Keresés

Vibrátor kezdőknek

Vibrátor kezdőknek... de egyáltalán ki az a kezdő?

Senki sem születik szexvirtuóznak. Ahhoz, hogy azok lehessünk sok egyében túl, gyakorlásra, saját magunk és partnerünk igényeinek, testének, erogén zónáinak ismeretére van szükség. Ugyanez a helyzet akkor ha vibrátort szeretnénk bevetni. Akár partnerünkkel közösen a szexuális együttlétek fűszerezésére, akár a saját kényeztetésünkre. Hiába van a hátunk mögött több év aktív nemi élet, ha még nem “voltunk” vibrátorral, akkor bizony kezdők vagyunk ezen a téren.

Ahhoz hogy a vibrátorunk sok örömet tudjon okozni nekünk, fontos hogy tisztába legyünk a vele szemben támasztott elvárásainkkal. De addig amíg nem éltük át ezt a fajta élményt, ezt elég nehéz megfogalmazni.

Nagyon sokszor kapom, a kérdést hogy melyik vibrátort tudnám ajánlani? Mivel óriási a választék a vibrátorok piacán, így teljesen érthető, hogy a kezdők elbizonytalanodnak ha választaniuk kell. Jó esetben a kérdező meg tudja fogalmazni a saját igényeit, és ilyenkor könnyebben lehet neki segíteni megtalálni az igazi kényeztetőt. De ez sokszor nem egyszerű. Aki csak most próbálná ki először ezt a fajta élvezetet, nem rendelkezik kellő tapasztalattal, nincsen viszonyítási alapja.

A kezdők számára a klasszikus rúdvibrátor lehet a legideálisabb választás!

Jellemző rájuk a szilárd, rúd alakú váz, melynek köszönhetően rendkívül jól vezetik a rezgéseket. Alkalmasak a csikló, vagy akár a mellbimbó izgatására, de ideálisak a hüvelyi kényeztetésre is. Ezek a vibrátorok általában kisebb méretűek és elég kedvező árfekvésűek, így a tini lányok számára is ideális választás lehet.

Ha az első vibrációs kényeztetőd megvásárlásán gondolkodsz, mindenképpen célszerű legelőször a rúdvibrátorok között szétnézned. Ezek az olcsó, és egyszerű szexjátékszerek segítenek felfedezni a tested, és megismertetni egy még ismeretlen érzéssel, és élvezettel. A használata közben egyre többet fogsz megtudni magadról, és egyre élesebben fogod látni, hogy milyen az ideális vibrátor számodra. Nagyobbat szeretnél? Jó lenne ha hajlékony lenne? Szeretnéd ha csikódat és a g-pontodat is egyszerre ingerelné? Vagy esetleg a zuhany alatt is kényeztetnéd magad vele?

Mire az első vibrátorod belefáradna a sok zümmögésbe, 😉 és végleg kilehelné a lelkét, Te már pontosan tudni fogod, hogy milyen legyen az a kényeztető ami még több élvezetet és még nagyobb orgazmust képes adni neked.

Most nézzünk néhány igazán népszerű rúdvibrátort, melyet nyugodt szívvel ajánlunk kezdőknek is!