Keresés

Satisfyer masztrubációs tojások

A TENGA tojások mintájára megérkeztek a Satisfyer maszturbációs tojások!

A TENGA tojásai, már régóta a piacon vannak. Rajtuk kívül más gyártó eddig nem igazán látott fantáziát az egyszer használatos férfi kényeztetőkben. A TENGA szinte egyeduralkodó volt ebben a szegmensben.

Most viszont új kihívójuk akadt a Satisfyer személyében. A márka rendkívül dinamikusan fejlődik. Ügyesen emel át ötleteket más, akár nagyobb gyártók technológiájából, amit aztán saját innovatív megoldásaival kiegészítve dob piacra.

Ügyesen lovagolta meg a Womanizer által keltett (lég)hullámokat, és piacra dobta a saját - kezdetben talán kissé ügyetlenke, de mára teljesen versenyképes - levegőhullámos csiklóizgatóit.

A We-Vibe elsőként látta meg a lehetőséget az okos, mobiltelefonról irányítható kényeztetőkben, a Satisfyer pedig megcsinálta az eddigi talán legjobb applikációt! Innovatív megoldásokkal, könnyű kezelhetőséggel.

Most ez történt a TENGA tojásokkal is.

Fogta a már jól bevált receptet, és a már ismert tojás formát. Kidolgozott hat különböző belső struktúrát és mindezt megspékelte az innovatív Hydro-active TPE-vel. Az anyag vízzel érintkezve síkossá válik, így nem kell külön síkosítót használnod hozzá. Az pedig csak hab a tortán, hogy a konkurens terméknél kb 25%-al olcsóbb!

Satisfyer Egg maszturbációs tojás

  • Minden péniszmérethez tökéletesen idomul - szuper rugalmas
  • Változatos belső struktúra, mely ki-bemozgatáskor extra masszázzsal kényezteti a péniszt
  • Innovatív anyag - nem kell hozzá síkosító, csupán pár csepp víz
  • Vízben, zuhany alatt, kádban is tökéletesen használható
  • Rendkívül egyszerűen használható
  • Többféle belső struktúrával
  • Ideális lehet utazáshoz is

Hogyan használd?

Bontsd le a külső, műanyag borítást. Egyszerűen nedvesítd meg vízzel (ne legyen jéghideg se forró!), síkosítót sem kell használnod! Majd kezdheted a megszokott masztizást, csak a puszta kezed helyett most a tojásba hatolj be a keskeny résen át.  Akár partnered is csinálhatja helyetted!