Keresés

Womanizer csiklóizgató - Olvasói teszt

A Womanizer egy külső stimulátor. Nem egy vibrátor, nem egy punci pumpa, hanem teljesen egyedi eszköz. Nem csak rezeg a csikló és a mellbimbó körül, hanem apró szívó impulzusokkal stimulálja. Egyedülálló érzést nyújt, de vannak sajnos korlátai. Először is nem túl sokoldalú eszköz. Izgatható vele a csikló, a mellbimbó, de más játékra nem alkalmas. Nem lehet használni belsőleg, nem vízálló, és hát valljuk meg egy kicsit ormótlan a mérete és a formája.

A Womanizer műanyag és szilikon kombinációjából készült. Mindkét anyag ideális, könnyen tisztítható, nem allergén. A műanyag részeket lehet tisztítani alkohollal, vagy fertőtlenítő kendővel, a szilikon csiklószívó harang pedig eltávolítható így akár tisztítható folyó víz alatt, vagy akár ki is főzhető. Ha a kis gumiharang megsérül, könnyen cserélhető.

Az eszköz maga akkumulátoros. USB kábellel tölthető. Laptopról, számítógépről vagy USB adapterről. A készüléken villogó fény jelzi a töltést. Amikor a kis fény folyamatosan világít. a csiklóizgató feltöltött, és készen áll a használatra.

Két gomb található rajta. Egy kicsi bekapcsoló gomb, és egy nagy kristályos gomb, mellyel az intenzitási szint szabályozható hat fokozatban. Ha be van kapcsolva a szívó gumiharang pirosan világít. (ez nekem nagyon tetszett 🙂 )

Ami ezt a kényeztetőt különlegessé teszi az a stimuláció. Rezgő, szívó, pulzáló ingerekkel izgatja a csiklót, ami teljesen egyedi és utánozhatatlan érzést nyújt. A hangja is teljesen más mint a hagyományos vibrátoroké. Közel sincs olyan hangos, de azért azt sem mondhatnám hogy halk lenne.

Első pillanatra nem igazán voltam tőle lenyűgözve. Több játékszert is próbáltam már, szeretem az erős rezgéseket, és hát ez úgy tűnt nem fogja nyújtani számomra. Szóval előre felkészültem a csalódásra.

Számomra a legkellemesebb érzés az, mikor párom orálisan kényeztet. Használtam már több játékszert amik ezt az érzést próbálják imitálni, de egyik sem nyűgözött le igazán. Úgy gondoltam, hogy ezt egy szexjáték sem tudja leutánozni. De tévedtem! A Womanizer szinte 100%-osan visszaadja ezt az érzést. A kezdeti kétségeim hamar elszálltak, és az eddigi legintenzívebb orgazmusomat éltem át amit szexjátékszertől valaha is kaptam. Szinte pillanatok alatta csúcsra juttatott, és alig öt perc leforgása alatt három falrengető orgazmuson voltam túl.

Összességében nagyon elégedett vagyok vele. Vannak hiányosságai. Eléggé nagy, nem vízálló, és igazából csikló stimuláláson kívül másra nem alkalmas. De azt tényleg rendesen csinálja. Azoknak ajánlom akik kifejezetten csikló izgatót szettnének maguknak, és imádják az orális kényeztetés érzését.

Betti

*Már megjelent a tesztben szereplő Womanizer W100-as új, tovább fejlesztett verziója a Womanizer Pro csiklóizgató, mely már Magyarországon is kapható a szexshopokban.