Keresés

Kegel gyakorlatok mesterfokon

A Magic Motion intelligens kényeztetőkről már olvashattál nálunk. A szexjátékszerek világát is elérte az “okos” technológia, így egyre több vibrátor, csiklóizgató és gésagolyó alkalmazza ezeket az újításokat.

Az okos szexjátékszerek Bluetooth, kapcsolatot képesek létesíteni a mobiltelefonnal, tablettel, amik a letölthető applikáció segítségével egyrészt távirányítóként használhatóak, másrészt számos plusz funkcióval egészíthetik ki kényeztetőket. A telefonon futó alkalmazás segítségével egyedi rezgésképeket lehet létrehozni, menthetők a kedvenc ritmusok, de akár távolról (akár a világ másik pontjáról) is vezérelhetőek, új szintre emelve ezzel a távkapcsolatot, vagy az erotikus csevegés fogalmát.

Maic Motion Master egy intelligens gésagolyó duó

Az okos-technológiát nem kizárólag kényeztetésre használja, hanem az ingyenes letölthető okostelefon applikáció jóvoltából segít a Kegel gyakorlatok elsajátításában. 6 szakmai edzésprogram áll rendelkezésre, melyek segítenek a PC izmok megerősítésében, formában tartásában. (A PC izmokról és a Kegel gyakorlatok jótékony hatásáról itt olvashatsz)

Maic Motion Master intelligens gésagolyó duó

A Magic-Kegel Applikáció

  • ingyenes letöltés App Store, vagy Google Play-en keresztül
  • kompatibilis az összes iPhone 4S és fejlettebb változataival
  • kompatibilis még Android 4.3 és újabb verzióval, valamint Bluetooth 4.0 és fejlettebb verzióval
  • 6 szakmai edzésprogram érhető el
  • 8 rezgésminta állítható
  • vezeték nélküli vezérlés Bluetooth kapcsolat segítségével telefonnal

A gésagolyó maga, tökéletes formai kialakítású, és maximálisan bőrbarát, selymes tapintású szilikon borítással rendelkezik. Akkumulátoros, így az elemekről sem kell külön gondoskodnod. Az akkumulátor az USB kábel segítségével bármikor újra tölthető. Mindössze 40 perces töltési idővel, akár 4 órás folyamatos működésre képes!.

Mindemellett a gésagolyó 100%-ig vízálló, így nem csak a tisztítása egyszerű, de akár egy kellemes fürdő közben is használható.

A medence fenék izmainak erősítéséhez egyszerűen nyomd meg a gombot a kényeztetőn, helyezd a hüvelybe és ahogy rászorítasz a golyócskákra, máris érezni fogod a rezgések lüktetését. A profi gyakorlatokhoz használd a telefonod és a letölthető applikációt!