Keresés

Én, a Nő és plusz egy fő… (2. rész)

(… első rész)

Néhány perc múlva Roland letérdelt a parkettára Ildi lábai elé és finoman szétnyitotta a combjait. Ildi feje az ölembe került ahogy ülő helyzetében lejjebb csúszott így adott utat a simogatásnak. benyúltam a blúza alá és úgy morzsolgattam finoman a mellbimbóit, Roland pedig simogatta, csókolgatta a combjait.

A tanga hamar félre került és Roland ízlelgette a szép finom nedves puncit. Ujjával szétnyitotta, belekotort többször de ez Ildinek annyira nem tetszett ezért elvette a kezét. Helyette a srác rövid haját borzolta és húzta magához közelebb. Nem kellett sokat várni az első orgazmusig. Néhány perc alatt megfeszült a teste szinte hídba és kitört belőle az annyira ismert és kedvelt szinte sírásszerű nyögés ami az igazi élvezetet jelenti nála. Ezzel együtt a lábai bezárultak ami azt jelzi érzékeny a csikló, kérlek hagyd pihenni egy kicsit mert túl izgatott lett.

Felálltam Ildi mellöl és levettem a nadrágomat. Roland a bárpulton megtöltötte a poharakat és visszahozta. Utána ő is megszabadult a nadrágjától. Ildi maradt az ülőgarnitúrán összezárt felhúzott lábakkal és próbálta összeszedni magát. Roland visszatérdelt elé és simogatta a lábfejét majd a lábszárát amíg fel nem oldódott a tartás ismét. Óvatosan megszabadította a tangájától és teljesen kihúzta Ildit az ágy szélére. Húsos farkát a puncihoz rakta és lassan odafigyelve, hogy ne okozzon fájdalmat utat tört. Engem Ildi bekapott közben, lassan szívta morzsolgatta a farkam amíg Roland finoman mozgott benne.

Roland farkáról annyit, hogy nekem elég vastag húsos farkam van állítólag de ennek a gyereknek őrület, hogy mekkora dákója volt. Nem az a versenyezzünk kié hosszabb fajta hanem az a krinolin típusú 😀

De a témára visszatérve ezután lekerültünk a subára. Ildin csak a harisnyakötő maradt és térdelve csókolóztunk. Feltérdelt, én mögé helyezkedtem, széthúztam a fenekét és álló farkam rögtön megtalálta a helyét. Nedves puncijába akadálytalanul becsusszantam, Roland pedig elé térdelt. Nem lehet leírni azt az izgalmat amit éreztem. Ildi puncija kérte, hogy toljam erősen. Fenekével minden lökésnél rátartott, hogy keményen hatoljak be. Az izgalomtól és persze az izzadt testünktől csattogtunk minden lökésnél. És közben szívta Rolandot mint néhány perecel előtte engem. Nem kellett sokat várni ismét az orgazmus hangjaira. Ezután helyet cseréltünk Rolanddal és folytattuk a szeretkezést majd megint cseréltünk. Sokszor sokszor.

Egy idő után Roland megtöltötte újra a poharakat, elszívtunk egy cigarettát. Néhány percig próbáltuk visszanyerni a normális vérnyomásunkat. Ildi az ülőgarnitúrán hevert, mellette Roland ült aki simogatta Ildi érzéki melleit, én pedig hevertem a subán, próbáltam nem elaludni mert a fáradtság kezdett utat törni az agyamba. Álló fasszal hevertem mikor Ildi fölém guggolt és behelyezte a puncijába a dákómat. Ott egy az egybe meglovagolt de úgy, hogy nem tudtam visszafogni magam és teleélveztem a punciját.

Nem volt tervben a dolog ezért kicsit mérges is voltam magamra. Normál körülmények között nem gond többször elsülnöm majd utána harcra készen ismét merev a dákó, de féltem a fáradtságtól és tartottam tőle, hogy kifog rajtam. Roland hozott Ildinek egy törlőkendő csomagot majd Ildi elment lezuhanyozni. utána én is rendbe szedtem magam.

