Keresés

Melyik Womanizer vibrátort válasszam?

Tavaly, év végén jelent meg a hazai szexshopok polcain a Womanizer +size vibrátor. A Womanizer csiklóizgatók legújabb képviselője. Így most már négy különböző modell is elérhető a piacon. Mindegyik modellről írunk már az oldalunkon, de talán most jött el az ideje, hogy a könnyebb átláthatóság kedvéért egy kicsit összefoglaljuk az eddig leírtakat.

Összességében mindegyik Womanizer vibrátorról elmondható, hogy egy szenzációs léghullámos technológiát alkalmaz, ami egyedölálló a maga nemében. A készülékek közvetlen érintés nélkül, apró szívó hullámokkal izgatják a klitoriszt, és ezzel a technikával rendkívül gyorsan képesek a csúcsra juttatni a hölgyeket. A kipróbálók leginkább az orális kényeztetéshez tudták ezt az érzést hasonlítani. Tovább a csiklóérzékeny hölgyek mindegyike rendkívül intenzív orgazmusról számol be, sőt nagyon gyakori a sorozatos orgazmus is.

Womanizer csiklóizgató (Womanizer W100)

Womanizer W100

A Womanizer csiklóizgatók első generációja. Ez a készülék alapozta meg ezeknek a kényeztetőknek a sikerét. Kissé esetlen formája ellenére rendkívül népszerű lett, és már a megjelenés hetében több mint 4000 darabot értékesítettek belőle Németországban, de nagyon gyorsan világszerte, és hazánkban is.

Több színváltozatban létezik, de ebből a készülékből már csak elvétve találhattok a szexshopokban, hiszen ez már kifutott modell, és már nem gyártják. Az áruk kb. 50.000 Ft körül volt.

Womanizer Pro (Womanizer W500)

A Womanizer vibrátorok második generációja. A visszajelzések alapján több mindent változtattak az elődhöz képest. Elegánsabb, halkabb, ugyanakkor erősebb lett. Ez a vibrátor már 8 erősségi fokozatot ismer. Az egyes fokozat extra lágy az érzékeny hölgyek részére (vagy a hosszantartó kényeztetéshez) míg a nyolcas fokozat pedig extra erős.

A Womanizer W500-as jóval csendesebb lett, így diszkrétebben használható. Nem jelent gondot ha például a szomszéd szobában alszanak. A megjelenése is sokkal elegánsabb, és SWAROVSKI kristályból készült bekapcsoló gombot kapott. Tovább ehhez a készülékhez már két különböző méretű vákuum harang jár, így a nagyobb csiklóval rendelkező hölgyek is kényelmesen használhatják.

a Womanizer PRO kilenc különböző színváltozatban érhető el, közöttük az exkluzív, 18karátos arannyal futtatott verzió.

A Womanizer Pro ára kb 60.000 Ft (az arannyal dekorált luxus verzió természetesen drágább)

Vízálló Womanizer Pro40

Vízálló Womanizer Pro40

Mindkét előző modell nagy sikert aratott, de volt egy hiányosságuk. Ezek a vibrátorok nem voltak vízállóak, sőt még cseppállóak sem. Így macerásabb a tisztításuk, ugyanakkor ez behatárolta a felhasználást is.

A Womanizer Pro40 mindazt tudja mint az elődje, de 100% ban vízálló. Így nemcsak a tisztítás vált rendkívül egyszerűvé, de változatosan használható. Akát zuhany alatt, vagy fürdés közben. Változott a formája is. Vékony kecses designt kapott, ugyanakkor puritánabb megjelenést is. Mindösszesen két különböző színváltozatból lehet választani (fehér és magenta) elmaradt a SWAROVSKI kristály díszítés. Cserébe viszont több mint 40%-al olcsóbb lett. A Womanizer Pro40 ára mindösszesen csupán 33.000 Ft

Womanizer +size

Womanizer +size

A legújabb Womanizer verzió! Az új csiklóizgató 100%-ban vízálló, és megtartotta az elődje kecses vonalát, de nagyobb méretű lett így még egyszerűbben használható. Hajlított formájának köszönhetően, tökéletesebb hozzáférést biztosít a csiklóhoz, így kényelmesebb a használata, és a kezelőszervek is könnyebben elérhetőek.

Az fehér-fekete-arany design ismét visszahozta ez elegáns vonalt, és az ergonomikusabb formájának köszönhetően könnyebben használhatóvá vált. Tovább az eddig 8 fokozat helyett 12 fokozatban állítható a stimuláció erőssége.

A Womnaizer +size kb 60.000 Ft-ért lehet a tied.