Keresés

We-Vibe Moxie csiklóizgató - Olvasói teszt

A barátom lepett meg vele. Már régen szerettem volna egy hasonló, bugyiba rejthető szexjátékszert. És mivel csiklóérzékeny vagyok, így a vibrációs tojások szóba sem jöhettek. Egy titkos kényeztetőnél szerintem fontos a távirányítási lehetőség, a mobilos irányítás pedig kifejezetten izgalmas funkciónak tűnt. Kb így esett a választás a We-Vibe Moxie csiklóizgatóra.

A készüléken egyértelműen látszik, hogy prémium kategória. Igényes a megjelenése, az anyaghasználat is prémium és a csomagolás is teljesen rendben van.

Tartozék hozzá a mágnesen USB kábel a távirányító és egy szatén tatyó a tároláshoz. Plusz egy ajándék síkosító minta. A csiklóizgató nagyon aranyos. Puha, selymes a tapintása, apró méretinek köszönhetően teljesen be tud csusszanni a szeméremajkak közé és így képes közvetlenül a csiklót izgatni. A mágnesen rögzítő pedig fixen a helyén tartja. Szokna, ruha, bő nadrág alá simán elrejthető, de egy testhezálló naciban már kirajzolódhat a körvonala.

A mágneses kábel nagyon praktikus, és az akkumulátor is elég sokáig bírja. Apró méretéhez képest elég erősen rezeg, a távirányítóval pedig könnyedén vezérelhető.

Sajnos a moblios irányítás nagy csalódás. Addig nincs is vele nagy gond, míg a telefonodat sima távirányítóként szeretnéd használni. Egyszerű és sok olyan lehetőséget nyújt, amit a hagyományos távvezérlő nem. A problémák ott kezdődnek, amikor távolról szeretné valaki irányítani a vibrátort.

Már eleve a partner csatlakozása is eléggé "kínlódós" volt. De ezen sikeresen túl tudtunk lépni. Viszont a távoli vezérlés az nehézkes és nagyon lassú a kommunikáció. A partner részére semmilyen visszajelzést nem ad az app, hogy egyáltalán sikerült e valamit állítani a rezgéseken. Nyomkodja, telefonját, de a beállítások csak hosszú másodpercek után érnek el a vibrátorig. (Ha egyáltalán elérnek).  A chat, videó chat az egy kis jóindulattal rendben lévőnek nevezhető, de az irányítás az katasztrofális. Egyszer próbáltuk ki, de annyira felcseszett mindkettőnket, hogy fél óra kínlódás után lemondtunk róla.

Egy sima csiklóizgatót jóval olcsóbban is be lehet szerezni, de az eredeti terv az volt, hogy egy kicsit izgalmasabb helyzeteket hozzunk az életünkbe. Kipróbálni nyilvános helyen, utazáskor, kirándulás közben, munkahelyen, stb. De sajnos nem így alakult. Ez a része még várat magára. Az biztos, hogy a hangja miatt bárhol nem lehet használni, én elég hangosnak találom. Talán ez is közrejátszik, hogy én sem igazán erőltetem, hogy kivigyük a lakásból. Szóval titkos kényeztető ide, vagy oda, leginkább hagyományos csiklóizgatóként használom, arra viszont tökéletesen alkalmas. A vibrátor kialakításával, formájával és a rezgésekkel teljes mértékig meg vagyok elégedve. Szeretem benne azt is hogy vízálló, gyakran viszem magammal a fürdőkádba is.

A működés közben sajnos elég hangos. Számomra elképzelhetetlen, hogy diszkréten, feltünés nélkül lehessen használni nyilvános helyen. Max. ha a hely már alapból is elég zajos. Talán egy zenés szórakozóhely, vagy tömegközlekedési eszköz szóba jöhet.

A távirányítója egyszerűen kezelhető, és a "sima" mobilos iránytás is jónak mondható. De sajnos a távoli, interneten keresztüli vezérlés nem hozta az elvárásokat. Izgalmasnak tűnt ez a funkció, de sajnos csak elméletben. A gyakorlatban több bosszúságot okozott, mint élvezetet.

Ha észbe kapnának a We-Vibe-nál és piacra dobnánk egy rendes appot, lehetne ez egy tökéletes titkos szexjátékszer. De ha osztályoznom kéne a Moxie-t így csak jó indulattal tudnék neki hármast adni. Mint csiklóizgató kiváló! Jól kézbe illik, megtalálja a helyét, a bugyiban is kényelmes, jók a rezgései, de mint "okos" szexjátékszer nálam megbukott. De ez egyértelműen az applikáció hibája. Kár érte :(

Timi