Keresés

Vörös szenvedély szett a LELO-tól

LELO Adore me

Egy igazán szenvedélyes, különleges, és minden elvárásnak megfelelő luxus válogatás szett a LELO tól! Mindazoknak, akik szeretik a vad, szenvedéllyel teli éjszakákat!

Gyönyörű, díszcsomagolásban. A tökéletes bondage ajándék, maximalista, letisztult és magas minőségű termékekkel,

Egy egész estét kitöltő válogatás, a luxus termékeiről híres LELO ajánlatában. Selymes szemtakaró, selyem bilincs, és a rúzs formájú LELO Mia2 vibrátor, mindez tüzes vörös összeállításban. Egy nem mindennapi szex szett! Egy csomagban találod a luxust, az eleganciát, a minőséget és a kényeztetést. Ideális ajándék lehet párodnak karácsonyra, vagy bármilyen más ünnepre.

LELO Adore me - luxus válogatás

A csomag tartalma

LEO Mia2 rúzsvibrátor vörös színeben.

Elegancia és praktikum egyben. Kiváló útitárs, ami kis méretének köszönhetően kényelmesen elfér egy kézitáskában vagy pénztárcában. A diszkrét rúzsforma hat fokozatban kapcsolható vibrációval bármikor készen áll egy kis kényeztetésre. További különlegessége, hogy ha lemerült, számítógépre csatlakoztatva (USB bemenet), könnyedén újratölthető.

Vörös selyem szemtakaró

Az előjáték örömeihez ne feledjétek el használni a finom, pihe-puha selyemből készült szemtakarót, velúrbőr szemrésszel, melynek köszönhetően az érzékek felerősödnek. A kikötözéshez elengedhetetlen kelléke ez a luxus kivitelezésű selyem szemtakaró.

Vörös selyem kötöző csukóbilincs

Hab a tortán a dupla selyem bilincs fém lánccal és karabinerekkel, mellyel a megkötözés, a vele járó mozdulatlanság és a kiszolgáltatottság teljes extázisát élhetitek át. 1 pár mandzsetta, puha összekötővel, finom selyemből, puha, bárányből béléssel kikötözős játékokhoz kezdőknek és haladóknak egyaránt. Kiválóan alkalmas a csuklók változatos lebilincselésére. A bilincsek mérete nikkelmentes fém lánc és kis karabiner segítségével állítható.