Keresés

Erotikus NURU masszázs

Hallattál már a nuru masszázsról?

A nuru masszázs egyfajta erotikus masszázs, ahol a masszőr a saját testét, karját, hasát, mellét, fenekét, stb… használja masszírozásra. Ez eddig rendben is lenne, de van még egy fontos hozzávaló, az pedig az extra sikamlós, nyúlós nuru masszázs gél. A nuru gél egy vízbázisú anyag, ami jobban csúszik bárminél amivel eddig találkoztál. Ez a kiemelkedő sikamlósság, pedig különleges élményt nyújt. A masszázstechnikában, a mozdulatokban csak a fantáziátok szab határt. A masszázs történhet mellel, fenékkel, hassal, de akár a nemi szervek környékével, nemi szervekkel is. Csúszkálva a párod hátán, fenekén, lábain, de akár az arcán vagy az intim területein.

Ezt a fajta erotikus masszírozást természetesen lehet csinálni hagyományos masszázsolajokkal, de a nuru gél sokkal, sokkal jobban csúszik bármilyen masszázsóljánál. Nyúlós, és rendkívül viszkózus, és teljesen más élményt nyújt.

Eros Nuru masszázs gél

A gél alapját japán algák adják, ezek járulnak hozzá a hatalmas élményhez. A masszázs során a hangsúlyt nem is a technikára kell helyezni, nem léteznek kifejezetten a NURU-ban használt fogások és technikák, inkább az érzékiség, az élvezet, valamint a kreativitás kerül előtérbe.

Mire van hozzá szükségetek?

A masszázst célszerű gumimatracon, vagy egy lakk lepedőn végezni. Így a lefolyt nuru gél sem megy kárba, összegyűlik a fényes lepedőn, és további sikamlós élvezeteket ad.

Mint ahogy írtuk a NURU masszázst a speciális géltől lesz nuru masszázs. Így ha szeretnétek a hagyományos erotikus testmasszázst nuru szintre emelni, mindenképpen szükségetek lesz nuru gélre. Most már ez sem okozhat gondot, hiszen könnyűszerrel beszerezhető az erotikus webáruházakban.

Hogyan csináljátok?

Kend fel párod testére, és saját magadra a nuru gélt, és masszírozd simogasd át kedvesed testét. A masszírozáshoz használhatod bármely testrészedet, az alkarod, melled, hasad, feneked… tényleg csak a fantáziád szabhat határt, hogy melyik testrészedet hogyan “veted be” és hogy párod mely testrészét kényezteted.

Tovább fokozhatjátok az élvezeteket, néhány kreatív ötlettel. Például a nyári nagy melegben lehűthetitek a masszázs gélt, télen pedig felmelegíthetitek.