Keresés

Erotikus-masszázs tippek

Az erotikus masszázs nemcsak ellazítja és megnyugtatja a testet, elűzi a stresszt, hanem legfőképpen egy különleges örömszerzés élményében részesíti partnerünket.

Ehhez nélkülözhetetlen valamilyen testápoló vagy masszázsolaj. A legjobb, ha direkt ilyen célra kifejlesztett masszázóolajokat használunk. Ezek a termékek sokszor különböző afrodiziákumokat is tartalmaznak, így tovább fokozhatják a szexuális vágyat.

A masszázs megkezdése előtt teremtsünk erre megfelelő hangulatot. Rendezzük be a szobát, gyújtsunk meg néhány gyertyát, kapcsoljunk be valami halk zenét…

(tipp: használhatunk masszázsgyertyát, ami meggyújtva érzéki illatú masszázsolajjá változik át)

A masszázs ugyan úgy működik, mint az orális szex, nem kell rögtön a tárgyra térni. Olajozzuk be kezünket és kezdjük először az egész test átgyúrásával, majd a fokozatosság elvét követve, csak később haladjunk szépen lefelé az intim területekre. Célszerű hason fekve elkezdeni a fülcimpáktól egészen a fenekéig, ahol el is időzhetünk egy kicsit tovább. Partnerünk fenekét inkább dagasztani, rázogatni célszerűbb, mint masszírozni. Majd kérjük meg partnerünket, forduljon meg. Szépen lassan simogassuk mellkasát, játszadozzunk mellbimbóival, majd haladjunk lejjebb hasára, combjára, lábára. Fokozhatjuk a kéjt, ha néha a szánkkal is megérintjük a testét, csókolgatjuk, puszilgatjuk. Bátran használjuk kezünket, tenyerünket s garantált tűzforró esténk lesz.