Keresés

Édeshármas Karácsony (3. rész)

() Azt hiszem, mindig is volt bennem egy rejtett vágy. Egy kis mocskos titok, hogy egyszer egy fiú olyan módon fog rajtam uralkodni, ami egyszeri alkalom lesz és mindenre kiterjedő. És éreztem, hogy itt az alkalom, s a makacsságommal csak tudatosan rásegítettem arra, ami rám várt. Ó, igen.

Gábor elkapta a csuklómat, keményen rálökött az ágyra és leszorított. Durván. Egyszerre tartott fogva a kezei és a csípője segítségével. Biztos voltam benne, hogy a csuklómon nyoma marad ennek a kis kalandnak. Fájt, nagyon is, de hiába próbáltam szabadulni, a szorítás csak egyre erősebb lett és kegyetlenebb. Ez a srác élvezte látni a szenvedésem.

Ha bocsánatot kérsz, talán nem leszek veled olyan kemény… – mondta egész közel hajolva az arcomhoz. Nem válaszoltam, a fájdalom miatt a hangom nem volt túl magabiztos és nem akartam, hogy tudja, mennyire fáj az, amit tesz. És mégis… Az arca, közvetlen közelről, a zord, agresszív nézése abszolút beindított. Ki akartam sajátítani, azt akartam, hogy Enikő tűnjön el a francba, s én, mint a mesében, három nap és három éjszaka azt tehessek ezzel a férfivel, amit csak akarok.

Gábor vékony csípője, ahogyan az ágyékomhoz nyomódott… Éreztem férfiassága minden keménységét metaforikusan és a szó szoros értelmében is.

Könyörögj érte… – tudta, hogy mire gondolok? Vagy az arcom volt túl kifejező, ki tudja. – Könyörögj, és olyat mutatok, amit sosem felejtesz el! – megszorította a csukól, amitől testem ívbe feszült.

Kérlek…- fájt a csuklóm, azt akartam, engedje el.

Mit kérsz?

Téged.

Gyors mosoly, majd újra zordság ült ki Gábor arcára. Engedett a szorításon, majd leszállt rólam. Enikő a szőnyeget pásztázva üldögélt. Én pedig nem tudtam, mi lesz. Őszintén, előbb számítottam egy istentelen verésre, amit lehet élveztem is volna, mint arra, hogy Enikő csendben marad, Gábor pedig leül a székre, tölt magának bort és mosolyogva, szinte érdeklődve figyel engem. Gondok a hangulatingadozással, de mit számít az, amíg a szex jó?

Szóval. Engem? – Gábor hangja mély volt, közben a bort lötyögtette – És Enikőt nem?

Öhm… – Enikőre néztem. Szép lány. Dögös. Nem túl nagy, de szép mellekkel. Vékony derék. Ez a gyengém. De túlságosan aláveti magát mások akaratának. Kövezzetek meg, de szerintem az erő szexi, s ha már megadatott a választás lehetősége, hát választottam. – Nem. Veled akarok lenni, nem Enikővel. Keményen, vadul. Ösztönből. És ha ezt nem tudod megadni nekem, akkor szólj most, ne vesztegesd az időm.

Gábor továbbra is mosolyogva figyelt, már-már kihívóan. Enikő pedig elfogadta a helyzetet. Minő meglepetés. Még a lábam is beletörölhettem volna. Hhm… azt hiszem, ráhangolódtam Gábor domináns személyiségére, amihez hozzáadódott az én megvető természetem. Ez egy igencsak érdekes folytatással kecsegtetett.

Enikő. Öltözz fel! Nincs több bor. Vegyél még! Ne siess!

Enikő magára rángatott néhány kopott rongyot, engem kettesben hagyva Gáborral. Türelmetlenül vártam, mivel lep meg. S nem kellett csalódnom. Kihúzott egy fiókot, amely tele volt mindenféle erotikus játékkal. Méghogy Enikőnek nincsenek érdekes cuccai. Röhögnöm kellett magamon, amiért azt hittem, hogy én vagyok a megmentője, amiért rendeltem egy nyamvadt vibrátort neki, miközben annyi játékszerrel rendelkezett, s annyi félével, amit egy ilyen jellegű bolt is megirigyelhetne. És igen, ekkor már tudtam. Én bizony… nem is… rajtam minden ki lesz próbálva,

Mondd csak, cica, melyik a kedvenc színed? – pillantott rám G. kaján mosollyal.

A kék. A sötét kék.

Gábor mégsem valami kéket vett elő, hanem egy maszkszerűséget, illetve piros színű kötelet.

