Keresés

A nyár ötven napja 2. rész

Péntek

Kriszta megérkezett ismét a gyerkőccel, majd leült a medence mellé a már megszokott helyre. Egy perc sem telt el, amikor észrevette, hogy a távolból Norbi figyeli. Biccentett neki, aki vette is az adást, szóval el is tűnt az épület belső részében. Kriszta várt még pár pillanatot majd izgatottan a megbeszélt kis iroda felé vette az irányt. Benyitott, bement és becsukta maga mögött az ajtót. Norbi az asztalon ült meztelenül és csak úgy dudorodott a már ismert vastag farok a lábai között, amit Kriszta nem is tudott nem észrevenni.

- Szia. - üdvözölte Norbi

- Szia. Olyan kábé háromnegyed órám van, utána vissza kell mennem. Látom te is készültél. - kacérkodott Kriszta

- Na, te is várod már? Akkor már jó nedves lehetsz… - vigyorgott Norbi, miközben magához húzta és vadul elkezdte fogdosni, simogatni, ölelgetni ruhán keresztül. Szemből megmarkolta a csípőjét és a már kőkemény farkának nyomta Kriszta tüzes ölét, majd pár pillanat múlva elkezdték körkörösen, kéjesen hintáztatni magukat a csípőjüknél összenőve. Teltek a percek és Krisztán már minden ruha gyűrött volt, Norbi meg meztelenül és ágaskodó szerszámmal próbált helyezkedni körülötte, hogy két kézzel a pólója alá nyúlva gyűrhesse a feszes és természetes melleket.

De mindkettőjüknek több kellett már, így Norbi beindult és hopsz le a felsőt, a rövidnadrágot, bugyiból ki, majd újból heves markolászás következett, a fenék, a dudák, a derék, a combok, a combbelsőn tovább haladva a domb tenyérrel, és ujjakkal a csikló, majd tenyérrel a csikló és két ujjal be-benyúlkálva a tocsogós punciba. Kriszta is markolászta Norbi mellizmait és fenekét, közben hol a zacsit morzsolta és görgette az ujjai között, hol pedig a makkját és a nyakát dörzsölte egy kis síkosítóval. Már mind a ketten készen álltak a behatolásra, ezért Norbi felültette az asztalra, erre ő azonnal széttárta a combjait. Az egész punci ott tátogott, könyörgött az izgatásért, könyörgött a selymes spermáért, Norbi pedig nekinyomta a bejárathoz fényes és hatalmas makkját és elkezdte befelé tolni, miközben a nagyajkak folyamatosan körbefogták a vastag péniszt.

Majd a punci elnyelte a vastag szerszámot.

- Nagyon jól kitöltesz. - nyögte Kriszta, Norbi pedig lassan, de biztosan elkezdett ki és be mozogni.

- Hú, nagyon szoros vagy, és egyben nagyon kényelmes. - nyögte Norbi is az érzéseit

Kriszta kívánta a gyorsítást, ezt Norbi is érzékelte, így elkezdett tempózni. Mindketten nyögtek, majd Norbi egyszer csak bevastagodott, pumpált, de közben tovább gyorsított. Kriszta látta Norbi gyönyörét és érezte, ahogy teletöltődik, ezért hangos sikongatások közepette őt is elöntötte a forróság, majd elkezdte préselő pulzálásba vinni a folyamatosan szuttyogó hangot adó punciját. Norbi nem lassított, a sperma egy része már elkezdett szivárogni a nagyajkaknál és elkezdett habosodni a neki verődő zacsitól.

Norbi még egy picit gyorsított és egyre hangosabban dugta Krisztát, markolászta a dudáit és amikor a keze szabaddá vált, szét felé feszítette combjait és csókolgatta a mennyezet felé álló bokáit. Erre Kriszta ismét eldurrant, sikongatott és dőlt róla a víz. Ekkor Norbi szinte felnyársalva és teljesen bent tartva a farkát, mély hörgéssorozat közepette ismét telerakta szexistennője egész barlangját. Legalább egy percig pihentette bent a még csöppet sem kielégült szerszámát, majd mielőtt kihúzta volna, egy zsepit nyomott a bejárathoz, hogy rengeteg anyag ne folyjon a padlóra. Miután kissé lenyugodtak, szerették volna folytatni, de nem tudni, hogyan, az idő eltelt, szóval, gyorsan felöltözködtek és külön-külön elhagyták az irodát.

A második hétfő

Miután Norbi és Kriszta már túl voltak a kémiájuk okozta gyönyörök pár fázisán, mindketten újból várták, hogy újabb pózokat is kipróbálhassanak. A szokásos biccentés, majd a találkozó az irodában után azonban egy pár kérdést meg szerettek volna beszélni, így Norbi bele is kezdett.

