Keresés

Mi az a párvibrátor?

Ma már egyre elterjedtebb az a kifejezés hogy “párvibrátor” Egyre többen keresik, és egyre több gyártó jelenik meg a piacon ilyen szexeszközzel.

Na de mi is az a párvibrátor?

Mint ahogy a nevében is benne van, olyan vibrátorról van szó amit a pár mindkét tagja élvezhet. Ráadásul nem is külön külön, hanem egyszerre, méghozzá szeretkezés közben! Elsőként a We-Vibe robbant be hazánkba pároknak szánt kényeztetőjével. És olyan sikert aratott vele, hogy most már a 4. generációnál járnak.

Természetesen a sikeren felbuzdulva hamarosan megjelentek a konkurens gyártók termékei is. Köztük a neves LELO, aki méltó kihívója lett a We-Vibe vibrátoroknak.

Szóval a párvibrátor egy olyan rezgő kényeztető, amit szeretkezés közben (is) lehet használni, és mindkét felet plusz élvezetekhez segítheti. Általában egy “C” alakú eszköz, aminek az egyik vége a hüvelybe kerül, itt izgatva a g-pontot, a másik vége pedig rásimul a klitoriszra, és rezgő mozgással stimulálja. Maga az eszköz anatómiailag úgy van tervezve, hogy a férfi pénisze minden gond nélkül be tudjon csusszanni a hüvelybe, a vibrátor mellé így egyrészt ez még jobban izgatja a g-pontot, másrészt a rezgő vibrátor stimulálja a péniszt is, extra örömet okozva ezzel a férfinak is.

A párvibrátorok általában a prémium kategóriájú termékek közé tartoznak. És mint ilyenek, általában a legkiválóbb anyagokból készülnek (legjobb minőségű szilikonból) és természetesen egytől egyig vízállóak, hogy zuhanyzás, vagy fürdés közben is használhatóak legyenek.

Ma már számtalan formájú, színű, és tudású pátvibrátor közül választhatunk. Léteznek távirányítóval ellátottak, mobiltelefonról vezérelhetőek, de akár rotáló mozgással lényeztető vibrátort is vásárolhatunk.