Keresés

Mire jó a feromon parfüm?

Gondolom te is ismered azt az érzést, amikor hihetetlenül vonzónak találsz valakit már az első pillanattól, de nem igazán tudod megindokolni hogy pontosan miért is van ez így. Szokták rá mondani hogy “…működik a kémia…” És ez valószínűleg így is van. Ezekért az érzésekért a feromonok a felelősek, ami egy illatmentes kémia vegyület.

Szerte az élővilágban fontos szerepük van, mint a kommunikáció legelső formái. Segítik az állatokat a területük megjelölésében, a társak felismerésében és a nemi érdeklődést is jelzik. A feromonok az embereknél is fontos szerepet játszanak. A feromonok irányítják a nemi viselkedésünket és tesznek vonzóvá mások számára. Olyan szexuális csalogatóanyagok, melyek szexuális vágyat, vonzódást keltenek az ellenkező nemben! Az első ilyen felismert feromon az androsztenon volt, amit a férfiak szervezete akaratukon kívül kiválaszt, és vonzza a nőket.

A feromon molekulákat a szervezet a bőrön keresztül választja ki az izzadással. Mindenki bocsájt ki feromont. Ki többet, ki kevesebbet. A feromon parfümök erre a természetes kémiai csábításra segítenek rá! A parfümök szintetizált emberi feromonokat tartalmaznak, melyek így megnövelik a feromonjaid mennyiségét.

Más feromonk hatnak a nőkre és más a férfiakra, így természetesen léteznek nőknek és férfiaknak szánt parfümök. Ezek lehetnek illatosítottak, de léteznek illat mentes feromon parfümök is.

Miben lehet segítségedre a feromon parfüm?

  • Már az illatoddal felkelted az ellenkező nem érdeklődését
  • Segítségével magabiztosabb, csábítóbb lehetsz a szemükben
  • Megnövelheti az önbizalmad
  • Felkelti a nemi vágyat, és beindítja a szexuális fantáziát

Milyen feromonok vannak?

Alpha-androstenol: vonzódásért, kényelem érzetért felelős feromon.
Androsterone: hangulatjavító hatással van a környezetre.
Oxytocin: a bizalomért felelős feromon. Nem hiába nevezik sokszor folyékony bizalomnak, mivel elősegíthetik a bizalom kialakulását.
Beta-androstenol: a „jégtörő” feromon.
Androstedienone: a gondoskodás érzetét kiváltó feromon.
Androstenone: erőteljes, férfias kisugárzásért felelős feromon.
Estratetraenol: a nőies kisugárzásért felelős feromon.

Legyél csábító, válassz magadnak feromon parfümöt!