Keresés

Satisfyer újdonságok 2022

A Saitsfyer néhány éve kopogtatott be a hazai szexjáték piacra. A márkának, a Womanizer által keltett léghullámokat olyan ügyesen sikerült meglovagolnia, hogy mára  az élvonalba küzdötte fel magát. Az igazat megvallva, az első próbálkozások nem tűntek túl meggyőzőnek. A legelső léghullámos készülékei, butácska formájukkal, olcsó benyomást keltő megoldásaival engem annak idején egyáltalán nem nyűgöztek le. De tény, hogy szenzációs áruk jóvoltából nagyon hamar kedveltek lettek. El tudták juttatni a léghullámok adta élvezeteket azok számára is akik nem szerettek volna 50-60 ezer forintot költeni egy Womaizer csiklóizgatóra.

A Satisfyer hamar kifuttatta a kezdeti modelleket, folyamatos újításainak és innovatív megoldásainak köszönhetően egy modern és fiatalos, brand-et épített. fel. Nőknek, férfiaknak és pároknak tervezett szexjátékszerei szinte az összes igényt képesek kielégíteni. Jelenleg (a különböző színváltozatokkal együtt) több mint 180 Satisfyer kényeztető érhető el partnerünk erotikus webáruházában. A vibrátorok minőségére most már semmilyen panasz nem lehet, de emellett sikerült megtartaniuk a pénztárcabarát árakat is. Mindezek mellett a készülékeikre 15év(!) gyártói garanciát nyújtanak.

Satisfyer kényeztetők okos vezérléssel

Talán a legnagyobb dobásuk, a díjnyertes Satisfyer Connect applokációjuk volt. Az "okos szexjátékszerek" már évek óta a piacon voltak, mire a Satisfyer is becsatlakozott. Ők viszont rájöttek arra, hogy nem elég az, ha maga a vibrátor kiváló minőségű. Egy okos vibrátor esetében a kezelő felület, az applikáció legalább ennyire fontos. A Satisfyer applikáció pedig vitathatatlanul a legjobban sikerült alkalmazás ebben a szegmensben. Egyszerű, logikus, felhasználó barát, és ha még mindez nem lenne elég, magyar nyelven is elérhető, ami teljesen egyedülálló!

Satisfyer Connect App - hogyan használd

Az új Satisfyer Connect alkalmazás mérföldkő a modern szerelmi élethez! Az összes, Bluetooth kapcsolattal rendelkező Satisfyer szexjáték csatlakoztatható az ingyenes alkalmazáshoz. Az app lehetővé teszi az interneten keresztüli kommunikációt és interakciót, akár izgalmas élő közvetítés-funkcióval kombinálva. [...]

Nem csoda, hogy az applikáció sikerét minél jobban szeretnék kiaknázni. Az újdonságként megjelenő Satisfyer kényeztetők nagy része támogatja az okos technológiát.

Most szeretnénk neked (a teljesség igénye nélkül) bemutatni néhány újdonságot!

Satisfyer vibrátorok melegítő funkcióval

Akinek van vibrátora annak ismerős a szituáció, mikor hosszú perceken keresztül próbálja a kezével kicsit kellemesebbé tenni a játék hőmérsékletét. A melegítős vibrátorok egy gombnyomásra kellemes 38-39°c ra fűtik fel magukat, így búcsút mondhatsz a hideg vibriknek.

Anál és prosztata vibrátorok

Az anál kényeztetők sokáig nem voltak megtalálhatók a Satisfyer palettáján. Főleg a mobiltelefonos irányítással ellátott vibrátorok hiányozhattak a rajongóknak. Most pótolták ezt a hiányosságukat, kapásból 6-8 modellel bővítették a kínálatukat.

Új léghullámos csiklóizgatók

Azért a léghullámokat sem engedte el a gyártó. Folyamatosan bővül a levegőhullámos csiklóizgató palettájuk is.