Keresés

Womanizer Starlet – mini csiklóizgató

A legkisebb Womanizer

A Womanizer csiklóizgatókat már nem hiszem hogy be kellene mutatnunk olvasóinknak. Számtalan leírás, teszt és cikk jelent már meg ezekről a szenzációs kényeztetőkről az oldalunkon. Röviden csak annyit, hogy ez a vibrátor, ami a legtöbb hölgynél szokatlanul erős és intenzív orgazmust vált ki, és a nők több mint 70%-a többszörös orgazmust képes vele átélni. A Womanizer ezt az egyedülálló léghullámos stimulációs technikájával képes elérni. Arról, hogy ez pontosan hogyan is működik már szintén olvashattál nálunk.

A sok jó tulajdonsága mellet, az egyetlen negatívum, a borsos ára. Bár az igazsághoz az is hozzá tatozik, hogy ez az ár csak addig tűnik borsosnak, míg meg nem vásároltad, és ki nem próbáltad. A Womnaizer tulajdonosok szinte egyöntetűen azon a véleményen vannak, hogy a kedvenc kényeztetőjük sokszorosan megéri az árát, és bármikor újra megvásárolnák.

Na de itt egy nagyszerű hír azoknak, akik csak szemeztek eddig vele, de drágállották a Womanizereket. A legújabb Womanizer Starlet, nem csak az eddigi legapróbb méretű léghullámos kényeztető. de a legolcsóbb Womanizer is. A kompakt méretű mini csiklóizgató kevesebb mint fele annyiba kerül mint nagyobb “testvérei”. Az ára alig több mint 25.000 Ft az elődei 60.000 Ft-os árához képest!

Womanizer Starlet

Nézzük mit tud, és mit ígér a legkisebb és legolcsóbb Womanizer vibrátor!

A Womanizer Starlet a közismert Womanizer léghullámos csiklóizgató kicsinyített mása! A szívóharang mérete és a szívó hullám erősség nem változott, csak a méret lett kompaktabb, így tökéletesen elfér egy női kézitáskában. A Starlet teljesen vízálló, akár víz alá is meríthető, így kádban, vagy a pezsgőfürdőben is élvezhető! Kisebb méret révén tökéletes lehet nyaralásokhoz, utazásokhoz egyaránt.

Újítások az elődökhöz képest:

  • nagyon szolid utazáshoz is tökéletes méret
  • bájos, lekerekített forma
  • szívóharang színe megegyezik a kényeztetőével
  • egyszerűbb, egy gombos vezérlés

A Womanizer Starlet tulajdonságai

Orgazmus új felfogásban

A Womanizereknél megismert, egyedülálló léghullám technológia, melynek lényege, hogy közvetlen érintés nélkül, kizárólag a levegő hullámokkal ingerli a csiklót, ezáltal egy teljesen új típusú orgazmust élhetsz át vele.

Csendes működés

Azt ugyan a gyártó nem tudja garantálni hogy TE csendben tudsz maradni a Womanizer használatkor, de a csiklóizgató maga rendkívül halk, így nem kell attól tartanod hogy elárul.

Négy különböző intenzitási szint

A szívó hullám erőssége nem változott az új Womanizer csiklóizgatónál, viszont mindösszesen négy különböző fokozatban vezérelhető (a nagy testvéreknél ez 8, 12 különböző fokozatban volt változtatható.)

Micro USB töltőport

Nincs szükség elemek vásárlására: a Womanizer USB töltőporttal van felszerelve, amin keresztül mindösszesen 30 perc alatt teljesen fel tudod tölteni a készüléket. 30perc töltési idővel 30perc folyamatos működésre képes az apró Womanizer Starlet.

Egyszerű tisztítás

Hála a vízálló kialakításának, a Starlet rendkívül egyszerűen tisztítható. Nincs másra szükséged csak meleg vízre, speciális terméktisztítóra vagy antibakteriális szappanra.