Keresés

Én, a Nő és plusz egy fő…

Néhány oldalon regeltünk anno, ahol játszótársakat keresünk főleg párok személyében mivel nőt ezeken az oldalakon nem találni, hacsak nem vagy annyira naiv, hogy beveszed azt a maszlagot amit egy pasi el tud sütni egy női regisztráció alatt. Szóval pecás nyelven szólva belógattunk néhány csalit itt és ott.

Ezeket a regisztrációkat általában én kezeltem és ha valami érdekesnek látszott akkor váltott le Ildi, de a lúzerekkel nem kellett neki foglalkoznia. Aztán jött az az időszak amikor nekem rengeteg melóm lett és rá tuszmákoltam Ildire a profilok kezelését.

Telt múlt az idő. telefonon megszaporodtak a hívások és beszámolók, egy idő után biztató telefont kaptam. Valaki akit Rolandnak hívnak úgy tűnt érdekessé vált. Nem lány, nem pár viszont könnyedén beszélget vele Ildi.

Minden betűről, minden érzésről és minden gondolatról olyan beszámolót kaptam ami munka közben (ha értitek mire gondolok) már idegesítő is volt. Elsőre arra gondoltam, hogy ha valami konkrétum arról majd beszélünk, de nem gondoltam, hogy minden mondat között kapok egy hívást. Szóval próbáltam türelmesen kivárni a történetet.

És eljött az a pillanat amire én sem számítottam eleinte. Roland annyira jó beszélgető partner lett, hogy kezdett megnyílni az a rendszer ami elfogadja a női közeledést és a négyes alkalmazkodást, de azt, hogy egy másik pasi elfogadása mint 3as és ennek a pasinak megfelelni akarás az kizárt.

Szóval kezdett érdekesen alakulni a történet, Ildi védekező bástyái kezdtek megrepedezni. Azért azt tudni kell, hogy a páros ismerkedéseink alatt hamar rájöttem, hogy engem nagyon izgat amikor Ildit látom intim helyzetekben. Nem a másik lány közelsége izgatott főleg, hanem saját szerelmem izgalma.

Így teltek a napok. Én melóban, Ildi pedig laptop és a telefon között. Tetszett az az izgalom ami a hangjában érezhető volt. Én pedig biztattam.

Egyik nap Roland megkérdezte nem e kávéznának együtt, Elsőre Ildi lemondta volna, de unszoltam, hogy ne legyen buta. Egy személyes találkozó egy kávé mellett az nem kötelez semmire és az, hogy nem vagyok ott az ne zavarja. Sőt, legalább kiderül lehet a belőle több is mint internetes adatforgalom.

Mikor végeztek a kávézással és kibeszélték magukat Roland hazavitte Ildit de mielőtt elváltak egymástól Roland megcsókolta a kocsiban hosszan, szenvedélyesen. Félve, szégyenlősen mesélte telefonban és szeretett volna belém látni. Nem e lépett át egy pontot amit nem kellett volna.

Este mikor hazaértem zavartan fogadott a lakásban és fürkészte a tekintetemet, nem e vagyok rosszkedvű, nem e lépett át Ildi egy határt amit mégsem kellett volna. Megnyugtattam, hogy minden rendben, sőt, biztattam, hogy bátran folytassa hiszen most már legalább meggyőződött róla, hogy nem csak a neten van meg a szimpátia. Működik legalább a kémia.

Eltelt jó pár nap megint beszélgetéssel (nekem munkával 🙂 ) Néhányszor próbált Roland újra kávézni, de a buta lány mindig talált indokot, hogy kihátráljon a meghívásból. Biztattam, hogy viszonozza a meghívást, esetleg hívja meg hozzánk és készítse el ő a kávét ha az kevésbé zavaró. De ez szóba sem jöhetett. „Csak nem gondolom, hogy majd Ő” volt a válasz.

Sokat beszélgettünk erről. Nem egy négyes randin és átbulizott éjszakán voltunk már túl együtt, de ott mind a ketten voltunk mással. Voltunk hármasban egy másik lánnyal többször de ott sem lehetett szemrehányás mivel mind a ketten élveztük egymást is és a játszópartnereinket is, de ez most más volt. Legalábbis női ésszel. Itt neki kell megfelelni, úgy, hogy nem bánt meg vele engem, és meg kell felelni egy idegen pasinak is. Legalábbis ez volt az a küszöb amit nehéz volt átlépnie Ildinek.

De érezhető volt és ezt Ildi ki is mondta, hogy ha megtörténik a randi az vagy a Rolanddal lesz, vagy senkivel.

