Keresés

Édeshármas Karácsony (2. rész)

() Azt sem tudtam, mi történik. Megdöbbenve figyeltem, ahogyan Gábor leveszi a fürdőköpenyt és Enikő ezt csak nézi.

Azt hiszem, itt már mindenki lefeküdt mindenkivel, – Gábor hangja kicsit fojtottabb lett – mi lenne, ha szórakoznánk kicsit hármasban? Négyesben, az új játékszerrel?

Tehát ő is emlékezett arra a bizonyos estére. Ettől kicsit megkönnyebbültem. Akkor nem is vagyok olyan felejthető. Ám azt nem értettem, hogy értette, hogy mindenki mindenkivel. Én és Enikő még nem…

Nem vele… – szólalt meg halkan Enikő – A másik barátnőmmel volt az a bizonyos kaland.

Hirtelen túl sok információt kellett feldolgoznom. Gábor álló farka. Evelyn (ipszilonnal) és Enikő kalandja. És a tény, hogy ez engem piszkosul beindított. Enikő, szokásához nem híven, csendben, lehajtott fejjel ült a széken, mint egy szolga, akinek nincs joga hozzászólni az eseményekhez.

Akkor épp itt az ideje beavatni a kicsit is. – Gábor fölém hajolt és megcsókolt. Durva csók volt, a nyelve ellentmondást nem tűrően motoszkált a számban, míg merev péniszét az ágyékomnak nyomta. Két kezével közben a vállamnál fogva tartott. Nagy kezei voltak, hosszú ujjakkal.

Amikor végzett, úgy éreztem magam, mint akinek kikapcsolták az agyát. Levegő után kapkodva vártam az ágyon. Tudat alatt már mindenbe beleegyeztem. Alig vártam, lássam, mi történik. Gábor keze a farmerem gombjánál kezdett el matatni, majd elkezdte rólam lerángatni a nadrágot. Egy pillanatra megállt, majd miután elhajította a ruhadarabot, ismét fölém hajolt. Ez alkalommal már nem csak a nyelve hatolt be a számba, hanem az ujjai is az egyre bizsergő puncimat kezdte el simogatni. Amilyen durva volt az első csók, olyan lassú és érzéki volt a második. Lassan hatolt belém az ujjaival, semmi nem akadályozta. Nedves voltam. És magamban akartam őt érezni. Ösztönösen toltam felé a csípőm, ritmusra. Táncot jártam az ujjaival. Másik kezével a felsőmet húzta fel, a melleim fölé. Megmarkolta a melleim, ami egyben volt fájdalmas és kéjes. Ám hirtelen abba hagyta a csókot és kihúzta másik kezét a bugyimból.

Melltartó? – ciccegett Gábor – Te még nem tudod, te itt az a szabály, hogy nem hordhatsz melltartót. Mivel megszegted a szabályt, meg kell büntesselek. Vetkőzz le. Teljesen. – engedelmeskedtem. A földre dobtam a pólóm és a melltartóm is. A bugyinál kicsit hezitáltam. Már teljesen átázott. Minden mindegy alapon attól is megszabadultam. – És most, térdelj le elém! – megtettem – Meggondoltam magam. Az ágyon állj négykézlábra. Enikő, gyere ide! Állj a kis barátnőd hátához, úgy… Te pedig, mivel megszegted a szabályaim egyikét, most meg leszel büntetve. Azzal a szépen ívelt kis száddal fogod bekapni a farkam, és le fogsz szopni. De jól. Nem kényeskedhetsz, ha megfogom a fejed, és én irányítalak, nem ellenállhatsz. Eközben Enikő 15-ször fog a seggedre verni. Kézzel. Enikő, ne kíméld! Te pedig, emeld kicsit meg a segged!

Szemtől szemben voltam Gábor kőkemény nemi szervével, és alig vártam, hogy bekaphassam. Megnyaltam az ajkam, megfogtam és lassan bekaptam. Ajkaimmal óvatosan végigsimítottam a makkot, nyelvemmel köröztem, miközben egyik kezemmel folyamatosan simogattam, szorongattam, mozgattam. Gábor hátravetett fejjel élvezte, ám ekkor érkezett az első ütés Enikőtől, ami egy kicsit váratlanul ért, ezért véletlenül megkarcoltam fogaimmal a meredező férfiasságot. Levegőt venni sem volt időm, nemhogy bocsit rebegni, amikor Gábor a hajamtól fogva meg fogta a fejem és teljes erejéből elkezdte dugni a szám. És második ütés a fenekemre. És Gábor farka. És ütés. És ismét Gábor farka, amitől fulladozni sem tudtam, olyan gyors és erős volt. Kicsordult a könnyem. És ütés. És a farok a számban. Épp, amikor azt hittem, nem bírom tovább, Gábor lelassított. Abba akartam hagyni, hogy levegőhöz jussak, ezt viszont már nem engedte. Kezeivel tartotta a fejem, de nem olyan erősen, mint az előbb, és elkezdtem újra lassan, érzékien kényeztetni a farkát. Már fel voltam készülve az ütésekre, így többé nem ijedtem meg. Ütés. Nyelvem a makk körül. Ütés. Lentebb csúszok. Ütés. Szívom. Ütés. Majdnem teljesen bekaptam.

