Keresés

Amit a vibrátorról tudni érdemes

A vibrátor a legismertebb szexuális segédeszköz. Első sorban a hölgyek a célközönség, de ma már készítenek külön férfiaknak szánt vibrátorokat (pl. prosztatavibrátor) is. A vibrátorról mindenki hallott már, és valószínűleg nagyjából mindenki tisztában van vele hogyan is kell őket használni, de valószínűleg sokkal kevesebben vannak, akik azt is tudják mire figyeljenek vibrátort szeretnének vásárolni.

Mindenki életében előfordulhat olyan helyzet, amikor szüksége lehet egy vibrátorra. Akár a magányos estéket szeretné élvezetesebbé tenni, a szexuális életét szeretné vele fűszerezni. Ma már senkinek sem jelent gondot beszerezni egy ilyen szexjátékszert. Több tucat igényes és megbízható webáruház közül lehet válogatni, ahol 100% diszkréció mellet intézik az ilyen jellegű rendeléseket. Viszont a választék óriási, azért nem árt tisztában lenni néhány alapvető információval.

A vibrátor, mint ahogy a neve is mutatja vibrációval (is) kényeztet. A XIX. század végén fejlesztette ki Dr. George Taylor, aki a nőknél gyakran fellépő “hisztéria” nevű betegség gyógyítására használta. (Vibrátorok a Viktoriánus időkből) Azóta nagy fejlődésen ment keresztül, és mára számtalan formában, anyagból, és számtalan funkcióval készítenek vibrátorokat. A vibrátorok többféle stimulációhoz készülnek, léteznek csiklót ingerlő (csiklóizgató) vibrátorok, mások kifejezetten behatolásra készülnek, vaginális kényeztetésre.

Az ideális vibrátor kiválasztása nagyban segít abban, hogy sok örömöd leld benne. Egy rossz választás pedig egy életre elveheti a kedved a szexuális játékszerektől. Fontos, hogy tisztában legyél a saját elvárásaiddal, igényeiddel, és a testeddel. Mindenkinek mások az igényei, valaki kisebbet, valaki extra nagyot szeretne. Valaki csiklóizgatásra használná, valaki pedig g-pont ingerlésre. Ez mind-mind egyén függő, de ma már olyan hatalmas a választék hogy mindenki megtalálhatja a számára legideálisabbat.

De akkor mire érdemes figyelni vibrátor vásárlásakor?

Elsősorban mindenképpen olyan vibrátort válassz ami az igényeidnek megfelel. Méret, funkciók, anyag, szín…

Az ideális vibrátor bőrbarát! Az összes szempont közül, talán ez a legfontosabb, mert az ilyen kényeztetők nem okoznak allergiát még a legérzékenyebb testrészeken sem. Sajnos még most is találkozhatunk olyan olcsó szexjátékszerek, amik nem felelnek meg az alapvető követelményeknek, sőt akár káros anyagokat is tartalmazhatnak. Kényeztető vásárolásánál mindenképpen figyelj erre! A nagy gyártók kényesen ügyelnek erre a dologra, tehát ha ilyen eszközt vásárolsz, nem érhet meglepetés.

Fontos hogy a vibrátor jól tisztítható, és jól síkosítható legyen. Ez egyrészt az anyagától függ, másrészt a kialakításától. Sajnos léteznek olyan szexuális segédeszközök, amik ugyan jól működnek, és bőrbarátak is, de a tervezésnél nem gondoltak a könnyű tisztán tarthatóságra. Pl. apró rések stb… Ha egy vibrátor vízálló, akkor a tisztítása is sokkal egyszerűbb. Nem is beszélve a változatos felhasználásról. (zuhany alatt, vagy akár a kádban)

Ne keress túl olcsó megoldást! Az ár a minőség rovására megy. Ez szinte biztos. Egy büdös “gumiszagú”, sorlyás, hangosan kereplő vibrátor senkit sem csábít játékra. Nem kell feltétlenül a prémium kategóriás gyártók (LELO, Svakom, We-Vibe) meglehetősen drága termékeire gondolni, a középvonalban is lehet nagy jó minőségű jó árfekvésű kényeztetőket találni. Jó választás lehet például a Smile, vagy a Close2You kollekció.