Mivel igencsak izgő-mozgó vagy, valamint nem vagy hajlandó feltétel nélkül követni a parancsaimat, kicsit visszaveszünk a szabadságodból, cica. Feküdj hátra az ágyon és emeld fel a két kezed. Tedd összébb! – Gábor felém hajolt, összekötötte a csuklóim, majd az ágyhoz rögzítette a kötelet. Miközben fölém hajolt, végig a mellkasát bámultam. Izzadt volt. Egy óvatlan pillanatban túl közel került az arcomhoz. Végignyaltam. Ez meglepte, de nem figyelhettem sokáig zavarodott arckifejezését, mivel a maszk is előkerült. Nem csak arra szolgált, hogy ne lássak, hanem arra is, hogy ne tudjam az állkapcsom teljesen összezárni. A szívem túl hangosan vert ahhoz, hogy a neszezésből meg tudjam állapítani, mi fog történni. Az ágy besüppedt, tehát valószínűsíthető volt, hogy Gábor velem együtt az ágyon volt. A melleimmel kezdett el játszani. Előbb csak simogatta, lágyan, majd csókolgatni kezdte. Nyelvével a mellbimbóimat izgatta, egyszer egyiket, majd másikat. Ez volt az a Gábor, akire én emlékeztem. Halk sóhajok és nyögések közepette a testemet egyre csak közelebb akartam tudni az övéhez, de a hátrakötött kezeim megállítottak. Gábor abbahagyta.

Ne… – sóhajtottam.

Nem akartam, hogy abbahagyja, de Gábor csak kuncogott. Nem folytatta, amit elkezdett, hanem rácsíptetett valamit a két mellbimbómra. Először zavart, de idővel a rezgés kellemes érzéssel társult, ami az ágyékomban visszhangzott. Gábor szétfeszítette a lábaimat, s én boldogan hagytam, abban reménykedve, hogy belém fog hatolni. Elkezdte izgatni a csiklóm, durván dörzsölhetni. Körbe-körbe mozgatta a kezét a bejárat körül, s én majd meghaltam volna azért, ha csak egy ujját is bedugja. De nem tette. Lentebb csúszott a keze, és a másik bejáratot kezdte izgatni. Nem akartam ezt, reflexből összezártam a lában, de ő ismét szétfeszítette. Éreztem, ahogy mozdul, lehajol a lábam közé és kényeztetni kezd. Őrülten tetszett, de mégis ellenálltam… Közben az ujjaival ismét ott matatott, lassan becsúsztatva egyik ujját. Megrémített, de kíváncsivá is tett. Éreztem, ahogy krémet, talán síkosítót is latba vet, majd becsúsztatja a második ujját is. Abból, ahogyan az ágy tartása megváltozott, tudtam, hogy valami más fog következni. Azt reméltem, lassan belém csúsztatja a farkát, BÁRHOVA. Ehelyett egy kúpformájú, fémes valamivel lepett meg, ami minő meglepetés, rezgett. A mellemen lévő készülékkel összhangban, a popsimban rezgő ketyere olyan szinten megvadított, amit el sem tudtam képzelni. Testem legmélyebb zugából éreztem, ahogyan az orgazmus kitör belőlem. Dobáltam magam, ordítottam. Még azt is elfelejtettem, hogy Gábor ott van. Egy olyan világ tárult fel elém, amelyben nincs szükségem egy férfira ahhoz, hogy az élvezet összemorzsolja a tudatom. Ennek ellenére, szívesen fogadtam, hogy megemelte a csípőm, majd durván a lucskos puncimba hatolt.

Már nem játszottunk, ez igazi, kemény dugás volt. Minden lökés egy kisebb rengés volt, szinte fulladoztam, mert alighogy levegőhöz jutottam, a lökés ereje ki is szorította belőlem. Minél mélyebbre hatolt, annál jobban kívántam. Lekapta a maszkot az arcomról, kitépve egyúttal jó néhány szál hajam és mohón megcsókolt. A nyelve elfoglalta az egész szám. Kezeivel a melleim markolászta. Fájdalmas volt és élvezetes, ami a rezgésben egybeolvadt.

S hogy mi történt ezután? Az a fiók telis-tele volt játékokkal. Ez a néhány még ízelítőnek is kevés volt. Néha még meglátogatom Enikőt, egy-egy ajándékkal. Nem mindig találom ott Gábort, de olyankor a látogatást mindig visszakapom, így mindig együtt próbáljuk ki az újdonságokat.

Úgyhogy idén karácsonyra is rendelek valami érdekeset az Erotika Shop weboldaláról. Habár… idén nem csak Enikő kap…:)