Teltek a napon aztán egyik este Ildi felvetette a kérdést, hogy péntek este nem e megyünk el hármasban valahova bulizni. Rolanddal arról beszéltek, hogy ideje lenne megismerni engem is 🙂 Hozzáteszem, ők sokat beszélgettek napközben mindig de nem a szexről. találtak mindig valamit ami indokolta a beszélgetést 🙂 Az elbeszélésekből szimpatikus kölöknek tűnt nekem is Roland. Nagyon szar melónk volt akkor éppen. hideg volt, sokat esett és olyan huzatos szél fújt napok óta, hogy az embernek életkedve sem volt, viszont az is látszott, hogy ez így lesz még jó néhány hónapig.

Ha nem akarom, hogy idővel ellaposodjon a dolog akkor valami kompromisszumot kell találnom. A srácokkal akikkel dolgoztam megbeszéltem, hogy pénteken belehúzunk és előbb lelépünk a pályáról, szombat vasárnap pedig pihenőt kap mindenki. Mivel hetek óta dolgoztunk megállás nélkül hétvégén is, ez az ötlet mindenkinek nagyon tetszett. és eljött a péntek délután 4 óra, pakolás és húzás haza. Kis pihenő is talán belefér buli előtt, ez volt a titkos tervem.

Fél hat körül hazaértem. Ildit a fürdőkádban találtam. hajmosás, epilálás minden olyan helyen ahol esetleg lehetett valamikor szőrtüsző. Kivártam a soromat, kb. egy órán belül meg is kaptam a zuhanyzás lehetőségét 🙂 Addig ő hajat szárított majd vasalt, néhány ruhapróba után már meg is volt az elképzelt szerelés amiben jönni fog. Ezt néhányszor még azért módosította indulás előtt de a végeredmény farok állító lett. fekete felső mellrésznél bővebb fazon, egyik vállról leomló fajta. szűk sötét kicsit bronzos árnyalatú bársony miniszoknya alján vékony fekete csipke dísszel. Fekete combfixes harisnya hozzávaló harisnyakötővel fekete csipke tanga a szoknya alatt. fekete tűsarkú körömcipó az a vastagabb talpú. Beszarás volt nézni pedig megcsodálom a párom mindig de nagyon beindított. Nekem Ő a legszebb nő.

Roland felajánlotta, hogy menjünk egy kocsival, eljön értünk. Elmentünk egy bárba rendeltünk és beszélgettünk. Kiderült, hogy valóban intelligens jófej sráccal futott össze Ildi. Mesélt a dolgairól. Elvált, a párja lelépett az egyik haverjával. rámaradt a kamasz lánya kutyástul és a közös divatbutikjuk. Neki érdekeltsége van egy borászatban és egy fuvarozó cégben. Beszéltünk és beszéltünk és beszéltünk és el is felejtettük, hogy mi igazából táncolni indultunk a caméleon klubba. már éjfél körül járt az idő és nem untuk magunkat. Roland feldobta az ötletet, hogy van otthon jófajta whiskyije, na meg megkóstolhatnánk a saját exportra palackozott borát 🙂 A lánya azon az estén az anyánál volt ezért szabad a pecó, beszélgethetünk ott is. Mivel ismerkedős beszélgetős táncos este volt az alap ötlet ezért Ildivel egymásra néztünk. kereste a szememben a véleményemet. Láttam rajta, hogy ő nem bánná.

Nekem is tetszett az ötlet hiszen ilyen lelkesedést Ildiben még nem láttam előtte. Roland lakása modern tiszta és hangulatos volt. Minden fehér. Fehér szekrény fehér bőr sarokülő fehér beépített bárpult fehér hatalmas vastag suba a sötét parkettán. Leültünk a sarok garnitúrára, Roland pedig töltött egy whiskyit nekem és magának. Ildi egy yagert kért, majd megnyitott egy vörösbort amit ők termeltek és palackoztak.

Kibaszottul fáradt voltam. Az egész napos hideg kihúzott belőlem minden erőt. Jól esett az ital, hamar el lazultam. Ildi kicsit feszélyezve érezte magát láttam rajta. Roland úgy ült le mellénk, hogy Ildi került középre. Semmitmondó témákról beszéltünk és közben kortyolgattuk a finom bort. Ildi szoknyája alól csábítóan villant elő a combfix tetején a csipke. és a csipke felett a sima érzéki finom bőre. Vállamon pihentette a fejét, átkarolva ült mellettem, és hallgatta ahogy Roland mesélt valamit. Beszéd közben a térdére tette a kezét de Ildi nem ellenkezett.

Ildi rám nézett kérdően, én nem bántam, sőt próbáltam olyan meleg tekintettel biztatni amennyire csak fáradtan lehetett. Ildi hozzám hajolt megcsókolt majd még egyszer belenézett a szemembe és odahajolt Rolandhoz akit szintén szájon csókolt. Néztem ahogy csókolóznak, Ildi a combomat simogatta közben, bátorítást merítve ezzel. Én a hátához bújtam és a melleit simogattam ruhán keresztül. Roland keze becsúszott Ildi szoknyája alá csókolózás közben és a combjai belső felét simogatta.

folyt köv…