Keresés

Feromon parfümök nőknek és férfiaknak

Szeretnél szexuálisan még vonzóbb és magabiztos lenni? Szeretnéd, ha megörülne érted a másik nem? Ismerd meg az afrodiziákumok ősi titkát, mellyel könnyedén és magabiztosan mehet a csábítás!

A feromonok olyan szexuális illatanyagok, melyek tudat alatt hihetetlenül kis mennyiségben is befolyásolják az ellenkező nem viselkedését, és tesznek számukra szexuálisan vonzóbbá! A feromon (pheromone) afrodiziákumok a csábítás, párválasztás folyamatát segítik elő. Feromon illatanyagot ugyan mi is termelünk, de a napi tisztálkodás és ruházkodással lemossuk, vagy elfedjük ezeket az illatokat.

A feromon parfümök ezeket a kémiai vegyületeket is tartalmazzák, így erősíik fel a nemi vágyat az ellenkező nemben.

Új Feromon parfümök érkeztek férfi és női illatban egyaránt!

Mire jó a feromon parfüm?

Gondolom te is ismered azt az érzést, amikor hihetetlenül vonzónak találsz valakit már az első pillanattól, de nem igazán tudod megindokolni hogy pontosan miért is van ez így. Szokták rá mondani hogy …működik a kémia…” Ezekért az érzésekért a feromonok a felelősek, ami egy illatmentes kémia vegyület. [...]

Feromon parfümök hölgyeknek

Ezek a parfümök ellenállhatatlanná tesznek a férfiak szemében! Tökéletes illatok , a kifinomult, érzéki Nőnek! Hosszú tesztek gyümölcseként megszülető illatkavalkád, feromonnal teljessé téve, melynek senki sem fog tudni ellenállni az ellenkező nem képviselői közül!

LONDON Miami Sexy Woman

illatok: neroli, citrom, málna, jázmin, narancsvirág, gardélia pacsuli, méz.

LONDON Tokyo Sensual Woman

Egy igazán titokzatos, érzéki és csábító kompozíció
illatok: bergamot, körte, magnólia, mandarin, dinnye, őszibarack, frézia, jázmin, szilva, rózsa, tubarózsa, ibolya, gyöngyvirág, orchidea, szeder, pézsma, vanília, cédrus.

LONDON Sophisicated Woman

Egy igazán kifinomult, stílusos és csábító kompozíció.
illatok: bergamot, mandarin, narancs, narancsvirág, jázmin, mimóza, rózsa, ylang-ylang, Opoponax, pacsuli, tonkabab, vanília, vetiver, fehér pézsma.

Feromon parfüm uraknak

Tökéletes illatkompozíciók, a rejtélyes Férfinak! Igazán különleges, hosszú tesztek gyümölcseként megszülető illatkavalkád, feromonnal teljessé téve, melynek senki sem fog tudni ellenállni a hölgyek közül.

TOKYO Urban Man

Összetett illattal: mandarin, menta, borsmenta, ámbra, gyömbér, vetiver.

MIAMI Spicy Man

Összetett illattal: grapefruit, babérlevél, jázmin, guajakfa, tölgyfazuzmó, pacsuli és ámbra.

LONDON Mysterious Man

Összetett illattal: citrom, narancs, mandarin, lime, rózsa, ibolya, frézia, ciklámen, jácint, reseda, bergamott, koriander, őszibarack, ámbra, pézsma, pacsuli, tölgyfazuzmó, cédrus.