Keresés

EasyToys élethű műpéniszek a valósághű élményért

Mit érdemes tudni az élethű dildókról? Mint már több alkalommal is volt róla szó, az élethű műpéniszek rezgés nélküli kényeztetők, melyek kizárólag a formájukkal, méretükkel kényeztetnek. Mivel vibrációs motort nem tartalmaznak, ezek a játékszerek adják vissza a legvalósághűbben az igazi szex, a behatolás élményét.

Éppen ezért, általában azok a hölgyek (és urak) vesznek ilyen szexjátékot, akik élethű élményt keresik. A gyártók pedig igyekeznek mindent megtenni, hogy ez az élmény minél valóságosabb legyen. Az élethű dildók megszólalásig hasonlítanak egy igazi péniszre. Formás makk, erezett felszín, élethű színek. (egyes márkák palettájában megtalálhatóak a különböző bőrszínű műpéniszek) Gyakran használnak bőr tapintású puha anyagokat (pl. TPE), hogy még természetesebb hatást keltsenek.

Használati tippek tapadókorongos dildóhoz

A tapadókorongos dildók rendkívül népszerű szexjátékszerek. Élethű formájuk, méretük és anyaguk képesek a valóságos szex élményét visszaadni, a tapadókorongnak hála pedig változatos pózokban használhatóak, és a kezed is szabadon maradhat! A pózok és felhasználások száma szinte végtelen. Most nézzük a legkedveltebb pozitúrákat. [...]

EasyToys fütyiparádé

Mivel az élethű dildók nem rendelkeznek vibrációval, így a formájuk és méretük kiemelten fontos. Hiszen mindenkinek más más az ideálja. Valaki a kisebb méretű péniszeket kedveli, másoknak a hosszabb, de vékonyabb forma jön be, megint másoknak pedig a rövidebb tömzsibb. Nem véletlen hogy a komolyabb gyártók komplett fallosz kollekciókat dobnak a piacra. Céljuk ezzel padig az, hogy mindenki megtalálhassa a számára legideálisabb formát és méretet.

Easytoys tapadótalpas, herés dildó (20cm)

Easytoys tapadótalpas, herés dildó (20cm)

A legújabb ilyen dildó kollekció az EasyTosy márkához kapcsolódik. Egész pontosan 22 darabból áll az élethű műpénisz palettájuk. Ezeknek fele fehér színű, míg a másik fele fekete (afro). Méretben és formában is változatosak, a 15cm-es dildódol a 30cm-ig lehet válogatni.

Az műpéniszek anyagának ők a PVC-t választották. Ami ugyan nem adja vissza 100%-ban a valódi bőr érzetét, cserébe viszont sokkal könnyebben kezelhető, és kevésbé kényes, sérülékeny. Az összes dildójuk tapadókorongos kialakítású, ami változatos használatot tesz lehetővé. Bármilyen sima felületre stabilan rögzíthető, így akár kéz nélkül is használhatóak. Mivel elektromos alkatrészei nincsenek, így teljesen vízállóak. Akár a zuhany alatt, vagy fürdőkádban is használhatóak.