Elég. – mondta Gábor Enikőnek.– Menj, hozd ide az ajándékot! Nana, ne hagyd abba a szopást, vagy megint megbüntetlek. Úgy. Jó kis ribanc vagy te. Most gyorsíts. Úgy.

Hallottam, ahogyan Enikő kibontja a dobozt, matat vele, majd a zümmögést. Bekapcsolta. Gábor elhúzódzkodott, de intett, hogy maradjak csendben. Ő is a hátamhoz állt, súgott valamit Enikőnek, majd újabb fura, matató hang. És bekötötték a szemem. Továbbra is kíváncsian vártam a fejleményeket. Éreztem, ahogy Gábor nagy keze lenyomja a vállam, majd megemeli a fenekem. Terpeszbe igazította a lábaimat, míg a fejem a kezeimen pihent. Ismét bedugta ujját a puncimba, először lassan körözött, majd még egy ujj következett. Gyorsított a tempón, és begörbített ujjakkal csinálta egyre durvábban. Imádtam, sikítani akartam, ezért az arcom az ágyba fúrtam, a lepedőbe kapaszkodtam. Egyre csak csinálta és csinálta, míg végül olyan szinten robbant bennem az élvezet, hogy nem bírtam tovább, szinte ordítottam. Gábor kuncogott, majd kihúzta ujjait, hogy helyébe a farka kerüljön. Minden teketória nélkül belém hatolt. Fogta a csípőm és le- fel húzogatott. Először feszített, de egyre jobb lett. Markolta a fenekem, durván. És én vele együtt ringtam. Szinte már elébe mentem a farkának. Egyik kezével elengedte a csípőm és előrenyúlt. A csiklómat vette kezelésbe. Dörzsölgette, simogatta. Majd megőrültem. Vonaglottam, de igyekeztem elfojtani a nyögéseimet. Egyre nehezebb volt, egyre közeledett a pillanat. Ritmusra mozogtunk, egészen addig, amíg ismét szabadjára engedhettem az orgazmus hangjait. Éreztem, ahogyan ő is megfeszül, még lökött néhányat, majd elernyedt. Kihúzódzkodott belőlem, majd a csípőmnél fogva megfogott és hátrább húzott az ágyon.

Most Enikő fogja szépen bekapni a farkamat, te pedig Enikőt fogod kényeztetni. Értetted? – nem válaszoltam – Azt kérdeztem, értetted? – nyomatékosította Gábor, miközben hatalmasat csapot a fenekemre. Bólintottam. Még sosem csináltam lánnyal, főleg nem barátnőmmel. És őszintén, annyira nem kívántam őt szájjal kényeztetni. A szemem még mindig csukva volt, nem láttam, mi folyik körülöttem, de hallottam ismét a rezgő hangot. – Nem csak neked vannak játékszereid, baba.

Gábor belém csúsztatott egy rezgő ketyerét, talán kerek lehetett, vagy ovális. Egyszerre rezgett és lüktetett. Ám nem sokáig gondolkozhattam, Gábor megfogta a fejem és előre nyomta. Lányt nyalni nem olyan, mint amilyennek elképzeli az ember. Nem igazán tudtam, hogyan és mit is csináljak, főleg ebben a pozícióban. Elképzeltem, hogy egy dobozból akarom kinyalni a Nutellát. Enikő sóhajai, fojtott nyögése alapján tudtam, hogy ez a jó módszer. Egyáltalán nem volt olyan rossz, mint gondoltam. Talán az izgalom miatt, de nem éreztem különösebben semmilyen ízt. Olyan volt, mint a víz, csak forró és Enikő ritmikusan mozgatta a fenekét. Hallottam, ahogyan Enikő Gábor farkát kényezteti, ami engem még jobban beindított. Hálás voltam Gábornak a ketyeréért a puncimban, bármi is volt az. Hallottam Gábor nehézkes lélegzetét is, majd azt, ahogyan felnyög és (valószínűleg) Enikő szájába élvez. Én is akartam ezt. Vágytam rá. Abba akartam hagyni Enikő kényeztetését, de biztos voltam benne, hogy akkor Gábor megbüntet… Ami nem is annyira rossz. Abbahagytam, levettem a kendőt. Szinte mosolyogva néztem Gábort és Enikőt. Gábor is megilletődött, de Enikő kimeresztett szemekkel nézett rám, szinte azt sugallva, hogy el sem hiszi, amit lát. Lehetetlen, hogy valaki megszegi a szabályokat. Gábor szabályait.

(folyt köv…)