Keresés

Páros élvezet a LELO párvibrátorokkal

LELO Párvibrátorok

Ma már egyre gyakrabban találkozhatunk ezzel a kifejezéssel szexboltok weboldalán, fórumokban. De mik is azok a párvibrátorok?

Néhány évvel ezelőtt jelent meg a magyar szexpiacon (úgy emlékszem a We-Vibe robbant be vele) az első párvibrátor. Egy olyan vibrátor, ami szeretkezés közben IS lehet használni, és mindkét fél örömét szolgálja. Persze az összes többi vibrátor is bevethető páros szex közben, de a párvibrátorok kifejezetten aktus közbeni használatra lettek kifejlesztve.

Ezek mindegyikére jellemező a két ágú (U alakú) kialakítás. Az egyik ága rásimul a nő külső szemérmére, izgatva, stimulálva klitoriszt, míg a másik vékonyabb ág a hüvely falát és a G-pontot ingerli. Ezen túl még melléje csusszanhat a partner is, aki a rezgésnek köszönhetően szintén plusz stimulációt kap.

Szóval az alap koncepció, egy szeretkezés közben használható vibrátor, ami mindkét fél örömét szolgálja. De mivel a párvibrátorok rövid időn belül igen népszerűek lettek, ma már nagyon nagy választékkal, és trükkösebbnél türkösebb megoldásokkal találkozhatunk.

Mindegyik LELO vibrátorra jellemző, hogy a legjobb minőségű orvosi szilikon borítással rendelkeznek – így az érzékeny bőrűek is bátran használhatják – és mindnegyikük 100%-ig vízálló, így medencében, kádban, vagy zuhany alatt is lehet velük játszani.

LELO Tiani párvibrátorok

LELO Tiani

Nagy sikerre tett szert a LELO Tiani elnevezésű vibrátor. Olyannyira hogy már már a harmadik generáció (Tiani3) is piacra került. A LELO Tiani
mindezeken túl távirányítóval vezérelhető. Így nem csak egyszerűbb az irányítás, de egy kis fantáziával még tovább fokozhatók az élvezetek.

A távirányítóról érdemes tudni, hogy nem szimpla nyomgombos technika, hanem az úgy nevezett SenseMotion technológiát alkalmazták. E technika lényege az, hogy a távirányító mozgatásával tudjuk az utasításokat adni a vibrátornak. Bővebben egy régebbi cikkünkben olvashatsz.

LELO Noa párvibrátorok

LELO Noa

A LELO Noa Tiani kistestvére. A távirányítás kivételével mindent tud mint a tesó, és így lényegesebben olcsóbban is beszerezhető. Hat különböző rezgésritmussal és tizenhat fokozatú rezgésintenzitással kényeztet. A vibrátor flexibilis szerkezetű, anyaga orvosi szilikon, tökéletesen higiénikus és antiallergén. Könnyen tisztítható, teljesen vízálló termék. A vibrátor beépített Li-Ion akkumulátorának köszönhetően 4 órás feltöltéssel akár 2 órás használatot is lehetővé tesz.

LELO Tara és IDa

LELO Tara és LELO Ida

A Tara, és az Ida rotáló mozgású párvibrátorok. A hüvelyi stimuláló szára, rotáló, masszírozó mozgással izgatja a g pontot, míg a külső része a csiklót ingerli. A két verzió közül az Ida – a már említett SenseMotion – távirányítóval ellátott, míg a Tara az olcsóbb kivitel.