Keresés

Csoda vagy kiábrándulás?

A legtöbb nő úgy gondolja, hogyha betipeg egy szexboltba vagy webáruházon keresztül megvásárolja a számára megfelelő vibrátort már első pillanatától kezdve rögtön megkapja tőle az áhított és addig még meg nem élt falrengető orgazmust.

Az életben azonban ez nem mindig így történik. Sok nőnek okozhat kezdetben csalódást. Előfordulhat, hogy nem tetszik a tapintása, túl élettelennek tűnik s nem adja vissza a férfi hímtagjának melegét, pulzálását vagy netán maga a kielégülés nem sikerül. Nos. Meggyőződésem, hogy a cél szentesíti az eszközt! De! Első lépésként fontos lenne, hogy végiggondoljuk, miért is szeretnénk kényeztetőt vásárolni. (Vibrátort szeretnék, csak nem tudom milyet…)

Az sem hátrány, ha párunkkal együtt beszéljük meg, milyen izgatószerrel szeretnénk színesíteni szexuális életünket. Ha az egyik típus nem vált be, ne essünk kétségbe. Érdemes több fajtát kipróbálni! Ha a tapintással van probléma, válasszunk szilikon helyett rozsdamentes acélt vagy üveget. Ha túl rideg, kereshetünk élethű cyberskinnel borított típusokat. Ha a behatolás öröme okozott csalódást érdemes csiklóizgatókat keresni. Ha pedig még sosem volt orgazmusod, válassz olyan vibrátort, ami egyszerre több helyen izgat.

Egy a lényeg! Legyünk tisztában azzal, hogy testünket mi izgatja a legjobban és csak azután vásároljunk átgondoltan! Mindenkinek meg kell barátkozni az élménnyel, csak van akinek nehezebben megy. De valóban segíthet az orgazmus megtalálásában, a párkapcsolati szex színesítésében vagy az ínséges idők átvészelésében.

Milyen típusú vibrátorok vannak?

A mai vibrátorokat sokféle szempont alapján lehetne csoportosítani (forma, működés, anyag). Most a vibrátorok legfontosabb típusait szeretnénk bemutatni. Vannak vibrátorok amik egyértelműen besorolhatóak egy-egy kategóriába, de általában egy eszköz több csoportba is tartozik, így a típusok között átfedés van. [...]