Keresés

Olvasói teszt: Felcsatolható dildó

Mindig változik, hogy mi a kedvenc játékszerem és ez leginkább a kedvemtől függ. Azonban az egyik majd legrégebbi és legkevésbé szokványos darab a gyűjteményemben egy 20cm-es strap-on dildo. Azért kedvelem, mert igen univerzálisra sikerült. Használhatom egymagam, párban, érzéki és vad szex közben is.

A dildó anatómiailag formált kialakítása kényelmet és természetes érzetet biztosít. Szemre is tetszetős kinézetű, mellőzi az eltúlzott részeket. Tömör anyaga miatt meleg szappanos vízben könnyen tisztítható, így biztosítva higiénikus használatot. A normál használathoz tartozik a dildóhoz egy kellemes viseletű széles erős gumiszalagos, elől bőr bugyi amin keresztül át lehet bújtatni a dildót és azt stabilan tartja a helyén. Ez fontos szempont, mert volt már tapasztalatom olyannal ami vékony pántokból és övcsatokból állt amiket be kell kapcsolni és ez macera ami megtörheti a hangulatot. Ha meg nem sikerül szimmetrikusan felvenni akkor még kényelmetlen is lehet. Ebbe a tartó bugyiba pedig csak bele kell ugrani és az 50 kilós nőtől 90 kilós férfiig gond nélkül viselte mindenki.

A legfőbb része azonban maga a dildó. A talpa elég széles, hogy stabilan megálljon a helyén a bugyiban. Vagy csak egy szimpla magányos lovagláshoz az ágyra vagy akár egy kikötözött pasi mellkasára rakva. Azért is univerzális, mert belülről üreges így pénisz nagyobbítóként (kb +4-5 cm hosszúság és +1 cm átmérő) is lehet használni. Ilyenkor kiszakíthatatlan óvszerként is funkcionál. :-) Mint említettem a dildó elég merev ezért a péniszre húzása kis gyakorlatot igényel, de ez felfogható a szex részeként is. A pasik akiken volt, sosem panaszkodtak a viselése miatt, bár max 16-17cm-es pénisz fér csak el benne. Ilyen módban használva hátrányként említhető meg, hogy nem felszik fel a talpára, de a bugyi stabilan a helyén tartja akár még anális szex esetén is.

Apropó anális szex. A legtöbb heteró pasi, mondjuk 5-ből 4 rögtön tiltakozik, ha egy nő veszi fel a strap-ont, azonban 10 másodperc kérlelés után ebből a 4-ből 3 rögtön bele egyezik és végén akkora orgazmussal élveznek el, mintha nem lenne holnap.

Majd elfelejtettem, hogy a dildó fejének belsejébe egy egyszerű (csak ki-be kapcsolható) mikro vibrátort lehet helyezni, ami nagyon jól érződik kívülről és belülről a pénisz felé is. Extra stimulációt nyújtva mind a hordozónak, mind a partnernek. Lényes tulajdonsága, hogy vízálló így ezt is el lehet használat után mosni. A működtetéséről gomb elemek felelnek, amik szerencsére cserélhetőek.

Egyetlen hátránya ami annyira nem meglepő, hogy az anyaga miatt rendesen igényli a sikosító vagy óvszer használatát. De az általa nyújtott élmények miatt ez a kis odafigyelést mindenképp megéri.

Össze foglalva strap-on ként használhatja a nő és a férfi is, de egyénileg vibrátorként is teljesen jó. Használata szinte minden esetben pozitív visszajelzéseket kapott a partnerektől. Az elsődleges tiltakozások gyorsan eltűntek, amint az illető ráérzett az eszköz által nyújtott élvezetre és intenzitásra.

Általánosságban a strap-on dildó használata többféle szexuális játékban is helyet tud kapni és nagyon jól fokozza az erotika és az intimitás élményét. Nagyon sok típusút lehet kapni és nyilván mindenkinek más - más tetszik és válik be, ezért érdemes lehet több félét is kipróbálni. Ha csak a nő viseli a strap-ont akkor kitűnő megoldás lehet a kétvégű, ami a hüvely felé is folytatódik. Innem pedig már csak egy ugrás a pántok nélküli, úgynevezett straples dildó ami még izgalmasabb lehet. Fontos szempont még a választásnál, hogy a dildó fix rögzítésű vagy cserélhető hosszabb, vékonyabb, színesebb fajtára az aktuális hangulatnak megfelelően. Ha vibrátoros kialakítású akkor véleményem szerint csakis vízállót szabad választani, hogy a kádban is lehessen használni és tisztíthatósága is jobb.

Úgy gondolom a használati igényeinknek teljesen megfelelő van nekünk és ha ez tönkre menne akkor valami hasonlóban gondolkodnánk ismét. Igaz, hogy minden tulajdonságát lehetne fokozni, viszont ezáltal más meg leromlana. Azt hiszem ez egy nagyon jó kompromisszumos termék.

Baronesss