Keresés

Pretty Love Brighty G-pontos vibrátor - Olvasói teszt

Pretty Love Brighty G-pontos csiklóizgatós vibrátor volt az első játékszerem kb. 1,5 évvel ezelőtt. Soha nem voltam ellene, nem ítéltem el a szexjátékok használóit, viszont nem volt bátorságom vásárolni, pedig játszadoztam a gondolattal annak ellenére, hogy a szexuális életem szuper volt, nem volt benne hiány semmilyen téren. Én voltam a szemérem megtestesítője, nagyon erős gátlásokkal küzdöttem. Csak sötétben, csak este, csak ágyban, stb. Egy férj és három gyerek születése után mégis úgy éreztem, itt az idő és szükségem van rá. Ezt a döntést a férjem külföldi munkavállalása után hoztam meg, mondván, “ha egyedül vagyok sem fogok cölibátusban élni”, gátlások ide vagy oda. Sokaknak lehet taszító a gondolat, de valljuk be, vannak szükségleteink szexuális téren is.

Soha nem gondoltam volna, hogy egy szexuális játékszer, jelen esetben egy vibrátor fog segíteni abban, hogy ledobjam láncaimat és ne legyenek ilyen téren gátlásaim. Lehel egyedi eset, de segített és azóta el tudom engedni magam, bárhol bármilyen helyzetben, természetesen normális és elfogadható körülmények között. Azóta vásároltunk több játékszert is és kipróbáltunk más dolgokat is az ágyban, amikről ezelőtt tartottam.

Így megvásárolt ezt a kis játékot magamnak, először csak saját használatra, magányos óráimra. Majd mikor a férjem hazatért 6-8 hét után, eszünkbe jutott, hogy turbózzuk fel vele az együttléteket. Ez maximálisan sikerült is! Közös és magányos használatra is tökéletes választás. A kialakítsa kényelmes, puha, hajlékony és a sok rezgési funkció által nem is unalmas, kifejezetten változatossá tudja tenni az aktust minden módon.

A csiklóizgató része is pont oda esik ahova kell, nem kemény, nem merev, mozgás/mozgatás közben illeszkedik, kellemesen rezegteti a kívánt részt és nem kényelmetlen. Ennek a résznek a kialakítása is jól el lett találva a lekerekített végével.

Az egész vibrátor úgy lett kitalálva, hogy mindenhol, kívül-belül a kívánt pontot/részt stimulálja, az élvezet maximális. A G-pontot kellemesen stimulálja úgy, ahogy azt kell, oda és úgy mozgatod, ahogy szeretnéd, nincs ellenállása a rugalmasságának köszönhetően és az érzés maga a csoda.

Szemezgettem az “egyszerű” társaival is, de azt hiszem a ruganyossága, puhasága és nagyon jó illeszkedő képessége miatt (számomra) ez volt az igazi jó választás.

Az állítható rezgési funkciókkal köszönhetően lehet még fokozni a vágyat, húzni az időt a csúcsra jutásig, ha úgy tartja kedvünk. Sokan úgy gondolják, egy vibrátor egyféle képen használható, de egyedül is és párosan használva is fel lehet fedezni akár azzal is különböző erogén zónákat, a képzeletnek nem szab határt semmi, ha mindkét fél kölcsönösen élvezi és jól érzi magát.

Ha a párommal használom, szintén maximális az élvezet nekem is és a férjemnek akad a rezgésből haszna, főleg anális szex esetén. Így minden létező funkciót kihasználunk egy alkalommal és a csúcsok csúcsára jutunk mind a ketten.

Ha valaki tétovázik egy vibrátor vásárlás kapcsán, bátran merem ajánlani, akár első próbálkozás alkalmával is, nem fog csalódást okozni.

Egyszerű a tisztán tartása, csak a megfelelő tisztító szerrel meleg víz alatt át mosom és mehet is vissza a fiókba, hogy kéznél legyen.

Ha megfelelő izgalmi állapotban nyúlsz érte, akkor még síkosító sem feltétlenül szükséges a használatához, felettébb “sikamlós” anyagból készült. Ha mégis szükséges, akkor a vízbázisú síkosító nagy segítség.

Én eleinte tartottam tőle, hogy a férjem rosszul fogja érezni magát egy “helyettesítő” játékszer miatt, de épp ellenkezőleg! Megtaláltuk a módját annak, hogy mind a ketten élvezzük a dolgot gátlások nélkül és szabadon.

Kitti

Vibrator Info különvélemény

Kitti beszámolója több mint tanulságos! Nagyon sokan járnak hasonló cipőben, hogy bár szeretnének nyitni a szexjátékok felé, de nem merik megtenni az első lépést. Kitti összeszedte a bátorságát és bement egy szexshopba. Vett egy vibrátort, ami megtanította arra, hogy ez természetes, normális és élvezetes dolog. Általa megnyílt az újdonságok felé és levetkőzte eddigi gátlásait. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy másfél éve még saját bevallása szerint e "szemérem megtestesítője" volt, mára pedig ott jár, hogy van bátorsága megosztani velünk a tapasztalatait.

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése