Keresés

Pipedream szexjátékok az USA-ból

A Pipedream az egyik legrégebbi és az egyik legismertebb szexjáték gyártó cég. A céget még 1973-ban családi vállalkozásként Ohióban alapították, az eltelt több mint 45 év alatt pedig a társaság a világ egyik legnagyobb szexuális segédeszköz gyártójává vált.

A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek megerősítik a kapcsolatot, meghitt pillanatokat inspirálnak és fokozzák az örömöt. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriára kiterjed, és több mint 100 rangos szakmai díjat tudathat magáénak.

Azért vagyunk , hogy felfrissítsük a szexuális játékszerek világát, inspiráljuk az intim pillanatokat és növeljük az örömöt az innovatív termékeink révén...

A Pipedream férfiaknak és nőknek egyaránt kínál kényeztetőket. Alább összeszedtük neked a  legismertebb márkáit.

King Cock élethű vibrátorok és műpéniszek

King Cock kényeztetőkről már sokat olvashattál nálunk. Ultra realisztikus megjelenésű, nagyon természetes érzést keltő, kellemes tapintású anyagból küszének, rendkívül aprólékos kidolgozottsággal. Minden egyes apró momentum, véna olyan, mintha tényleg egy igazi hímvessző lenne.

Fetish Fantasy felcsatolható játékszerek

Fetish Fantasy termékcsalád kifejezetten párok részére készül, hiszen a termékpalettát felcsatolható műpéniszek alkotják. Kifejezetten alkalmasak a szerepcserés játékokhoz, vagy lány-lány felálláshoz. A legtöbb modell üreges belsejű, így pénisz nagyobbítóként is funkcionálhatnak.

Icicles üveg kényeztetők

A prémium Icicles dildók akár dísztárgynak is beillenek. Gyönyörűen megmunkált vastag, fúvott üvegből készülnek. Rendkívül könnyen tisztán tarthatóik, és az érzékenyek, allergiások is nyugodtan használhatják, hiszen az üveg teljesen hypoallergén.

Ultimate Fantasy Dolls valósághű szexbabák

A szexbabákról a legtöbb embernek a felfújható förmedvények ugranak be. Na hát az Ultimate Fantasy szexbabák nem ilyenek! A megszólalásig hasonlítanak egy igazi bombázóra.

A Pipedream szexbabái teljes ember nagyságú, tömör anyagból készülnek. Anatómiai acél vázzal rendelkeznek, mozgatható ízületekkel, a fejtől a lábujjig, így bármilyen pózba állíthatók!

Ultimate Fantas szexbaba

Fuck me Silly férfi maszturbátorok

Az Ultimate Fantasy babák, kétségtelenül a férfi maszturbátorok csúcsát jelentik. Így természetesen az áruk sem mindennapi. Aki nem engedheti meg magának ezeket a szexbabákat, még mindig választhat az olcsóbb kategóriájú Fuck me Silly modellek közül.

A sorozatban élethű férfi és női torzók telelhetők. Nem teljes szexbaba, hanem annak csak egy része. A törzse, vagy a popsija. A Fuck me Silly kényeztetők a bőrhöz nagyon hasonló TPR anyagból készülnek, egy vagy több kéjnyílással. Az élethű szexélményről pedig a változatos belső struktúra gondoskodik. Akár férfi torzó is vásárolható, méretes, és rendkívül élethű pénisszel.

PDX maszturbátorok, műpuncik

De természetesen hagyományos férfi kényeztetők is megtalálhatóak a palettában. A PDX műpuncik kompakt méretű és barátságos árú, élethű maszturbáltotok.

PDX élethű műpuncik

Most a King Cock márka gyártójának egy másik brand-jét szeretnénk bemutatni a PDX maszturbátorokat. A FLESHLIGHT-nak ugyan nem kell féltenie a babérjait, de nagyszerű alternatívát jelenthet, ha valaki jó minőségű élethű műpunci maszturbátort keres, kellemes árfekvésben. [...]