Keresés

Pénisznövelés természetesen - Hogyan lehet nagyobb péniszed?

Pénisznövelés tartós hatással

Egy felmérés szerint a magyar férfiaknak semmi okuk szégyenkezni, hiszen egész Európában ők rendelkeznek átlagosan a legnagyobb pénisszel (átlag 16,5 cm). Persze ez az adat nem vigasztalja meg azokat, akik úgy gondolják, hogy az ő férfiasságuk kicsi, vagy kisebb mint amekkorát szeretnének.

Sok férfi bármit megtenne, hogy nagyobb méretű legyen a férfiassága. Nem csoda, hogy számos csodakenőcsről, tablettáról hallani, melyek akár több centiméteres méret növekedést is ígérnek, de ezek általában nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, sőt akár az egészségre is ártalmasak lehetnek.

Akár 28%-os hosszúság növekedés

A pénisznövelési módszerek 3 kategóriába sorolhatók: sebészeti beavatkozás, pirulák és krémek és fizikai technikák. Most egy olyan készüléket szeretnénk neked bemutatni, amivel maradandó méretnövekedés érhető el. Ami nagyon fontos, ez az eszköz orvosilag jóváhagyott és orvosi tesztek bizonyítják a hatékonyságát. A vizsgálatba bevon 23-47 éves férfiak mindannyian pozitív eredményről számoltak be, komplikáció nélkül. Átlagosan hetente 1,2 mm pénisz növekedést értek el az eszköz használatával.

Előtte és utána – Pénisznövelés eredménye

A MaleEdge a fizikai nyújtás technológiáját alkalmazza, amely természetesen és maradandóan növelheti a pénisz hosszát. Világszerte több mint félmillió elégedett férfi alkalmazta már ezt az eszközt, akik nem csak a pénisz méretének növekedéséről számoltak be, hanem az önbizalmuk, és ezáltal az életminőségük javulásáról is. Minden téren!

Hogyan működik?

Az eszköz a sejtosztódás és az emberi szövetek regenerációs képességét használja ki. A lényege, hogy egy folyamatos enyhe húzó hatásnak teszi ki a péniszt, ami ezáltal megnövekedik. A nyújtás hatására beindul a sejtosztódás, ez pedig mind hosszúság, mint kerületi növekedéssel jár. Ez a pénisznövekedés maradandó, a kezelés befejeztével is megmarad!

A többi pénisznövelő technikával ellentétben, a MaleEdge pénisznyújtó készüléke bizonyítottan működik, néhány hónapos alkalmazással, akár 28%-os maradandó hosszúság növekedés is elérhető vele.

A MaleEdge hatása egyénenként eltérő lehet, más fejlődés érhető el egy húspénisz, és más egy vérpénisz esetén. Egyes embereknél nagyon rövid idő alatt látványos eredmény érhető el, míg másoknál hosszabb ideig tartó tréning szükséges. Az optimális hatás elérése érdekében napi rendszerességgel, naponta 12 órás tréningekre van szükség. A használata alatt rendkívül fontos a faokozatosság elve!

Male Edge pénisznövelő

A tabletták, és krémek elsősorban az erekció növelésében segítenek. Hatásukra a pénisz erei kitágulnak, több vér áramlik a hímvesszőbe, ezáltal impozánsabb látványt nyújt. De ez nem maradandó, és valós pénisznövelő hatásai nincsenek! A péniszpumpák elsősorban az erekció fokozásért, és egyes potencia problémák megoldásáért felelősek. Rendszeres használatukkal ugyan elérhető némi méretnövekedés, de ez nem lesz maradandó és jóval kevésbé látványos mint a pénisznyújtó készülék esetében. Ennek oka leginkább abban keresendő, hogy a szakaszos használatából adódóan, nem kezdődik el az említett sejtosztódási folyamat, így a kezelés megszüntetésével megszűnik a hatása is.