- Képzeld a hétvégén minden este ki kellett vernem, mert ha rád gondoltam rögtön ágaskodtam. Pedig próbáltam az anyagot szaporítani, hogy minél többel ajándékozhassalak meg, de végül nem sikerült. - mondta Norbi izgatottan

- Hú, az szuper. Én meg pénteken, képzeld, hiába tusoltam le otthon, még órákkal később is csorogtál belőlem. Látod, az ember elgondol valamit, aztán nem úgy történnek a dolgok. - nevetgélt Kriszta

- De, az tök jó, hogy rám gondoltál. - folytatta még

- Hát meghiszem azt. - válaszolt Norbi kissé felemelve a hangját.

- Mire gondoltál a mostot illetően? - érdeklődött Kriszta

- Esetleg én kinyalnálak, plusz szeretnék egy cumit is tőled, aztán meg ismét megpumpálnálak. Annyiszor élvezz el, ahányszor csak jól esik. Nem tudom, hogy így megfelel-e?

- Nagyon jó, akkor vegyél kezelésbe, szeretnék már bizseregni mindenhol. - válaszolt Kriszta. Még ki sem mondta, de már Norbi ölelgette is, egyértelműsítve, hogy mocskosul kívánja. Szuszogtak mindketten, Kriszta hagyta, hogy azt tegyen vele, amit csak akar. Pár percig tartották magukat, ami a ruhájukat illeti, de aztán határozott mozdulatokkal végül Norbi megszabadította minden ruhájától. Dobott egy vastag plédet az asztalra és felfektette rá, majd a combokat kitárva odanyomta száját a feszes és finom puncihoz és belekezdett a nyalásba. Két kézzel széthúzta Kriszta nagyajkait és nyelvével körkörösen masszírozott mindenhol, de arra nagyon ügyelt, hogy a csiklót ne hagyja rövid ideig sem izgatás nélkül. Közben fel-felnyúlt, hogy a melleit is markolászhassa, ilyenkor mindig jobban hallotta is Kriszta egyre szaporább nyögéseit, ami különösen gerjesztette. Aztán egyszer csak Kriszta belemarkolt a hajába és erősen rányomta Norbi fejét az éppen eldurranó puncijára. Norbi bent tartotta a nyelvét végig, miközben a csodás punciból folyt a nedű, majd először gyorsabban majd lüktetésében lassult és végül elernyedt. Erre telenyelvvel még párat belekortyolt Kriszta ízletes gyümölcsébe és odalépett a fejéhez, erre ő hevesen rácuppant a farokra és szinte szopta, rágta Norbi makkját, aki mindkét kezével markolta a fejét és ütemesen húzta rá Kriszta száját, szinte dugta. Egy idő után elkalandozott a mellekhez és a puncihoz, úgy, hogy egyik kézzel az egyiket, másik kézzel a másikat izgatta egyszerre.

Norbi közeledett a kitöréshez, amihez leginkább a punciban volt kedve, így hát gyorsan kivette a farkát Kriszta szájából és a már előlucskosított, kívánós punciba nyomta. Gyorsan, folyamatosan és a péniszt minden lökésnél tövig elsüllyesztve keféltek. Szinte megszűnt körülöttük a külvilág, élvezték az önfeledt pillanatokat, a bizsergést, a keménységet, a feszes és sima puhaságot, a kívánósságot, tökéletesen dolgozott bennük az egymás iránt érzett kémia. Így nem vehették észre rögtön, hogy egy férfi jött be az irodába és a székre leülve izgatottan figyelte őket. Pár percnyi vad dugás után Norbi egy brutálisan nagyot élvezett és vagy fél percig pumpálta a spermát. Kriszta megérezve az intimzuhanyt, szintén eldurrant és csak úgy fejte a hüvelyével Norbi tejét. Az idegen látva a pénisz mozgását, meg a hörgéseket, meg a totál lucskos puncit ösztönösen vette elő a farkát, ami egyébként teljesen átlagosnak nézett ki és belekezdett egy maszturbálásba.

Kriszta vette észre elsőnek a férfit és annak ellenére, hogy hirtelen szégyenlős lett, rögtön el is múlt, amikor látta, hogy már egy ideje bent lehet, hiszen nagyon gyorsan húzogatta a farkát, majd mielőtt még Norbi észrevette volna, el is durrant. Norbi megfordult és meglátta az egyik életmentő kollégáját.

- Te mit csinálsz itt, Laci? Na, látom, hogy sikerült kiverned ránk...- mondta vigyorogva Norbi

- Bocsi, csak bejöttem egy szerződésért és persze nem akartam zavarni, de jó volt látni, hogy mennyire kívánjátok egymást. - magyarázkodott

Kriszta gyorsan felöltözködött és elbúcsúzott Norbitól majd ránézett a srácra, aki óvatosan rákacsintott, miközben a még kemény és csupa spermás farkát markolta. Kriszta visszamosolygott és visszasietett a medencéhez. Nem tudta, hogy jó-e az, ami történt vagy nem, mindenesetre izgalomba hozta egy plusz férfi jelenléte.

(Kornél)