Keresés

Megjelent a Womanizer vízálló változata

Womanizer PRO 40

A Womanizer csiklóizgató borsos ára ellenére az idei év egyik legsikeresebb szexjátékszere. A kipróbáló nők egytől egyig különleges élményről, és hatalmas orgazmusról számolnak be. A Womanizer csiklóizgatók forradalmi vákuumos technológiával kényeztetnek, mely semmi hasonló játékszerhez sem hasonlítható. Az egyetlen hiányossága, hogy a Womanizer sajnos nem vízálló. Ugyan nem létszükséglet egy csiklóizgatónál a vízállóság, de mindenképpen praktikus. Akár a tisztítás szempontjából is, de egy vízálló szexjátékszer sokkal változatosabban használható. Kényeztethetjük vele magunkat a zuhany alatt, vagy akár a fürdőkádban.

MOST megjelent a Womanizer legújabb, immáron vízálló változata!

Az új Womanizer PRO 40 teljesen víz alá meríthető, akár a kádban, pezsgőfürdőben is élvezhető! Mindazt tudja mint az elődje, de kecsesebb, kézbe simulóbb lett. Maximálisan bőrbarát anyagból készül, újratölthető, akkumulátoros, ergonomikus kialakítással, szolid, mégis egyedülálló, fémes csillogású berakásokkal.

Hogyan használd a Womanizer kényeztetődet?

A Womanizer csiklóizgató, a vákuum, szívó pulzáló hatása révén juttat el a csúcsra. Ezt a vákuum hatást a kis szívó harangjában kelti a készülék, tehát ezt a harangot kell a kívánt testrésre (ez általában a csikló, de a mellbimbón is használható) ráhelyezni. Fontos, hogy a vákuum harang pontosan illeszkedjen, és légmentesen zárjon.

  1. Első lépésként ha van intim ékszered, azt távolítsd el!
  2. A ki-/bekapcsoló gomb hosszan nyomva tartásával elindul a könnyed gyengéd szívóhullám.
  3. Nyisd szét a szeméremajkakat, majd a készülék vákuum harangját illeszd a csiklódra
  4. A készülék szabályzó +/- gombja segítségével tudod beállítani a számodra legideálisabb fokozatot. A Womanizer Pro 40 az elődjéhez hasonlóan 8 különböző fokozatot ismer. Az 1-es szint az nagyon puha, gyengéd fokozat a 8-as pedig a szuper energiatakarékos mód.
  5. Kikapcsoláshoz hosszan kell nyomva tartanod a ki-/bekapcsoló gombot.

A Womanizer természetesen újratölthető akkumulátorral rendelkezik. Hogy sokáig élvezhesd ezt a nem mindennapi csiklóizgatót, érdemes a készülék töltésére fokozott figyelmet fordítani. A készülék kézhezvételkor egy alap töltéssel rendelkezik csupán. Az akkumulátor lemerülése után érdemes 4 órán keresztül tölteni a terméket.

Vízálló Womanizer csiklóizgatók

Vízálló Womanizer csiklóizgatók