készülék inkább funkcionált szexuális örömszerzőként mint sima masszázsgépként.

Ezek a kényeztetők eleinte leginkább Amerikában voltak kedveltek, elég sokáig kizárólag amerikai szexfilmekben lehetett velük találkozni. Valami okból kifolyólag a magyarországi szexshopok polcain jóval később jelentek meg, és csak az utóbb egy, másfél évben robbantak be igazán a köztudatba. Már viszont rendkívül közkedveltek lettek, egyre több gyártó jelenik meg ilyen típusú készülékkel, és a vásárlók is egyre jobban keresik a WAND-okat.

Míg az leső masszírozók elsősorban masszázsgépek voltak, (melyeket kis fantáziával szexuális örömszerzőként is lehetett használni) addig a legtöbb mai wand inkább tekinthető szexjátékszernek, melyet mellesleg masszázsra is használhatunk.