Kértem pár percet és egy italt addig amíg összeszedem magam. Mindenki illedelmesen meztelenül felkuporodott a sarokgarnitúrára és beszélgettünk. Egy idő után kezdett feszélyezni a dolog és mondtam a többieknek, hogy ne fogják vissza magukat. Szeretkezzenek csak nyugodtan aztán amikor megerősödtem én is csatlakozom 🙂 Talán még jobb is ha látom mert hamarabb felpörget. Ildi próbált kifogást találni de erőltettem a dolgot. Roland feltalálta magát. Lába közé csúszott és elkezdte izgatni. A túlizgatott csiklóra persze Ildi érzékenyen reagált és hamar visszakerültek a subára.

Ildi a hátán combok nyitva. Roland a térdei között a két formás lábát a vállára húzta. Ildi feje mögött volt egy szekrény vagy talán polc, már nem tudom. Azon támasztotta ki magát, hogy a subán a lökésektől ne csússzon el. Nagyon felpörgetett a látvány de minél jobban görcsöltem azon, hogy a farkam felálljon annál jobban fél hatot mutatott a cerkám. Pedig Roland profi volt. kombinálta a gyengéd szeretkezést a vad szexel. Minél közelebb került az orgazmus annál vadabbul tolta, hatalmas nyögések és elfojtott sikítások voltak érte jutalmul. Mint két lakberendező, úgy felforgatták a lakást. A polcot én kaptam el dőlés közben annyira belejöttek.

Nagyon kellemetlen érzés volt, hogy nem voltam a toppon, nem szoktam meg ezt az érzést. Főleg azért mert nem akartam, hogy Ildi azt gondolja azért nem megy mert valami zavar. Megnyugtattam többször is, hogy nehogy ilyenre gondoljon, élvezze a helyzetet, aztán ha sikerül csatlakozom ha nem akkor nem de ezen ne görcsöljön, elég ha én görcsölök rajta. Elborozgattam és gyönyörködtem a látványba. Már akkor rájöttem amikor párokkal voltunk, hogy engem beindít amikor látom Ildit szeretkezni. 25 éve vagyunk együtt de ez a lány nekem a mai napig csoda. Gyönyörű a segge, a melle a természete és ahogy élvez szeretkezés közben az a halottat is felállítja.

Aztán ez az este és véget ért valamikor hajnalban. Taxival mentünk haza és mint a tinagerek csókolóztunk hazáig. Pihenés után arra ébredtem, hogy Ildi a vállamra bújik és a finom puha meleg mellei az oldalamhoz érnek. Teljesen meztelen volt. Szemével félénken fürkészte a tekintetemet, hogy minden rendben van e. Az előző este nem hagyott e negatív élményt bennem. Abban a pillanatban meg kellett dugnom és még jó párszor a nap folyamán. Hihetetlen töltést adott az előző este nekem, és Ildi is ettől remekül érezte magát. Jóidéig éreztette hatását ez az élmény. Cinkosan elég volt ránézni Ildire és tudta mi jár a fejemben. Az ismétlés 🙂

Vasárnap felhívott minket Roland, hogy minden rendben van e nálunk. Megnyugtattuk, hogy természetesen. Azt mondta van néhány nap dolga a németeknél és utána keres minket. Ildi elég érzékeny típusú lány. Főleg egy ilyen kaland után szeret agyalni a dolgokon. Roland két hétig nem kereste. Utána írt és szerette volna felvenni a kapcsolatot ismét. Azt mondta tisztázni kellett magában az érzéseket mert Ildi nagyon közel került hozzá. De ez Ildinél már nem sokat javított a helyzeten. Maradt ez az este emléknek de nem lett folytatása. Önérzetes lány kicsit sajnos, pedig élveztem az estét így is és élvezném most is.